Rigtig flot opsætning af portalen. Flyttepris er i min optik meget professionelt opsat, og trin for trin opsætningen gør det meget nemt for forbrugere uden det store it-kendskab at navigere rundt i. E... Zobacz więcej
Komplet ubrugeligt. Jeg bad om tilbud på flytning af en skænk fra en adresse til en anden (på Frederiksberg). Fik flere tilbud, hvoraf kun én reelt havde læst, hvad opgaven gik ud på. I stedet fik jeg... Zobacz więcej
Meget hurtig responstid. Jeg har af flere omgange brugt Flyttepris, og hver gang med stor fordel. Det mest imponerende i min optik er responstiden. Man kan slå sin opgave op, så går der virk... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
FlyttePris.dk er en portal hvorfra, du kan indhente flyttepriser fra flyttefirmaer. Vi står for at skaffe kunden mindst 3 tilbud på din flytteopgave, hvor kunden opnår en billig pris på flytning og trygheden i at vælge den rigtige flytteforretning.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
konkurrence forvridning
Har været i dialog med dem, og de kan bestemt ikke anbefales, da de er ledtå med det tidligere Goservice, som er kendt for at lave deres egen tilbuds portal hvor kun de gav de tilbud til kunderne med deres egne firmaer, meget upålidligt og konkurrence forvridning!
Fantastisk nemt at bruge
Fantastisk nemt at bruge. Man får gode tilbud.
Spild af tid
Spild af tid. De "tilbud" jeg fik var ca. 2 gange dyrere end en hurtig google søgning.
"Tilbudene" kom dog hurtigt
Nem at bruge og hurtig tilbagemelding…
Nem at bruge og hurtig tilbagemelding fra flyttefirma
Meget tilfreds
Åbenbart for småt!
Jeg skal have flyttet et hønsehus, 53 km. Det var der desværre ingen der gad. Trist at kun store flytninger tæller ☹️
Dejlig nemt og fik hurtigt 2 gode…
Dejlig nemt og fik hurtigt 2 gode tilbud 👍
Det var enkelt og nemt
Det var enkelt og nemt. Fik 3 tilbud i løbet af ca 24 timer og flytning bestilt og aftalt hurtigt derefter
Absolut ikke sidste gang jeg kommer til…
Absolut ikke sidste gang jeg kommer til at bruge FlyttePris.dk
Fik inden for et par timer 4 gode bud, hvor 3 lå meget tæt op ad hinanden.
Så efter en tur på trustpilot for anmeldelser blev valget truffet.
Og det firma der blev valgt, bliver hyret igen i løbet af feb. md.
meget hurtige om at sende tilbud på…
meget hurtige om at sende tilbud på opgaverne
Tilbud kom hurtigt
Tilbud kom hurtigt, var seriøse og de lå meget tæt
Nemt og enkelt at finde flyttefirma
Hurtig ekspedition og nogle fine og grundige bud og info om vilkår og servicen fra flyttefirmaerne. Det gjorde det nemt at booke.
Bestilt flytning
Af de 4 flyttetilbud har jeg aftalt med Global Flyt om at flytte for mig den 2.sept. 2021 fra kl 8.
Jeg har haft venlig telefon-kontakt.
God oplevelse
Vi fik mange tilbud så er meget tilfreds med flyttepris . Dk
Fik en masse tilbud
Fik en masse tilbud. Værktøjet virker som det skal, så det får mine varmeste anbefalinger.
God portal
God portal! Jeg fandt et godt firma til en god pris herigennem, så anbefaler brug af siden!
Fin hjemmeside
Fin hjemmeside, som sørger for en række tilbud, når man søger det.
Modtog fem tilbud
Modtog fem tilbud, hvor det ene var i orden med pris og service. Kan varmt anbefale firma som formidler.
god service
Til trust pilot
Jeg gider ikke skrive anmeldelse, man må nøjes med stjerner eller lade være
Giver de bedste tilbud