Jeg er veldig glad i å bruke Folio som hovedbank for bedriften min. Veldig oversiktlig, samarbeider godt med regnskapsprogrammet Fiken og bidrar til at regnskap er noe jeg kan bruke minimalt med tid p... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
overall good. quick, easy, beautiful UI, great UX, not to mention upfront prices. however unable to let us register AS for a lower nominal share price than 1kr, meaning 30 000 NOK can ONLY be 30 000... Zobacz więcej
Gjør det å være liten bedrift som driver for seg selv, sååå mye enklere mtp regnskap og kontroll. Folio har gjort det så lett å ha kontroll, sette av penger til MVA, skatt og alt annet man trenger å... Zobacz więcej
Å ha Folio som hovedbank i en liten bedrift, istedenfor en av de tradisjonelle, er som å ha en iPhone istedenfor en gammel Nokia. Alle de viktige tjenestene fungerer mye bedre, og alt du ikke trenge... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
En bedre banktjeneste for bedrifter.
Dane kontaktowe
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
défavorable
j'ai acheté dernièrement une imprimante Canon MB2150 chez maxi folio à Craponne sur Arzon , je suis très déçu par cette machine car elle est très longue à démarrer et très compliquer à s'en servir , elle ne vaut pas une simple , le personnel est gentil pour vendre !!! mais pour un service après vente c'est du nul et c'était le matin avant 10 heures , ils n'hésite pas à écourter la communication voir à partir "vers un autre client" si c'est vrai , aussi je vous conseille pas cette machine ni le personnel pour le service après vente qui est défectueux, je ne le recommande pas je devais changé mon ordinateur et en acheter un pour mon petit fils ça ne sera pas chez eux zéro de chez zéro magasin à FUIR ...
ive been using this bank for a while…
ive been using this bank for a while now, the app is generally easy to use but sometimes it takes a bit loger for certain transactions to go through
overall it gets the job don
Lang behandlingstid
Det som var en effektiv og kjapp prosess for å etablere firma går nå plutselig veldig tregt og over estimert tid. Virker som om båndbredden i firma er liten .Skuffende utvikling på noe som i utgangspunktet var veldig smidig og sømløst
Denied my application without…
Denied my application without explaination.
Spart meg for tid
Enkelt, fleksibelt, og kjapt.
Kommer ikke i veien, og har spart meg for tid og styr.
Fantastisk kundeservice
Veldig god, rask kundeservice. Virkelig på hjelpesiden hele tiden. Meget fornøyd. Didrik har vært spesielt hjelpsom.
Dyrere over tid, tar plutselig betalt for utenlandsbetalinger, legger de ned?
Brukt Folio over 3-4 år og er sånn passe fornøyd med tjenestene. Men de blir dyrere med tiden.
Folio er ett "lag" mellom Fiken & Banken.
Til å begynne med var dealen god, du betalte ingenting for integrasjonen i Fiken. Men en månedssum for Folio.
Deretter tok Fiken betalt for integrasjonen ( dette informerte dem om ) som har gjort Folio mindre spesiell mtp andre banktjenester.
Men de informerer ikke om endringer i prislistene.
Betaling mottatt i NOK fra utlandet 3 juli 2025 kom uten omkostninger. Men fra 31 juli 2025 tok dem 50 kr for å motta samme type betaling.
Utlandsbetalingspraksisen har ikke stoppet i 2025-2026 og jeg har bevist rutet alle mine betalinger fra denne kunden til en annen bank og spart 600 kr i året på det.
Når man da har en brukskonto med 0% rente og i tillegg har en bakenforliggende bank som snylter på transaksjonene blir dette ganske dårlig deal etterhvert.
På høyde med andre "businessbanker" dessverre.
Sondert terrenget for andre banker og har ikke funnet noe bedre kandidat for en holding+datter pr nå som er godt integrert i Fiken.
Folio spurte meg med årets spørreundersøkelse for 2026 om jeg ville vært skuffet om jeg måtte slutte å bruke Folio. Det er spekulativt og Folio sitter kanskje å teller på knappene.

Odpowiedź od Folio
Herlig og enkel!
Herlig og enkel!
Liker godt hvor enkelt Folio gjør konto. Perfekt for små bedrifter og enk foretak. Har ikke mye funksjonalitet, men er så digg at det er tilknyttet Fiken slik at man får automatisert enkle saker.
Dette er en super bank / app
Dette er en super bank / app. Supporten er bedre enn noe annet sted, alt er enkelt og du har en veldig god funksjon for å scanne inn kvitteringer og gjøre regnskapet enkelt.
Dont! Just dont
Waste of time. After waiting for days for a process that its done in minutes on altinn. You get oh wait or go somewhere else. Terrible customer service
Higher cost on bank transactions
Reports on rejecting people followed by racist comments
Oh i got turned down cause I have another nationality 😂😂 I am not fit cause I am only half Norwegian.
Absolute waste of time
Oh an they believe they dont have to justify why applicants turned down.
Small startup acting big when they dont have a capacity to run daily operations.
Like people gotta pray to them to take their money 😂
So glad their rating is going lower and lower so they can fall in their right spot where they belong
Veldig enkelt banksystem!
Veldig enkelt og veldig godt integrert med fiken. Utrolig bra service! De svarer med engang og løser problemer fortløpende. Gjør regnskapsprosessen mye enklere
VI har benyttet Folio på opprettelse av fler selskaper
VI har benyttet Folio på opprettelse av flere av våre selskaper. Sømløs, effektiv og enkel prosess. Hyggelig kundeservice som i tillegg har rask responstid og god kunnskap.
Absolute Joke, Rude Customer service!!!
after filling up my establishment form for my company on Altinn. i went to folio to get a bank account, their website ask me to just ignore that form and fill up a new form via their website wizard. two weeks later i contact them and nothing been done, bank account is not created to deposited my capital, so they took a few seconds task and made it two weeks, when i contacting their customer service this is the answer i got in the exact same wording
" Petter from Folio: Again i am sorry, but this is our processing time.
If you want to cancel the application and go somewhere else, that is completely understandable."
So the whole point is to join them to automate processes and have a smoother banking is gone. instead they will complicate things and literally tell you if you don't like it go somewhere else instead of solving your issues and trying to help you.
great start hahahah
Lett registrering
Det var super lett å registrere seg, i tillegg til å sjekke alt igjennom nettsiden og appen. Tok litt lang tid før kontoen var oppe, men ellers var alt supert!
Discrimination against foreign nationals
Seems like Folio does not want to work with foreign nationals living in Norway. After 5 weeks processing time I was informed that they refuse to open the account, without explanations (even after I asked for the reasons). I have been living in Norway for 2 years with a resident permit, running a ENK with steady incomes for 1 year, tax return available, personnal bank account in another bank, bankID available. But seems like my nationality was the issue ?
Har drevet norsk as firma i flere år og…
Har drevet norsk as firma i flere år og er bosatt i utlandet og fordi jeg som eier av firmaet er bosatt i utlandet kan ikke firmaet få bankkonto i folio!!!!!! Mange norske firmaer har utenlandske eiere og norsk firma MÅ en norsk konto!! Uforståelig
ENIG MED "Hva er vitsen"
ENIG MED "Hva er vitsen
Prøvde Folio i ett år siden Fiken anbefalte dette. Skjønner ikke vitsen da man likevel må avstemme og bokføre i Fiken."
Jeg må betale til:
- Folio
- Fiken (selv om alt kan gjøres her uten Folio)
- Årsavslutning
- banktransaksjoner er dyrere enn i andre banker.
Alt dette finnes i et enkelt, rimelig og praktisk program Conta.
FORTELL OG SKRIV SANNHETEN DET VIL HJELPE MANGE TIL Å SPARE OG NYTE FORRETNINGSREGNSKAP !
Lett å forstå
Lett å forstå, lett å bruke. Kjøp er kjøp og salg er salg.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.