Zobacz, co mówią recenzenci
overall good. quick, easy, beautiful UI, great UX, not to mention upfront prices. however unable to let us register AS for a lower nominal share price than 1kr, meaning 30 000 NOK can ONLY be 30 000... Zobacz więcej
Gjør det å være liten bedrift som driver for seg selv, sååå mye enklere mtp regnskap og kontroll. Folio har gjort det så lett å ha kontroll, sette av penger til MVA, skatt og alt annet man trenger å... Zobacz więcej
Å ha Folio som hovedbank i en liten bedrift, istedenfor en av de tradisjonelle, er som å ha en iPhone istedenfor en gammel Nokia. Alle de viktige tjenestene fungerer mye bedre, og alt du ikke trenge... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
En bedre banktjeneste for bedrifter.
Dane kontaktowe
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Easy for to use
Easy for to use, and a Great Integration with Fiken accounting company.
My company saves a lot of money with this internet solution.
Enkelt og oversiktlig system!
Raskt og enkelt og håndtere
Folio bank er kanskje den beste…
Folio bank er kanskje den beste integrasjonen jeg vart borte i. Folio bank minner meg på ting, sier gi meg kvittering når du kjøpt noe, så sender den infoen direkte til Fiken. Dette er en bank dere vill bli godkjent i som kunde!
Veldig fornøyd
Jeg er veldig glad i å bruke Folio som hovedbank for bedriften min. Veldig oversiktlig, samarbeider godt med regnskapsprogrammet Fiken og bidrar til at regnskap er noe jeg kan bruke minimalt med tid på! I tillegg til at jeg veldig lett kan kontrollere pengene jeg setter til side til skatt, feriepenger og sparing for bedriften!
Enkel og moderne bank
Enkel og moderne bank med god integrasjon til Fiken
Great experience with Fiken for three years!
Been using Folio together with Fiken for the past three years in my own business(started the business with Folio). At some point we were using Danske Bank too, but they were a hassle to work with compared to Folio. Would recommend 10/10. Easy to get in touch with their support team too(Danske Bank was a nightmare).
Game changer!
This is game changing. It is life before and after Folio - and I will not go back.
Best there is
best på alt og bra på service
Super user friendly and great design
Folio er best
eg vil bare sende en liten melding for å si at jeg setter helt enormt stor pris på Folio som bank. Det har rett og slett revolusjonert måten jeg driver regnskap på i selskapet mitt.
Jeg byttet fra DNB, og forskjellen er virkelig natt og dag. Alt fra brukeropplevelse til samarbeid med regnskapsfører fungerer så mye bedre nå. Det sparer meg for tid, friksjon og frustrasjon, og gjør faktisk hele økonomidelen litt… gøyere.
Jeg kan ærlig talt ikke elske tjenesten deres mer – dere har gjort en utrolig bra jobb.
Uansett: dere er superflinke. Fortsett det gode arbeidet!
Enkelhet og oversiktlig
Enkelt og oversiktlig samt kobling mot Fiken gjør dette til et must.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.