Fødselsplakat.no Recenzje 546

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Første plakaten jeg mottok hadde en feil på seg, så jeg tok kontakt med kundeservice og fikk svar allerede dagen etter. De ordnet opp raskt og jeg fikk ny plakat uten noe problem. Veldig fornøyd med b... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Veldig fine plakater. Men de har endret rammetype og litt fargeforskjeller på bildene mellom nå og 2021, så bildene og rammene som skulle henge vedsiden av hverandre ble ulike. Skal sies at kvaliteten... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Fikk ikke gavekortet når eg bestilte men fikk regningen. Fikk svar etter noen dager når jeg skrev mail om dette og fikk gavekortnr på mail med gyldighetsdato og beløp. Når hun som fikk gavekortet skal... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte plakat til barn nr 3 og 4, når eg mottok plakaten var bakgrunnsfargen endra frå dei førre bestillingane. Sendte e-post om dette, og fekk mulighet til å bestille nye plakatar til dei eldst... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla niemowląt

Napisane przez firmę

Fødselsplakat.no tilbyr en serie unike og personlige bilder hvor vi skalerer illustrasjonene til barnets faktiske fødselslengde i skala 1:1. Vi legger også inn informasjon om barnets navn, fødselsvekt og lengde, samt sted, dato og klokkeslett da den ble født.

Napisane przez firmę

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 3 z 5

Jeg har vært kjempefornøyd med de 2…

Jeg har vært kjempefornøyd med de 2 tidligere bestillingene til barnebarna! Raskt og greit☺️ Denne gangen mangler en bokstav i navnet. Men helt ærlig - dette tror jeg blir ordnet ☺️

2 lutego 2026

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse – og for tilliten du har vist oss gjennom flere bestillinger. Det setter vi stor pris på.

Informasjonen som legges inn ved utsjekk, er den informasjonen som deretter trykkes på plakaten. Alle detaljer trykkes dessverre nøyaktig slik de sendes inn i bestillingen.

Vårt kundeserviceteam har allerede svart på din henvendelse via e-post for å finne en god løsning, og vi følger saken videre der.

Takk igjen for forståelsen – og for de fine ordene om tidligere bestillinger. Vi skal selvfølgelig sørge for at dette blir ordnet på best mulig måte.

Kjempe fornøyd!

Kjempe fornøyd med plakatene jeg kjøpte, og god service! Den ene jeg kjøpte hadde en svart strek på, snakket med kundeservice og fikk raskt tilsendt en ny gratis, veldig fornøyd ❤️

17 grudnia 2025

Hei!

Takk for at du deler opplevelsen din, og beklager virkelig at en av plakatene ikke var i perfekt stand ved mottak — slik skal det selvfølgelig ikke være.

Vi finner dessverre ingen tidligere e-post fra deg angående dette, men vi har nå sendt deg en e-post. Vi ber deg svare på den og gjerne legge ved bilder som tydelig viser den svarte streken på plakaten, slik at vi kan undersøke saken nærmere.

Så snart vi har mottatt bildene, vil vi selvfølgelig hjelpe deg videre.

Tusen takk for samarbeidet, og igjen beklager vi opplevelsen.

kundeservice@fodselsplakat.no

Oceniono na 2 z 5

Det var en liten bulk på begge plakatene

Det var en liten bulk på begge plakatene

14 grudnia 2025

Odpowiedź od Fødselsplakat.no

Hei, og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Så leit å høre at begge plakatene dine kom frem med en liten bulk – det er virkelig ikke den opplevelsen vi ønsker at våre kunder skal ha.

Vi har lagt mye arbeid i å gjøre emballasjen så solid som mulig, men dessverre kan det likevel oppstå skader under transport. Dersom plakatene har kommet frem skadet, sørger vi selvfølgelig for å hjelpe deg videre.

Vår kundeservice har sendt deg en e-post og bedt om litt mer informasjon, slik at vi kan finne en god løsning og ordne dette for deg så raskt som mulig.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.

Virkelig god oplevelse!

Jeg bestilte 2 plakater som ankom efter en uges tid. Forsvarligt og fint pakket ind. Der var dog “fejl “ altså mærker på begge plakater. Tydeligt tilfældigt og uopdaget.
Jeg skrev til dem med det samme og fik en mail tilbage om at de fluks ville sende nye. De gamle kunne jeg bare beholde. De kom hurtigt efter og alt i fin tid inden jul.
Særlig tak til Emilié som håndterede mine mails 🥰

10 grudnia 2025
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Har ikke motatt pakken

Har ikke motatt pakken

3 grudnia 2025

Takk for anmeldelsen.

Vi forstår godt at det er frustrerende å vente på en pakke, spesielt nå i desember når leveringstiden kan være lenger enn normalt.

Vi har svart deg på e-post med et mer detaljert oppdatert svar.

Ta gjerne kontakt igjen der hvis du har flere spørsmål, så hjelper vi deg videre.

kundeservice@fodselsplakat.no

God service!

Hadde skrevet feil navn på bestillingen, men fikk god hjelp fra kundesenteret og fikk rettet opp! Rask respons!

30 listopada 2025
Oceniono na 4 z 5

Feil fødselsdato og "feil vei" av…

Feil fødselsdato og "feil vei" av babyprint.
Sendt klage...håper på ny plakat.
Det ordnet seg etterhvert og fikk ny plakat.

23 listopada 2025

Hei!

Tusen takk for at du sier ifra, og så leit å høre at plakaten ikke ble som forventet.

Når man bestiller en fødselsplakat trykkes alltid akkurat det som legges inn ved bestilling – og man ser også en forhåndsvisning før man legger produktet i handlekurven.

Når det er sagt, så sjekker vi selvfølgelig gjerne en ekstra gang – ingenting er helt feilfritt, og vi vil gjerne se nærmere på saken for deg.

Vi finner dessverre ingen henvendelse fra deg i vårt system. Kan du sende oss en e-post på kundeservice@fodselsplakat.no med ordrenummer og gjerne et bilde av plakaten du mottok? Da hjelper vi deg videre så raskt vi kan.

Takk for samarbeidet.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej