Flowrolls - hurtownia akcesoriów CBD Recenzje 872

5,0

Mistrzostwo, wczoraj zamówiony Venty już się ładuje i czeka na wieczorny wsad Gorilla Glue. Najlepsza cena Venty (1259) w PL na kilka dnie przed światowym dniem marihuany!

Kontakt mimo problemów z dostawa od producenta Storz and Bickel na najlepszym poziomie. Pomimo braku nowej dostawy Venty'ego (braki magazynowe w PL) i okresu urlopowego w weekend majowy Flowrolls stan... Zobacz więcej

1. Na miejscu 1. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Aromaterapia

Flowrolls was established with love and passion to the products. Our goal is to make sure that every single experience with our company is remarkable. Therefore, it is crucial for us that you leave an honest review, from which others can see how much we do care about you.

5,0

Doskonała

Mistrzostwo

15 kwietnia 2026

Odpowiedź od Flowrolls - hurtownia akcesoriów CBD

Cieszymy się że jesteś zadowolony! Miłego użytkowania :)

Bardzo szybka dostawa

Bardzo szybka dostawa, polecam!

1 kwietnia 2026

Dzięki za miłe słowa :)

Produkty dobrej jakości

Produkty dobrej jakości, prosty kontakt i bardzo dobre, indywidualne podejście do klienta

12 marca 2026

Odpowiedź od Flowrolls - hurtownia akcesoriów CBD

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię! Super, że jesteś zadowolona 😊 Zapraszamy ponownie i życzymy miłego dnia!

Rewelacja

Kontakt z obsługą klienta rewelacyjny. Gorąco polecam i zachęcam do zakupów bo warto 😉

16 marca 2026

Odpowiedź od Flowrolls - hurtownia akcesoriów CBD

Wielkie dzięki za miłe słowa :)

Szybko

Szybko, sprawnie profesjonalne podejście do klienta

9 marca 2026

Dzięki!

Gitara

Jak się kupi coś u nich to dodają punkty. Nawet jeśli kupi się na allegro. Mi się nazbierało 38zł i miałem na akcesoria.

24 lutego 2026

Dzięki za 5 gwiazdek!

Opinia firmy Flowrolls

Firma profesjonalnie podchodzi do klienta ponieważ mają wysokiej jakości produkty (w moim przypadku waporyzator Venty i akcesoria), szybki i miły kontakt, a także dają coś gratis bo od każdego zamówienia są punkty którymi całkowicie opłacisz coś z darmową wysyłką. Dostałem niecałe 40zł w bonusowych punktach i wszystko dotarło szybko i dobrze zabezpieczone. Działające rzecz jasna. Pozdrawiam i polecam.

19 lutego 2026

Obsługa klienta na najwyższym poziomie.

Obsługa klienta jest na najwyższym poziomie. Doskonała komunikacja i pełen profesjonalizm.
Olejki CBD są najwyższej jakości.
Przy większym zakupie duży rabat, prezenty i kody zniżkowe na następne zamówienia.

20 stycznia 2026

Odpowiedź od Flowrolls - hurtownia akcesoriów CBD

Dziękujemy za tak miłe słowa i zapraszamy na następne zakupy ;)

Nie ma co tu dużo pisać cena dobra…

Nie ma co tu dużo pisać cena dobra zamówione przedmioty w stanie bardzo dobrym w prezencie kody rabatowe .. mocne dwa..dwanaście oczywiście pozdrowienia dla Kacpra za podejście do klienta tak trzymać 12/10 😗

31 grudnia 2025

Dzięki za miłe słowa :)

Świąteczne zakupy

Produkt, który zamówiłem okazał się niedostępny. Flowrolls zaproponował 3 opcje rewanżu. Po ustaleniu szczegółów, skorzystałem z jednej z opcji, która mnie bardzo usatysfakcjonowała. W dodatku otrzymałem kilka drobnych, ale jakże użytecznych prezentów, za co jestem niezmiernie wdzięczny. Transakcja super, obsługa rewelacyjna. Dzięki. Wrócę.

17 grudnia 2025

Doskonała obsługa, bogaty asortyment, błyskawiczna wysyłka. Polecam

20 listopada 2025

Odpowiedź od Flowrolls - hurtownia akcesoriów CBD

Dzięki za miły komentarz i zapraszamy ponownie:)

Bardzo dobry sklep

Bardzo dobry sklep, szef mega zajeb*sty, polecam. Ceny nie są duże, asortyment olbrzymi.

12 listopada 2025

Dzięki wielkie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony — zapraszamy ponownie! 💪