Fodeksperterne Recenzje 34

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik mit første par indlæg hos Trine Fodeksperterne i 2023, virkelig god vejledning til valg af fodtøj. Har brugt dem dagligt lige siden samt til løbeture og lange gåture, også bjergture uden at ha... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kom hos Trine med smerter i begge mine fødder, har haft smerter i ca. 15 år. Havde smerter især om natten, når jeg skal sove og har derfor spist alt for mange smertestillende pille... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget kompetent og ambitiøs behandling af mine 'hælspore-lignende' smerter i foden. Trines vejledning og anvisning reducerede meget hurtigt smerten og gå-besværet. Selvom jeg måske nok har været en... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Super god og hurtig behandling. Fortalte om det faglige afsæt i behandlingen, så jeg følte mig inddraget. Smertefri efter 3. Behandling

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Professionel og empatisk

Kæmpe anbefaling.
Trine er professionel, effektiv og empatisk og tager dine udfordringer alvorligt - også selvom de er små og mere af forebyggende karakter. Og så løser Trine udfordringen, så du går meget lettere fra klinikken.

20 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg kom til Trine med en hælspore og…

Jeg kom til Trine med en hælspore og var bange for hvordan det ville påvirke mit løb. Heldigvis var det ikke en hælspore og jeg fik et par indlæg og rådgivning om fodtøj, hvilket gjorde at smerterne forsvandt hurtigt og jeg kan løbe lige som jeg vil.
Kæmpe anbefaling

24 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Sidste år var jeg så heldig at møde…

Sidste år var jeg så heldig at møde Trine, som hjalp mig med at fåmin livskvalitet igen. Jeg kan ikke anbefale hende nok, efter 30 år med smerter, endelig at kunne deltage i aktiviteter, være glad og have lyst til, og vide jeg kan , f.eks. gå til koncert. Tak til Trine for professionel hjælp, empati, høj faglighed og resultater . ❤️

12 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg troede jeg havde podagra og var en…

Jeg troede jeg havde podagra og var en tur hos egen læge som afkræftede det. Smerterne fortsatte og jeg konsulterede Trine hos Fodeksperterne. Trine fandt hurtigt årsagen til mine smerter og fremstillede indlæg til mine fødder og vejledte mig i brug af korrekt fodtøj. Jeg fik også laser behandlinger i opstarten, hvilket var meget hjælpsomt. Jeg er nu helt smertefri og når jeg køber nye sko har jeg Trines ord og vejledning med. Tusind tak for din kompetente hjælp og vigtige vejledning i brugen af korrekt fodtøj. Du har virkelig gjort en stor forskel for mig.

15 października 2025

Omsorgsfuld behandling

Omsorgsfuld og grundig undersøgelse, forud for konstruktion af et par indlæg hvor der er lyttet til kunden/mine behov og erfaringer med mine vanskelige fødder. Jeg er meget tilfreds med resultatet.

12 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Fodekspertene kan udrette mirakler!

Efter flere års forgæves forsøg på at kurere en inflamation i min akillessene, som også havde bredt sig ned i slimsækken i hælen, kom jeg i behandling hos Trine ved Fodeksperterne, og i løbet af et par mdr. var jeg smertefri og klar til et genoptage løbetræning mv. Jeg bruger fortsat indlæg i mine løbesko for at forebygge at skader genopstår, men tænker ikke over det længere;-) 1000 tak!

15 października 2025

Fodeksperterne - Netop!!!

Trine fik anbefalet mig frem til hvem der skulle operere mit Mourons Neurom og Trine har efterfølgende fået lavet såler som holder smerterne væk. En kompetent og ret så humoristisk omgang, da vi har grint meget over hvor underlig den menneskelige fod kan være. Trine har styr på det. Gå trygt derind👍

15 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en overrevet sene i foden for…

Jeg fik en overrevet sene i foden for et år siden som følge af en overbelastning.
Jeg har prøvet alt fra privat hospital, fysioterapeut, reumatolog og kiropraktor men intet hjalp … efter 3 besøg hos Trine fodeksperterne, er jeg smerte fri og kan løbende mærke bedring …
Kan klart anbefale et besøg hvis man har ballade med fodtøjet, det kun have sparet mig for en masse tid og penge hvis jeg var kommet der første..

14 października 2025

Smerterne forsvandt!

Fantastisk at komme i “klørerne” hos Trine Rud og fodeksperterne🤩Jeg havde mange smerter, især i venstre fod, hvilke blev afhjulpet med indlæg og nye gummisko. Havde tidligere fået lavet indlæg andet sted og fået binyrebarkindsprøjtninger uden det havde hjulpet på mine smerter. Stor tak til Trine.
De varmeste anbefalinger herfra.

23 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Hvor heldig kan man være?

Lidt tilfældigt fandt jeg frem til Fodeksperterne og til Trine Rud. Et lille sted men med en fantastisk ekspertise. Trine har lavet de bedste indlæg, jeg nogensinde har haft. De er omhyggeligt og personligt tilrettet, og de føles som skabt til mine fødder. Desuden har jeg fået rigtig god hjælp til valg af sko. Trine Rud er imødekommende og omsorgsfuld og helmer ikke, før alt
virker perfekt. En sand ildsjæl.

11 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Endelig kunne jeg vandre igen….

Efter mere end 4 år med konstante smerter i min venstre fod og 4 forskellige sæt såler fra forskellige fod og såle-firmaer, fandt Trine fra fodeksperterne den reelle årsag til mine smerter. Og med de rigtige såler og rådgivning til rigtigt fodtøj, kan jeg nu klare mit daglige arbejde med mange skridt og ikke mindst vandreture og vandreferie.
Så kæmpe anbefalinger herfra♥️

18 października 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej