Fantastisk firma og rimelig pris. Vi havde en flytning fra Sydhavn til Amager med 2 dages varsel og den løste de med bravur. Gabriel og hans makker var effektive, smilende og svarede pænt på vores s... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Første gang vi har benyttet os af flyttehjælp og flytteheltene, og vi er bestemt tilfredse med den gode oplevelse! Der kom 2 rigtig flinke og ikke mindst effektive gutter med smil på læben som v... Zobacz więcej
Jeg vil gerne takke for en yderst behagelig, og meget gennemført flytning af flytteheltene! De var super profesionelle og meget serviceminded hele vejen igennem. De passede ekstra godt på mine ting, o... Zobacz więcej
Super gode og effektive unge flyttemænd! Billy og Damir fik hurtigt tømt min lejlighed på 4. etage på Grønttorvet, og fragtet mine ting sikkert til Frederiksberg og op på 3. etage uden problemer. Sam... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Falkevej 20, 3400, Hillerød, Dania
- info@flytteheltene.dk
- flytteheltene.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Hurtig effektiv og dygtige
Hurtig effektiv og dygtige
kan anbefales 👍🏼
Brug IKKE Flytteheltene!!
Opdatering:
Efter denne anmeldelse blev jeg af Flytteheltenes direktør kontaktet på min Facebook-profil. I min optik helt utroligt uprofessionelt
Hvis jeg vidste hvor vores ting er blevet af ved Flytteheltenes flytning af min svigermors dødsbo, kunne jeg give en mere reel anmeldelse. Men vores ejendele er forsvundet, firmaet har ingen optegnelser om at de har flyttet for os. Og vi har ingen information kunnet få , trods utroligt mange forsøg på kontakt.
Flytteheltene og deres samarbejdspartner Flyt-KBH er derfor politianmeldt for bedrageri og tyveri.

Odpowiedź od Flytteheltene
Flytte-heltene er nok noget er vores…
Flytte-heltene er nok noget er vores bedste investering nogensinde.
Alt gik bare som smurt og Gabriel svaret på alle spørgsmål undervejs.
Kæmpe tak herfra
Jeg bestilte Flytte-heltene til en…
Jeg bestilte Flytte-heltene til en flytning d.18 juni og det viste sig, at være den helt rigtige beslutning.
Alt dialogen foregik med indehaveren Mickey, som er meget punktling. Alle aftaler blev overholdt og alle tidspunkter blev overholdt til punkt og prikke.
Til selve flytningen var de 2 biler og 4 personer, som var rare og imødekommende samt dygtige til deres arbejde.
Trods servicen var helt i top, så var prisen meget fair. Med i prisen var endda, at de ugen inden flytningen leverede flytteklasser, indpakningspapir og bobleplast på adressen.
Jeg kan på det varmeste anbefale Flytte-heltene, hvis du har behov for en positiv oplevelse med din flytning.
Tusind tak for en super oplevelse igen
Tusind tak for en super oplevelse igen, nu det anden gang jeg bruger flytteheltene. Kan klart anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Flytteheltene dukkede aldrig op til…
Flytteheltene dukkede aldrig op til vores aftale. De tager ikke telefonen når man ringer. Kan desværre læse at vi ikke er de eneste der har sådan en oplevelse med dem.
Kan på ingen måder anbefale dem.
bedste Service!
Jeg kan stærkt anbefale Flytteheltene. De har lige flyttet for mig. Det var en flytning, jeg var nervøs for at foretage, da der var rigtig meget, der skulle koordineres, men allerede ved første kontakt til firmaet, blev jeg beroliget, da alt blev håndteret yderst professionelt, venligt og forstående i forhold til problemstillingerne. Jeg blev desuden løbende orienteret om, hvor vi var i processen, hvilket også fik mig til at slappe af. Alt klappede, og de ankom endda før, de havde lovet. De arbejdede meget hårdt og meget dygtigt, alt blev behandlet med omhu, og de passede også godt på ikke at ødelægge eller skramme noget i omgivelserne, de passede for eksempel rigtig godt på mine gulve. Selv om der hele tiden var tryk på arbejdet, var de meget venlige og i godt humør. Selv om en flytning altid er hård, så blev det en god oplevelse! Hvis jeg nogensinde skulle flytte igen, ved jeg nu hvem, jeg vil henvende mig til!
Varmeste anbefalinger
Dårlig stil fra flytteheltene
Virkelig dårlig oplevelse, "heltene" kom ikke i fredags og da jeg ringede og skrev til dem, var der ingen respons tilbage. (Chefen skrev næste dag, men det jeg ikke bruge) Bestilte 3*34 og de kom 10 min. efter opkald og var billigere en det tilbud jeg havde fået fra Flytteheltene, og tog endda yderligere 6 ting med :-)
vh Karina Just
Super kommunikation og opfølgning med…
Super kommunikation og opfølgning med Cebo! Flytteheltene kom til tiden og flyttede effektivt for mig … kan klart anbefales som pålideligt og serviceminded firma ✨
Er kæmpe fan
Er kæmpe fan! Tak til Flytteheltene for at gøre min flyttedag nem og uden stres!
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse med Daniel og Rico 😊 alt gik som det skulle og bruger dem gerne en anden gang.
fantastisk service
fantastisk service, ringede for at høre om tilbud, simpelthen en service uden lige og dejlig sjagon, jeg bestilte med det samme, senere talte jeg med en anden flytte mand nødagtig samme service, kunne jeg give 10 stjerne for telefon service gjorde jeg gerne det, tusind tak
Den Perfekte Flyting
Den perfekte flytning!
Flytteheltene kom til tiden som aftalt, ingen skader, og en meget god pris.
Stærkt anbefaling her fra !
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Demir og hans makker var effektive, professionelle og smilende. Tak for hjælpen.
Har lige bestilt Flytteheltene for…
Har lige bestilt Flytteheltene for anden gang på en uge. De er søde, hurtige, effektive og sjove - en uproblematisk flytning med højt humør. Kan kun anbefale.
Kæmpe anbefaling herfra!!
Super friske og mega serviceminded gutter, der både er hurtige og effektive!! Det gjorde lige dagen endnu bedre. Pris, effektivitet og god service er bare i orden! Kommer uden tvivl til at bruge flytteheltene næste gang jeg skal flytte😃
Super oplevelse med Flytteheltene
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Cepo og Flytteheltene - virkelig søde, effektive og dygtige. Og prisen er tilmed rigtig god. Jeg kan sagtens anbefale dem.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.