FoodLovers Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Rigtig velsmagende og veltillavet mad. Lækre anderledes italienske retter, end italienske spisesteder i Næstved ellers byder på. Ingen pizza hvilket er rigtig fint.

Oceniono na 5 z 5

Hej, Min kæreste og jeg var forbi restauranten idag og blev positivt overrasket over både værterne, kokken, maden og indretning. Alt maden var frisklavet og samtlige retter, kød, pasta, risretter,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Første besøg 100 kr for en ganske fin bacon cheese burger puls sodavand godt tilbud kommer sikkert igen havde kigget på jeres hjemmeside angående buffern men har så ikke fået set at det kun var e... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi havde bestilt bord til 19:15, og blev mødt af en tjener der først og fremmest stod på sin telefon, og så behandlede os meget flabet gennem hele aftenen. Da min kammerat ved siden af, så spurgte hv... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Restauracja dla rodzin

Napisane przez firmę

FROKOST - Ala carte - gælder fra 11.30-15.30 AFTEN 17-22 - Søndag til torsdag - 2 timer - Tag-selv-bord inkl dessert, kaffe & the 219,- - Tilkøb ad libitum drikkevarer: sodavand, saft, øl & vin 139 ,- - Samlet pris 358 ,- 0-4 år gratis 4-11 år 100,- Fredag til lørdag: - 2 timer - Tag-selv-bord inkl dessert, kaffe & the 249,- - Tilkøb ad libitum drikkevarer - Samlet pris 428 ,- 0-4 år gratis 4-11 år 100,- ​ - DRIKKEVARER (Inkl. fadøl, rødvin, hvidvin, rosévin, bobler, sodavand, saft og vand) ​ - DESSERT (Softice, crumble, vafler, kaffe, te og kage) ​ (+50 PR. EKSTRA 1/2 TIME)

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

46 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Dårlig oplevelse /ikke børnevenlig mad

Famille på 5 netop kommet hjem efter en tarvelig oplevelse på
Food lovers i næstved
Det lyder så lækkert på hjemmesiden, men at se buffeten er ganske tarvelig!
Kødet var koldt og alle salater var bare klasket og rodet sammen, intet ved siden af så man selv ku vælge bare lidt af det.
Ikke engang lidt pasta eller agurk til børnene og hvad de kalder rigtig kylling nuggets nej tak, de smagte værre end nuggets fra netto
Jeg fortælller tjeneren at min barn ingen interesse har i maden og desværre er kræsen og ikke bryder sig om noget af det efter at ha kikket på buffeten og egentlig bare gerne bare ville have engang pomfritter.
Ja det kunne så ikke lade sig gøre så jeg havde intet valg sagde tjenerne ind at betale 298 kr for at barnet smagte en enkelt pomfrit ( som barnet heller ikk brød sig om fordi det ikke engang er rigtige pomfritter) - og fik en cola så det er sørme sidste gang vi har været på besøg her
Aldrig har jeg hørt at man skal betale for mad man ikk har spist
Desserten var også kedelig.
Softice med vafler eller små pap
isvafler, chokoladesovs,karamelsovs,jordbær sovs, mandel krymmel der smagte af gammel bøtte og bitte små chokolade kage stykker som var tørt og heller ikk her særlig inspirerende

Svar!!!!!
For det første tog vi fat i ik mere ind 2 tjenere om problemet og hertil var svaret at det kostede bare prisen - ingen kompromis
Nu er jeg selv udlært køkkenassistent og har arbejdet i faget i 25 år og det er ikke tit jeg brokker mig men det er under alt kritik både maden og at vi sku betale for at barnet intet spiste.
Hold da op et koncept!!!!
Og ja der var pasta, men ingen REN pasta og ingen børnevenligt tilbehør
Alt salaten var jo rodet sammen, mange børn kan ikke li maden sådan og de fleste steder tilbyder man noget til børn freks lidt frugt, æbler, agurker, vindruer, ren pasta
Dit svar er ubrugeligt og lad mig pointere at der IKKE var noget krymmel på buffeten - kun tørt kedeligt mandeldrys der smagte af gammel bøtte
Så nej tak vi kommer ikke igen

24 stycznia 2025

Hej Anita

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at i havde en oplevelse af at maden ikke var varm. Vi har både varmelamper i toppen og varmeplader i bunden, der er med til at sikre at maden holdes varm.

Igen er vi kede af hvis salaterne ikke mødte forventninger, dog er vores koncept sådan at vi laver salaterne klar med hjemmelavet dressinger, så de holder sig friske og møder flest menneskers interesse.

På buffeten finder i altid både en varm eller en kold form for pasta. Pomfritterne er af højeste kvalitet og bliver løbene fyldt op, så der altid er friske sprøde pomfritter tilgængelige. Desserten består af kaffe, kage og softice med diverse topping, som inkludere forskellige sovser og krymmel. Hvori både karamelsovsen og mandel drysset er hjemmelavet.

Vi er kede af jeres dårlige oplevelse, men håber at i har mod på at komme tilbage en anden gang. Vi sætter samtidig stor pris på din feedback og vil selvfølge tage det med fremover.

I er altid mere end velkommen til at hive fat i en af vores tjenere hvis det opstår utilfredshed, så de kan hjælpe jer på bedste vis.

Mvh Foodlovers, Næstved.

Oceniono na 1 z 5

Dårlig mad kan ikke anbefale dette sted.

Plastik i maden og rå kartofler i kartoffelsalaten, jeg mister appetit efter jeg finder plastik i min mad, jeg gør opmærksom på det og viser plastikken, spørger om jeg kan få noget kompensation da jeg ikke kan spise min mad. Det vil de ikke give.

29 września 2024

Sååå lækker mad

Sååå lækker mad, søde personaler, dejlig dessert og så til en pris hvor man godt kan tage sine store børn med, uden at gå fallit.
Vi er så begejstrede og kommer helt sikket igen.
Vi elsker at prisen er med det hele.

22 lipca 2024
Oceniono na 3 z 5

Jeg kom udelukkende for at nyde noget…

Jeg kom udelukkende for at nyde noget mad med min ven. Maden smagte fint, selvom der ikke var særlig stort udvalg. Besøget blev dog ikke som jeg havde håbet, da personalet var utrolig uprofessionelt. Og det resulterede i at min ven som jeg ellers havde taget med for første gang, ikke ønsker at komme igen.

10 lipca 2024

Hej Elias
Nu er du jo et velkendt ansigt hernede. Du havde faktisk i tidernes morgen fået at vide, at du ikke skulle dukke op her igen. I går gjorde du et forsøg alligevel og vi gav dig en chance. I og med din og din vens opførsel ikke var respektabel, kan vi ikke respondere bedre.
Lad os bare holde den ved, at I ikke er tilfredse med os. Vi vil anbefale, at blive væk en anden gang.
Hav en god dag.

Oceniono na 5 z 5

Efter et halvt år i Næstved kom vi…

Efter et halvt år i Næstved kom vi tilfældig forbi FoodLovers. En ovenud fantastisk og kulinarisk oplevelse. Perfekt balance mellem kød og grøntsager, med overvægt på det grønne. Med mad og vin af libitum kunne man fristes til at tro at man var gået på kompromis, men nej nej. Helt perfekt og hjemmelavet. Og til sidst et lille kuriosum.
Havde rødvinen været kølig, var 5 stjerner blevet til 4. Men når jeg så kigger på toilet forholdene , så presser den luxus og renhed der er på disse toiletter 4-tallet op på en 5’er.
Tak
Linda og Bjarne Pilegaard

8 lipca 2024

Hej Linda og Bjarne
Vi er meget glade for at I kiggede forbi vores restaurant, og var tilfredse med oplevelsen. Vi ser meget frem til at se jer igen en anden god gang.
I må have en god dag!

Oceniono na 5 z 5

Vi har i dag spist på Food lovers for…

Vi har i dag spist på Food lovers for første gang og det bliver ikke sidste gang.
Det var en en rigtig lækker buffet, flere slags salat, flere forskellige slags kartofler og flere slags lækkert kød. Der var frie drikkevarer øl, vand og vin.
Desuden var der soft ice, kaffe og
kage.
Alt for 199 kr pr person.

8 lipca 2024

Hej Pia
Mange tak for dine rosende ord. Dem værdsætter vi meget!
På glædeligt gensyn, og fortsat god dag.

Oceniono na 5 z 5

Synes at det var rigtigt godt for…

Synes at det var rigtigt godt for pengene: 5 slags salater, tzaziki, hummus, kartofler, fritter, butterchicken, flere slags kød og meget mere, samt vin, øl og drikkevarer, samt dessert for 199 kr på en hverdag i alt. God kvalitet og god betjening og service og flotte omgivelser

11 czerwca 2024

Hej Sascha
Vi er meget glade for at høre din tilfredshed. Vi håber på at se dig og dit selskab hernede igen!
God dag.

Det er godt nok noget kedelig mad

Det er godt nok noget kedelig mad
Spild af penge men en fin betjening

17 maja 2024

Hej
Vi er kede af at du synes vores mad er kedelig. Vi arbejder hver dag på at gøre vores buffet bedre. Vi har siden din anmeldelse ændret vores buffet. Vi håber at du har lyst til at kigge på forbi igen.
Vi er glade for at du synes om vores betjening.
God dag.

Lækker mad

Lækker mad, stort udvalg, fri drikkevarer, øl,vand,vin hvad du nu har lyst til, bestemt ikke sidste gang, kan varmt anbefales, god information fra tjener omkring stedet om deres udvalg, tak for mad.

22 kwietnia 2024

Hej John
Mange tak for anmeldelsen. Vi er meget glade for at læse dette.
God dag til dig.

Absolut et besøg værd 😍

Absolut et besøg værd 😍
Jeg synes det er helt fint til prisen 😙☺️
Kommer bestemt igen en anden dag ❤️maden og dejlig varm og smagte super godt👍🏼😝
Var der til frokost- vi fik 1 stk pizza og 1 burger og fritter med mayo. Og 4 stk sodavand betalte 295kr det sku’ okay👍🏼

15 marca 2024

Hej Vinni
Vi værdsætter din anmeldelse. Mange tak!
Du må have en dejlig dag :)

Skuffende oplevelse

Skuffende koncept. Ikke særlig meget at vælge imellem og det der var, var meget kedeligt. Selv kagen var tør og det var som at spise sand. De havde heller ikke styr på deres fysiske menukort da der her står at drikkevarer er inkl alle dage. Men på deres hjemmeside står der uden drikkevarer fra søn-torsdag. Vi måtte også pænt betale for drikkevarer selv om der stod noget andet i menukortet.
Det eneste positive der er at sige om stedet er deres legerum.
Her lægger jeg ikke mine penge igen, så hellere tage på flammen hvis man er til buffet.

21 lutego 2024

Hej Katandmic.
Vi er kede af at høre, at I havde en skuffende oplevelse.
Vi hører hvad I siger, og har derfor ændret kagen.
Vi vælger aktivt at holde vores udvalg mindre, så vi kan sikre os høj kvalitet og frisk mad.
Men det er selvfølgelig forskelligt, hvad man har af præferencer.
Vi har desuden haft nogle udfordringer med vores hjemmeside og menukort, men dette er løst nu.
God dag!

Oceniono na 1 z 5

Min mor holdte sin fødselsadg der

Min mor holdte sin fødselsadg der, vi har aldrig prøvet den restaurant før. Men det bliver første og sidste gang.

Måden man bliver mødt på er ikke eksisterende, man fik nærmest kun afvide alt det man IKKE måtte..
Vi var 7 pers.og det blev gjort meget klart at alle skulle spise det samme, så den ene kunne ikke bestille ala carte hvis de andre bestilte buffet. Bordet skulle spise det samme.
Der kom aldrig nogen og tog tallerkener af bordet. og man blev ikke spurgt om maden var god, eller tilbudt at få nyt vand til sin vin, hvis karaflen var tom.
service personalet havde mere travlt med at snakke privat oppe bag disken og kigge på deres mobiler, end at yde service.

Buffeten var delvis tom og man måtte vente længe og der var ikke mange mennesker på restauranen.

den mad der var, var tilgengæld fin nok, og smagte godt.

Da vi så kom til deserten måtte vi have fat i dem flere gange da de ikke fyldte op med kage og chokolade sovs til isen, man blev mødt som man var den største belastning. når man henvendte sig.

jeg kan virkelig ikke anbefale dette sted til nogen.

14 lutego 2024

Hej Jens
Vi er meget kede af, at du og dit selskab har haft denne oplevelse.
Vi har ikke længere a la carte. Da vi havde, var der en ganske god grund til, at man ikke kunne bestille hvert sit. Når man køber buffeten hos os, hører desserten også med. I desserten indgår både softice, kaffe/te og kage. Vi som restaurant, kan desværre ikke holde øje med om vores gæster deler desserten indbyrdes.
Vores buffet, bliver fyldt op efter behov og efter, hvor mange gæster vi har i hus, for at bekæmpe madspild.
Vi er kede af den oplevelse I har haft med vores tjenere. Det er første gang, vi hører at denne behandling har fundet sted - det vil vi selvfølgelig have fokus på. Dog skal det siges at din udtalelse angående mobiltelefoner ikke har fundet sted. Den eneste telefon, vi har i baren, er vores arbejdstelefon. Den bliver bl.a. brugt til at styre TooGoodToGo, ringe til chefen, kassesystem osv. Det er selvfølgelig vores job, at sørge for at dette ikke kan misforstås.
Vi er glade for at den mad, I fik, trods alt, var god.
God dag!

Oceniono na 4 z 5

Jeg kommer helt sikkert igen ☑️

Foodlovers Næstved, havde fuldt booket her Valentins aften 14/02-2024.
Selv om det var en travl aften, så var maden af rigtigt god kvalitet, og personalet var rigtigt søde og professionelle. Det eneste lille bitte minus, så kom vores cola zero i en dåse, med et glas med is i. Kunne godt have brugt det bare kom i et stort glas serveret som det er.

Ellers ingen ting at sætte på hverken maden, eller servicen.

Jeg komme igen ☑️

13 lutego 2024

Hej Dennis
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Vi er stolte af vores personale!
Vi tager alt til eftertragtning, ris som ros. Derfor vil vi også undersøge, om det vil give mening for os at have sodavandsanlæg. Mange tak for tippet!

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en super oplevelse med 8…

Vi havde en super oplevelse med 8 mennesker og Volkan sørgede for en super oplevelse, og sørgede for at spørge om maden var god, han sørgede for at enlig at hele oplevelsen var god

Enlig bare en supergod aften med Volkan som vært, af aftenen

1 lutego 2024

Hej
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os!

Fantastisk mad

Fantastisk mad, fantastiske medarbejdere især Volkan.

1 lutego 2024

Hej Malthe
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os!

Rigtig god oplevelse.

En kammerat og jeg besøgte stedet for første gang d. 29. januar 2024.
Fint aftenkoncept, med all inclusive for 295 kr./2 timer.

Lækre små retter, super sød betjening, og en virkelig flink ejer. Maden var af høj kvalitet - og softice fra Hansens, så bliver det ikke meget bedre.

Kan absolut anbefales.

29 stycznia 2024

Hej Morten
Mange tak for din gode anmeldelse - det værdsætter vi.
Vi håber på at se dig og dit selskab igen!

Oceniono na 2 z 5

Vi besøgte stedet idag for anden gang.

Vi besøgte stedet idag for anden gang.
Første gang dejlig pizza,og kyllingesalat med med fri drikkevarer,og det var dejligt nok.
Idag fik vi også en pizza som var godt brændt,og min kyllingesalat var bare øv,den var pladret til med karrydressing.
Kyllingen var var meget tynde strimler ( pulled kylling ) det burde være stykker eller strimler,og ikke smasket til med karrydressing.
Der var nyt konsept til frokost hvor der er 1 stk. drikkevare og valgfri fra deres frokostmenu til 100 kr.
Desuden har de søde piger slet slet ikke styr på det,det varer alt for længe både med bestilling,og betaling.
Det bedste er faktisk deres toiletter med rigtig vaskeklude.
Nå nu er det prøvet 2 gange,og bliver ikke besøgt mere.
Håber for andre de får mere styr på det.
👍

19 stycznia 2024

Hej Jens.
Vi er kede af at høre, at din oplevelse har ændret sig.
Vi vil naturligvis tjekke op på, hvorfor dette kan være hændt.
De søde piger kan nogle gange være udfordret af, at mange gæster ikke har reserveret bord på forhånd. Derfor kan det give lidt ekstra ventetid, da det er svært at forudse bemanding.
Dejligt at høre, du værdsætter vores flotte toiletter!

Fantastisk mad

Fantastisk mad. En dejlig oplevelse der skal gentages

18 stycznia 2024

Hej Peter.
Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du var tilfreds med alt!

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej