Jeg havde fornøjelsen af at have Flytmig.dk til at forestå min seneste flytning. De ankom på slaget 9.00 og tre timer senere var alt ude af tidligere bolig og oppe på 2. sal i fremtidige bolig. De ind... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service 🎊virkelig venlig personale der havde respekt for vores ting. Flytmig.dk tager sig god tid til kunderne og er meget effektiv. Jeg har flyttet 10 gange i mit liv og har al... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hvis vi kunne give 100 ⭐️ - Så havde vi gjort det. Hele oplevelsen fra første opkald til afslutning har været i top verdensklasse. Jeg indhentede forskellige tilbud, Flytmig.dk var de eneste so... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Der var rigtig god kommunikation omkring hele min flytning. Jeg lejede flyttekasser som kom 14 dage før og blev hentet 14 dage efter. De var også fleksible i forhold til at rykke selve flyttedagen, me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
FLYTmig er et flyttefirma i København, der står klar til at hjælpe med både private- og erhvervskunders flyttebehov. Vi ved at ingen flytninger er ens og heller ikke skal behandles, som om de var. Derfor bestræber vores flyttemænd sig altid efter at give dig en nem, behagelig og sikker flytning. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds gennem hele processen.
Vibevænget 122, 2880, Bagsværd, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
En rigtig god flytning. Tak for jeres hjælp og gode service! Vi valgte en fast pris, og det var vi meget glade for da det tog en del længere tid end ventet. De sendte flere folk til vores nye adresse så vi kunne blive hurtigere færdig, og fandt alligevel tid til at hjælpe os af med en masse store krukker som var efterladt af tidligere ejere. Prisen for det og flytningen var meget god. De pakkede vores møbler godt ind så intet kom til skade, og de var super søde og servicemindede. ✨

Odpowiedź od Flytmig
Rigtig god service til fin pris. Glimrende kommunikation både før og efter flytning. Fik flyttekasser tidligere end “normalt” og de blev hentet dagen efter, jeg havde anmodet om det. Professionel og skånsom håndtering af mine møbler. Alt i alt god valuta for pengene og meget anbefalelsesværdigt.

Odpowiedź od Flytmig
Vi fik både pakke- og flyttehjælp fra Flyt Mig, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Super god oplevelse med venlige og fleksible medarbejdere, der behandlede alle vores ting med omhu og respekt, og til en rigtig fin pris. Kan varmt anbefale

Odpowiedź od Flytmig
Helt fed oplevelse, og virkelig fantastisk arbejde, der kom mange mennesker og de havde endda tid til lige at hjælpe med at skilde sofaen ad, samt lægge tæpper for at Skåne gulv og karme, helt fantastisk pakning af deres bil og klarede hele flytningen i 1 omgang.

Odpowiedź od Flytmig
Flytmig hjalp mig med at flytte fra KBH til Sønderjylland.
Teamet Bestående af Henry og medarbejdere var imødekommende , professionelle og hjælpsomme i hele flytteprocessen.
Der var rigtig god dialog både før flytning - og efter flytning ved aflevering af de lånte flyttekasser.
Det var en rigtig god oplevelse, og jeg er glad for at jeg valgte Flytmig som mit flyttefirma.

Odpowiedź od Flytmig
Helt perfekt flytning med de sødeste flyttepersoner. Alt gik nemt og glidningsfrit og man havde en følelse af at ens møbler og ting blev passet rigtig godt på.

Odpowiedź od Flytmig
Super nice and honest people, calm and good vibes showing up on time. Taking good care of the stuff. They work quick. Variable price ended up being cheaper than fixed price.
Few scratches on the entrances and walls but it’s ok.

Odpowiedź od Flytmig
Super oplevelse med Flytmig. Kom til tiden, fleksible, flinke og hurtige. De gjorde et omhyggeligt og godt arbejde!

Odpowiedź od Flytmig
The Guys have been fantastic, special thanks to Tom and Henry and the others 👏quick work, very proffesional 👏

Professionelt og hurtigt. Overholder aftaler. Kan kun anbefale

Odpowiedź od Flytmig
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Flytmig, som hjalp mig i hele processen med min flytning fra start til slut.
De kom til tiden, var professionelle og arbejdede både hurtigt og omhyggeligt. Hele teamet var søde, hjælpsomme og gjorde flytningen langt mindre stressende. Jeg fik gratis låne-flyttekasser leveret på forhånd, hvilket gjorde forberedelserne super nemme. Kundeservicen var helt i top med klar kommunikation hele vejen igennem. Priserne er meget fair i forhold til den høje kvalitet af service. De tog sig tid til at hjælpe med alle detaljer undervejs, og jeg følte mig virkelig godt taget hånd om.
Jeg vil klart anbefale Flytmig til andre - og jeg vil selv bruge dem næste gang jeg skal flytte

Odpowiedź od Flytmig
Det var bare en superfin oplevelse og god kommunikation! Dejligt, at de stiller kasser til rådighed. Kan anbefales!

Odpowiedź od Flytmig
Det bedste flyttefirma jeg har prøvet, og jeg har prøvet rigtig mange.

Odpowiedź od Flytmig
Fantastic moving service! The team from Flytmig was punctual, careful, and very professional. They handled all my furniture with great care and made the whole process stress-free. Prices were fair and communication was excellent. I would definitely recommend them to anyone looking for a reliable moving company.

Odpowiedź od Flytmig
Virkelig en fin oplevelse. Positiv og let kontakt med kundeservice helt fra start til slut. Uforpligtende besøg inden med en vurdering af prisen for flytning. På dagen kom ekstra flyttefolk uden merpris for mig. Effektive, venlige og ordentlige. Selvom der sikkert var ekstra med fra min side ifht aftalte, var der ingen problemer. Prisen var det halve af et andet tilbud, jeg havde fået. Flyttekasser og tæpper er gratis med og blev endda leveret og afhentet af to omgange efter mit eget ønske.
Josephine på kontoret, Henry og hans crew får mine varmeste anbefalinger og jeg ved, hvem jeg vil bruge en anden gang, hvis der bliver behov.

Odpowiedź od Flytmig
We used Flytmig for our move, and the experience was great! They provided sturdy moving boxes in advance, which made packing so much easier amd which is a really convenient and eco-friendly option. The team was professional, friendly, and very helpful throughout the process.

Odpowiedź od Flytmig
Vi havde indhentet tilbud fra flere firmaer, men dialogen var rigtig god og imødekommende hos Flytmig.dk. Særligt, da vi ikke kendte den præcise flyttedato før få dage før flytningen. Vi var løbende i dialog og flyttekasser blev leveret uden problemer på den aftalte dato og tidspunkt. Afhentning af flyttekasserne er aftalt til 14 dage efter flytning, så vi har tid og ro til at pakke ud. Alle har været meget flinke - og flyttemændene kom til tiden, og på 3 timer var alt flyttet. Enormt effektiv og god stemning fra flyttemændene, som var yderst respektfulde - både ift. de billige møbler og vores skrøbelige kasser med porcelæn. Vi kan på alle måder anbefale holdet vi havde på opgaven. Vi valgte for flytningen fastpris - som indeholdte lån af flyttekasser og to mand og 1 stk. 25 kvm flyttevogn. De kom tre mand, og så stødte en ekstra til på vores fraflytteradresse, og vi var under hele flytningen 3 mand, hvilket gjorde processen med flytningen meget effektiv og gnidningsfri. De ekstra hænder var uden ekstra beregning for os.
Alt i alt en tryg og god oplevelse. Det var vores første flytning, hvor vi havde booket professionel hjælp - og vi kommer aldrig til at flytte uden igen. Kan klart anbefale holdet.
Flere tilbud indhentet. Det var et meget konkurrencedygtigt tilbud fra Flytmig-holdet.

Odpowiedź od Flytmig
Jeg skulle flytte og fik flytmigud og give en pris. Prisen sammenholdt jeg med andre tilbud, de var betydelig billigere.
De ankommer 2 minutter før aftalte tid. De var 5-6 mænd. Good vibes only. Søde, venlige og nænsomme. Og helt ektremt hurtige. Jeg havde ikke fået nok flyttekasser af dem, no problem. Jeg fik flere med det samme.
Eneste "fejl" var nogle ting der skulle blive og andre der skulle hentes. Og deres flyttebil var lidt for lille til alle mine ting. Ingen problemer, de kørte to gange. Med et smil og venlighed. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Ingen mer-pris eller diskussioner om det.
Varm anbefaling.

Odpowiedź od Flytmig
Flytmig leverede en tryg og god flytning af vores hjem - lige fra start til slut. De var grundige, organiserede og venlige. Som en del af prisen lånte de os flyttekasser, der blev leveret og hentet igen på et tidspunkt efter vores ønsker. De får vores varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od Flytmig
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.