FodProdukter.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Super service - jeg har købt både indlægssåler og en X-bandage. Sidstnævnte viste sig ikke at passe min fod, trods jeg omhyggeligt havde taget mål til denne efter anvisning. Jeg fik den heldigvis... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Aldrig har jeg oplevet så hurtig levering af en ordre👌🏻 Jeg bestilte fredag eftermiddag og modtog pakken søndag middag, jeg er fuldt ud tilfreds med varen jeg fik leveret, og kommer helt sikkert til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget hurtig levering. Desværre var produktet (af glas) knust under leveringen. Da jeg reklamerede over mail lørdag formiddag, fik jeg lynhurtigt (samme lørdag) respons, og Karen tilsendte mig straks... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Så kom min pakke, efter en unormal lang ventetid, grundet leveringsvanskeligheder. Lækre produkter. Tak til Karen for en god oplevelse. Jeg venter stadig på min pakke. Bestilte for en uge siden og... Zobacz więcej

1. Pielęgnacja stóp
  2. Dzienne spa

Napisane przez firmę

FodProdukter.dk er en webshop, hvor du kan finde alle former for produkter til dine fødder. Vi ønsker at være eksperten inden for fødders velvære. Hos FodProdukter.dk kan du finde alt inden for plejende cremer uden skadelig kemi, behagelige bambusstrømper, footies og smukke neglelakker. Vi har også udstyr til hjemlig pleje af dine fødder f.eks. pimpsten, massagebolde, balancebræt samt ruller til fodgymnastik. Herudover kan vi også hjælpe dig med effektive aflastninger, hælcups og indlæg til dine sko, der kan sørge for, at du og dine fødder får en mere behagelig hverdag. Endelig kan du her også få produkter mod svamp og vorter på fødder og mod sved og lugt fra fødder. Af nyeste tilføjelser til siden er også dejligt bløde hjemmesko, smarte tøfler samt varme, lange uldsokker, uld-sutsko, Mitchell's Lanolin samt glasneglefile. Vi fører blandt andet mærkerne Allpresan, Gehwol, IQSOX, Essential+, TNS, Mitchell's Lanolin, Cozy Sheep, Montehome, Tuli's, Gärtner og Tecniwork. FodProdukter.dk vil levere den bedste kundeservice ved at svare på alle relevante spørgsmål omkring fødders velvære og fodprodukter. Vi svarer dig altid hurtigst muligt. FodProdukter.dk er startet op af Statsautoriseret Fodterapeut, Karen Olesen. Karen har som fodterapeut udført tusindvis af fodbehandlinger og ved således alt om, hvad der skal til, for at fødder har det godt.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

338 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 38

Napisz recenzję

Hej Mogens,

Tak for din gode anmeldelse. Jeg er glad for, at du var tilfreds med service og levering. Det vil vi netop også gerne være kendte for.

Mvh Karen fra www.FodProdukter.dk

Hurtig levering, dejligt produkt

22 września 2025

Hej Conny!
Mange tak for den gode anmeldelse. Hurtig levering og gode produkter er netop noget af det, vi gerne vil være kendte for!

Bedste hilsner og på gensyn

Nem at handle på

Nem at handle på deres side og relativ hurtig levering, samt gode priser.

18 września 2025
Opinia niezależna

Hej Jens,

Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive den gode anmeldelse. Det betyder meget for os.

Mvh
Karen fra www.FodProdukter.dk

Super gode produkter

Super gode produkter. Hurtig levering.

Hej Dahlgren!
Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi ser frem til at leverer dine næste bestillinger lige så hurtigt :-)

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt
H.J.

Hej Henning!
"Hurtigt og nemt" - så kan det vel ikke gøres bedre? :-)
Bedste hilsner fra Karen, FodProdukter.dk

Oceniono na 5 z 5

God hjemmeside og gode produkter til en…

God hjemmeside og gode produkter til en rimelig pris 🤗
Kan kun anbefales.

Hej Cecilie!
Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du synes vores hjemmeside og produkter er gode - og at du endda kan få dem til en god pris. Husk at sprede ordet til alle dine venner og bekendte :-)

Hurtig levering med en sød hilsen

Hurtig levering med en sød hilsen

Hej Kent!
Tak for anmeldelsen.
Vi bruger netop mange kræfter på at sørge for hurtig levering, så glad for at du også oplevede netop det :-)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god “ personlig “…

Hurtig levering og god “ personlig “ service.

Hej Anne Mette!
Super godt at du fik en hurtig levering og er tilfredse med vores service. Håber at se dig en anden gang igen :-)
Karen, www.FodProdukter.dk

Meget tilfreds

Hurtig levering, go pris

5 maja 2025

Hej Hanne!
Mange tak for den flotte anmeldelse. Hurtig levering og gode priser er netop noget af det, vi gerne vil være kendte for :-)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og fint personligt brev…

Hurtig levering og fint personligt brev 👏

5 maja 2025

Hej Signe!
Tak for den flotte anmeldelse.
Glad for at du satte pris på det personlige brev i pakken :-)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, har handlet her 2 gange, kan varmt anbefale.

Hej Jens Ole!
Det lyder rigtigt godt, at du oplevede at få din pakke hurtigt. Det arbejder vi netop hårdt på hver dag :-)

Oceniono na 5 z 5

Det er en super god creme til ben og…

Det er en super god creme til ben og fødder. De bliver som silke. Kan varmt anbefales.

Hej Jeanette!
Tak for den flotte anmeldelse. Det bedste er at høre fra kunder, som er blevet hjulpet af vores produkter.
På snarligt gensyn :-)

Oceniono na 5 z 5

Good products and great service!

Good products and great service!

Hi Iulia!
Thank you for the nice review. We are happy that you have experienced a great service and that the received products have helped you :-)
Best regards
Karen from FodProdukter.dk

Oceniono na 5 z 5

God information og rettidig levering

God information om produktet, og leveret som lovet.

Hej Lis!
Dejligt at du har fundet god information om produkterne på vores side og at du modtog pakken hurtigt. Det er netop noget af det, vi gerne vil være kendte for :-)
Bedste hilsner og på snarligt gensyn,

Alt i orden!!!!

Alt i orden!!!!

Hej Asger!
Tak for den gode anmeldelse. "Alt i orden", så kan vi jo ikke ønske mere. Vi ses :-)
Karen, www.FodProdukter.dk

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og et rigtig godt…

Hurtig levering og et rigtig godt produkt.

Hej Lene!
Når både leveringen var hurtig og produktet var godt, så kan vi næsten ikke gøre mere :-)
På snarligt gensyn

Hej Søren!
Når alt er helt i orden, så må vi ha' gjort det godt. :-)
Tak for det.
Håber vi ses igen
Karen, FodProdukter.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej