foetex.whiteaway.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Skulle have ny topbetjent vaskemaskine. Kontaktede 4 andre sælgere. Hos alle var varen i restordre, men kunne erstattes med et dyrere produkt🤔🤔. Hos Føtex gik ordren igennem øjeblikkeligt om lørdage... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Fik først mit køle/frys på 4.leverings forsøg 3 gange sad jeg ventede i 4 timer uden nogen form opdatering eller noget. De valgte hver gang at ringe 2 timer efter aftalt tid og sige de var på vej mee... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en Siemens opvaskemaskine på foetex.whiteaway.dk, da prisen var særdeles attraktiv. Der var god feedback undervejs om leverancen, forventet afsendelsestidspunkt, vare sat på lastbil og sms m... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi købte et KØLE-FRYSESKAB - er tilfreds med købet og den tid, det tog for at få det leveret. Monterings prisen var dog i overkanten, da det blot var at sætte hanstikket i hunkontakten og hele leveran... Zobacz więcej

1. Rozrywka

Napisane przez firmę

Hos foetex.whiteaway.dk finder du udvalgte hvidevarer fra mange velkendte brands. Har du brug for hjælp er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 60 69 89

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

154 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 16

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Vi har været tilfreds med hele…

Vi har været tilfreds med hele betjeningen. Vil gøre opmærksom på, at der ved levering manglet en rubrik på adgangen til fra maskine, så der vurderes om en eller to medarbejder er nødvendig. Der var lidt problemer hos os!

9 października 2023

Køb af LG køleskab

Køb af LG køleskab
Professionel sagsbehandling. Alt foregik som lovet.🤙🤙

12 września 2023

Hej

Tak for din anmeldelse og de pæne ord om købet af nyt køleskab. Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige service og bliver rigtig glade, når vi får en tilbagemelding herpå.

Venlige hilsner
Ane, Føtex hvidevarer

Oceniono na 5 z 5

Kom indbygget ovn som aftalt og professionel…

Kom som aftalt og professionel installering 😉

14 sierpnia 2023

Hej Lone

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er super glade for at leveringen levede op til dine forventninger og håber meget vi kan være behjælpelige igen en anden gang,

Fin service

Fin service af Whiteaway

3 lipca 2023

Hej Alex

Tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores service. Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige service og bliver rigtig glade, når vi får en tilbagemelding herpå.

Venlige hilsner

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og proaktiv service

Hurtig levering og skønt at få et opkald inden afsendelsen af web-ordren hvor rådgiveren sikrer, at man som kunde har valgt de rigtige mål på sin integreret opvaskemaskine eller har spørgsmål.

16 sierpnia 2023

Hej

Vi er glade for, at du er tilfreds med vejledningen, som du har fået hos os.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter – så vil vores dygtige medarbejdere være klar til at rådgive dig.

Ane, føtex.whiteaway

Fin service

Fin service, fra medarbejder pr telefon.
Men transport/ leveringsomkostninger er kompliceret, selv når varen koster 14.000 kr

23 lipca 2023

Hej Lone

Vi er glade for, at du er tilfreds med vejledningen, som du har fået hos os, dog er vi ærgelige over at leveringen ikke levede op til dine forventninger.
Du har ikke oplyst et ordrenr. så jeg kan desværre ikke se hvad/om der har været en ekstraordinær udfordring i denne sag, men du er meget velkommen til at sende os en mail, så vi kan følge op på det, på: info@foetex.whiteaway.dk

Oceniono na 1 z 5

Aldrig mere Whiteaway

Havde købt opvaskemaskine med montering og levering på bestemt et tidspunkt 199 kr ekstra ) De startede med at ringe kl 12 ,mens jeg var på arbejde for at høre om jeg kunne være hjemme før,det fik jeg ordnet og var hjemme før .Mht montering (750 kr) var de der 2 min , før de var ude af døren igen ,med en besked om at den kunne de ikke montere. Så 949 kr for ingenting , rent Ripoff.Aldrig mere Whiteaway

3 czerwca 2023

Hej Rene,

Tak for din feedback.

Jeg kan se, at de ikke kunne montere, da der var en tilkalket balofix.

Du er blevet tilbudt at vi kommer og monterer, når dette er ordnet.

Oceniono na 5 z 5

God pris og hurtig levering

Bestilte en vaskemaskine. I havde den bedste pris på netop den maskine.
Den blev leveret som aftalt og alt er som det skal være. Ikke sidste gang vi handler her.

27 czerwca 2023

Hej Louise,

Med venlige hilsner

Oceniono na 5 z 5

Nem hjemmeside og levering til tiden

Nem hjemmeside og levering til tiden.
Super tilbud

30 czerwca 2023

Hej Mik

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at leveringen levede op til dine forventninger. Vi håber meget, at vi kan være behjælpelige en anden gang.

Nanna,
Føtex Whiteaway

Oceniono na 4 z 5

Hurtig og professionel behandling af pakkerne, kan bestemt anbefales..

Hurtig levering. Sikker og præcis. Kan du anbefales hvis du har noget der skal sendes - fin behandling /FMD

22 czerwca 2023

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at leveringen levede op til dine forventninger. Vi håber meget, at vi kan være behjælpelige en anden gang.

Føtex.whiteaway.dk

Oceniono na 2 z 5

Vi købte et fritstående kølefryseskab…

Vi købte et fritstående kølefryseskab i Rustfri stål, og erfarer ved levering at det kun er front lågerne der er af rustfrit stål.
Der stod intet om at siderne blot var lakeret i grå farve.
Ligeledes skulle vi betale for at få det hentet igen.
Vores erfaring : køb ikke kølefryseskab uden at se det fysisk først.

21 czerwca 2023

Hej Licofood,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse, og at varen ikke var som forventet.

Vores sælgere sidder altid klar på telefonen til at vejlede for netop at undgå dette.

God oplevelse

God oplevelse!

Installatør viste at der ikke var lovligt vvs og el for at han kunne installere, og jeg fik råd inden han gik. Kunne straks få rykket dato og alt faldt i orden

15 czerwca 2023

Hej Jakob,

Vi er glade for, at du oplevede en god service trods nogle udfordringer til at starte med.

Vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang.

Nathalie, Føtex WhiteAway

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde købt en tørretrombler som…

Jeg havde købt en tørretrombler som fysisk var for stor til mit rum. Føtex/White away var opmærksom på det inden levering og jeg fik en anden sågar også på tilbud
Det er serviceb

2 czerwca 2023

Hej Peter.

Tak fordi at du deler din købsoplevelse med os. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og håber meget, at vi kan hjælpe dig en anden gang. Tak for den flotte anmeldelse.

Føtex.Whiteaway.dk

Fin personlig service.

Efter jeg havde bestilt min vare, blev jeg ringet op af en meget venlig og hjælpsom medarbejder. Han spurgte ind til om jeg havde helt styr på min vare eller om han kunne hjælpe yderligere. Så fin service.

17 maja 2023

Hej Birthe,

Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med vores service og at du føler dig imødekommet.

Vi håber at være behjælpelige en anden gang.

Nathalie, Føtex WhiteAway

Godt tilbud

Nem bestilling - hurtig levering - godt tilfreds med projektet (køle-fryseskab)

23 maja 2023

Hej

Vier glade for at høre, at dit køb hos os levede op til dine forventinger.

Vi håber, at vi kan være behjælpelige igen en anden gang.

Med venlig hilsen,
Emil, Føtex Whiteaway

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej