Første plakaten jeg mottok hadde en feil på seg, så jeg tok kontakt med kundeservice og fikk svar allerede dagen etter. De ordnet opp raskt og jeg fikk ny plakat uten noe problem. Veldig fornøyd med b... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fikk ikke gavekortet når eg bestilte men fikk regningen. Fikk svar etter noen dager når jeg skrev mail om dette og fikk gavekortnr på mail med gyldighetsdato og beløp. Når hun som fikk gavekortet skal... Zobacz więcej
Bestilte plakat til barn nr 3 og 4, når eg mottok plakaten var bakgrunnsfargen endra frå dei førre bestillingane. Sendte e-post om dette, og fekk mulighet til å bestille nye plakatar til dei eldst... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Fødselsplakat.no tilbyr en serie unike og personlige bilder hvor vi skalerer illustrasjonene til barnets faktiske fødselslengde i skala 1:1. Vi legger også inn informasjon om barnets navn, fødselsvekt og lengde, samt sted, dato og klokkeslett da den ble født.
Napisane przez firmę

Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
God opplevelse
Godt utvalg, fint brukeropplevelse. Kjemperask levering og fin plakat.
Lynrask levering
Lynrask levering, kom i posten 2 dager etter jeg bestilte. Plakat og ramme stod til forventning.
Kjempe fornøyd🤩
Snabb leverans och en så fin tavla
Veldig kjekk plakat
Enkelt å lage, flott produkt, rask levering, pakket smart inn slik at den ikke blir ødelagt i frakt
Rask levering og fin produkt
Fire områder med hakk i plakaten
Fire områder med hakk i plakaten. Heldigvis ses det ikke så godt i rammen, men likevel kjedelig. Ingen hjelp fra kundeservice da vi kastet esken, den måtte vi visst tatt bilde av.
Veldig fornøyd med fødselsplakat og…
Veldig fornøyd med fødselsplakat og eikeramme. Kjapp levering og fine produkter.
Veldig rask levering.
Skader på den ene bilderammen.
Skader på den ene bilderammen.
Var så uheldig å få en ramme som var fliser opp på den ene siden.
Eller er jeg meget fornøyd me plakatene og den andre rammen
Fin service
God hjelp av kundeservice
Rammen var dessverre ldelagt ved levering. Kontaktet kundeservice, som raskt ordnet opp og sendte en ny.
Rammen er ikke helt lik som den forrige jeg kjøpte, men matcher ok. Litt å forvente at forandring kan skje på 6 år 😅👍
Veldig fine plakater
Veldig fine plakater. Men de har endret rammetype og litt fargeforskjeller på bildene mellom nå og 2021, så bildene og rammene som skulle henge vedsiden av hverandre ble ulike. Skal sies at kvaliteten på rammen er bedre nå enn før. Rask levering og ellers nydelige bilder. Veldig praktisk å kunne se hvordan bildene blir før man bestiller.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.