Altså må siges at det er service. Ikke nok med at deres vogn kommer en dag for tidlig og tror de er for sent på den. Men han var venlig og virkelig service minded og det blev klaret hurtigt og nemt.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig, effektiv og god service! Billigt for servicen. De holder et positiv og høflig kundekontakt. Kan virkelig kun varmt anbefale dem!😊 Fik min telefon ordnet inden for 24 timer plus de kører ud t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fortjener 1 million stjerner 🤩🤩🤩🤩 En gammel iPhone med et livs optagelser blev repareret til UG på en lørdag sen eftermiddag - med stor forståelse for situation - af ❤️tak til Milan i Haderslev
Fonbulance er en servicevirksomhed, der specialiserer sig i at reparere en bred vifte af enheder. Vi tilbyder reparation af alt lige fra Apple-produkter til Samsung, Huawei, LG, og meget mere. Med mere end 18 års erfaring inden for reparation af enheder som smartphones, tablets og computere, kan du være sikker på, at dit udstyr er i gode hænder hos os.
Jakob knudsens vej 18, 6100, Haderslev, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Bestilte tid i morges kl 10.48 og her klokken knap 12.00 har reparatøren allerede været her og fixet min Iphone med ny skærm, batteri + panzerglas på min adresse i Vejle. Teknikeren der var her på adressen var super flink. Kanon oplevelse.

Odpowiedź od Fonbulance
God og hurtig service og meget venlige

Odpowiedź od Fonbulance
Super service og meget kompetent selv på store reparationer!

Odpowiedź od Fonbulance
Super god service. Kom til tiden og fixede nyt batteri og panserglas i løbet af en halv time. Intet besvær og så endda til en yderst god pris.

Odpowiedź od Fonbulance
Super professionel og super god samt hurtig service 👍🏻
Har brugt Fonbulancen flere gange, alle med super resultat 👍🏻

Odpowiedź od Fonbulance
Kom præcis til tiden, hurtig repareret og til aftalt pris, virker professionel og i øvrigt rigtig flink - kan jeg kun anbefale- især efter at have anvendt andre udbydere af hjemme reparation, der ikke levede op til forventningerne.

Odpowiedź od Fonbulance
Virkelig go service, de kom og hentede vores ps5, reparerede den på værksted, gav løbende info om en uventet del de skulle have hjem, gav besked da den var klar og leverede den tilbage, alt som aftalt, installerede den og afprøvede den inden betaling, den aftalte pris holdt

Odpowiedź od Fonbulance
Meget professionel service af deres teknikker Bilal.
Aftalt tid, sted og pris og rep af min mobil.
Jeg anbefaler Fonbulance 🙏

Odpowiedź od Fonbulance
fik et tidspunk de ca kom på det overholdt de var rigtig godt tilfreds kan kun anbefalede dem

Odpowiedź od Fonbulance
Fantastisk nemt, fantastisk hurtigt og effektivt og super god service.
Kan varmt anbefale at bruge Fonbulance

Odpowiedź od Fonbulance
Rigtig nemt at anvende. Meget venlig mand, der høfligt og dygtigt lavede telefonen.

Odpowiedź od Fonbulance
Hurtig og god service vil helt klart bruge dem igen

Odpowiedź od Fonbulance
Fik min telefon ordnet inden for 24 timer plus de kører ud til en, det en genialt koncept 👍🏻😊

Odpowiedź od Fonbulance
Superb og hurtig service!
Bookede et teknikerbesøg om formiddagen og havde en perfekt fungerende iPhone om eftermiddagen. God pris, hurtig service - highly recommended.

Odpowiedź od Fonbulance
Kan varmt anbefale Fonbulance!
Hurtig, grundig, serviceminded og meget pålidelig!

Odpowiedź od Fonbulance
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.