Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heerlijk zacht en soepel beddengoed. Ze laten wel veel draadjes los, misschien is dat de nieuwheid. De linten van de verpakking kan je evt aan de dekbedden stikken zodat je dit vast kan knopen aan de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vroeger had ik een heerlijk matras overtrek met Lyocell stof, maar deze werd nergens meer verkocht. In mijn zoektocht naar het perfecte beddengoed kwam ik via Undiemeister terecht bij Florrèl. De d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nette verpakking, vlot verzonden en zeer fijne kwaliteit beddengoed. Door eerdere ervaringen met andere merken wisten we al dat we per se iets met Tencel erin wilden en geen 'crispy' (=ruwer en 'kreu... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z pościelą

Informacje o Florrèl®

Napisane przez firmę

Het team van Florrèl® is het team achter Undiemeister®, met ruime ervaring in duurzaam en premium textiel

Al meer dan 10 jaar werken wij met duurzame materialen, die zich van conventionele stoffen onderscheiden op kwaliteit in relatie tot het gebruik van die stoffen. Duurzaam moet in onze visie kwalitatief hoogwaardig zijn. Daarin is het gebruik van die stoffen en dus van de artikelen die daarmee zijn gemaakt, toonaangevend. Beddengoed vraagt andere prioriteiten dan bijvoorbeeld ondergoed of essential herenkleding, zoals Undiemeister® dat biedt. Slapen is een andere ervaring, een ander moment.

Goede temperatuurregulering bijvoorbeeld, werkt bij beddengoed net iets anders. Andere textieltechniek (weven vs. breien bijvoorbeeld) en andere verhoudingen in de samenstelling. Ventilatie en goede vochtafdrijving, samen met antibacteriële kwaliteiten, moeten afgestemd zijn op het gebruik. Op de nachtrust dus.

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met fabrikanten die net als wij de combinatie tussen maximale duurzaamheid en optimaal premium kwaliteit onderstrepen. Zo heeft onze Duitse dekbedden fabrikant in 2022 de prestigieuze “European Green Award 2022” prijs gewonnen, uit honderden deelnemers. Dat is iets om trots op te zijn.

Om de combinatie duurzaamheid en premium kwaliteit te kunnen waarborgen, komen de artikelen van Florrèl uit Portugal en Duitsland.

Het assortiment van Florrèl®

Florrèl heeft zich volledig gericht op de beste kwaliteit home textiles. Hieronder verstaan wij:

Beddengoed (bedtextiel)

Een mooi assortiment hoogwaardige dekbedovertreksets in 4 verschillende kleuren en hoeslakens.

Badgoed

Hoogwaardige en zeer zachte handdoeken en washandjes en verschillende kleuren.

Dekbedden

Een mooi winter dekbed (4-seizoenen dekbed), een herft/lente dekbed en een zomer dekbed en verschillende afmetingen.

Kussens

Een premium kwaliteit kussen waarbij je zelf de dikte van jouw kussen kunt bepalen door de vulling van de kussen aan te vullen of juist leeg te halen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Prachtig mooi beddengoed

Prachtig mooi beddengoed. Slaapt heerlijk en warm. De koele kant zullen we pas tegen het voorjaar kunnen beproeven.

26 października 2023

Beste Hans,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over ons beddengoed.

We wensen jullie nog een hele goede nachtrust toe.

Blij verrast

Was gewoon goed zoals het hoort. Duidelijk over de bestelling, levering en kwaliteit van het produkt klopt.

29 października 2023

Beste PC,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen.

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit van onze producten en de levering.

Graag tot ziens in de webshop!

Dekbedhoezen

Dekbedhoezen besteld nav een advertentie in Trouw. Binnen enkele dage bestelling ontvangen. Een beloofde korting voor Trouwlezers bleek bij de bestelling via internet niet te werken, maar korting werd onmiddellijk terugbetaald na een email van mij. Zeer klantgericht.
Dekbedhoezen zijn van uitstekende kwaliteit.

Beste Hein,

Bedankt voor het plaatsen van deze ontzettend mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons dekbedovertrek maar ook over onze klantenservice.

Graag tot ziens in onze webshop en we wensen je nog een hele fijne nachtrust toe!

Oceniono na 5 z 5

De bestelling is vrij snel bjaezorgd

De bestelling is vrij snel bezorgd. Het materiaal / de stof, is heel mooi!

Beste G.Janssen,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over ons materiaal en de levering.

Graag tot ziens in onze webshop!

Oceniono na 5 z 5

Florrel gaf mij een introductiekorting

Florrel gaf mij een introductiekorting, terwijl ik die tijdens het bestellen niet had aangeklikt. Complimenten voor de prima service!

Beste Marjan,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je blij bent over onze service.
Hopelijk ben je net zo tevreden over onze producten.

We wensen je een goede nachtrust toe.

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijke benadering en vlotte…

Vriendelijke benadering en vlotte levering.

23 października 2023

Beste Carla,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze klantvriendelijkheid en vlotte levering.

Graag tot ziens in onze webshop.

Prachtig dekbedovertrek

Er was een vlotte bezorging van het door mij bestelde dekbedovertrek. Ik was direct aangenaam getroffen door de mooie zijdeglanzende uitstraling van het product. Bij het opmaken van het bed viel het me op dat het dekbed ook erg mooi gemaakt is. Tot in detail is er goed over nagedacht. Inmiddels heb ik er ook bijzonder aangenaam onder geslapen. Werkelijk een heel behaaglijke slaapervaring onder de 'warme' zijde.
Mijn complimenten👍

19 października 2023

Beste Gonda,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over ons beddengoed.

We wensen jullie nog een hele goede nachtrust toe.

Oceniono na 5 z 5

Mooie kwaliteit materiaal, erg goed verzorgd.

Prima levering, hoewel de bezorger niet mijn voorkeur heeft. Over het algemeen zeer slechte ervaring met DHL.
Geleverde producten zijn van zeer goede kwaliteit, hoewel ik dat pas echt kan beoordelen na langer gebruik. Maar het ziet er prachtig uit een het is af.

21 października 2023
Oceniono na 5 z 5

Hoeslaken van tencel lyocell/organic coton

Een hoeslaken van tencel lyocell/organic coton besteld, en was heel benieuwd naar de stof. Het heeft een luxe uitstraling, voelt soepel en zacht aan en is door het elastiek rondom makkelijk om het matras te doen. Leuk dat het verpakt is als een cadeautje en een fijn idee dat het zo milieuvriendelijk mogelijk is geproduceerd. Overweeg zeker om in de toekomst zo'n mooi dekbedovertrek aan te schaffen.

27 września 2023

Bijzonder!

Het dekbedovertrek is mooi van stof. Heel handige extra snufjes, zoals de instopstrook en de bevestiging aan de bovenkant. Het overtrek voelt wat zwaar bij uitpakken, maar wanneer je eronder ligt is dat niet het geval. Aanbeveling: meer kleur(en). Ik koos voor de grijze voor mijn kamer met rood en geel, maar het is wat saai.ik sla daarom de hoes open, spannender door de twee kleuren die je dan ziet.

18 października 2023

Beste Dunja,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en snelle levering.

We wensen je een hele goede nachtrust toe.

Super kwaliteit. Hotelgevoel!

Had al eerder eens iemand gehoord over Florrel en op basis van die ervaring ook een set beddengoed gekocht. Geen spijt van want het is heerlijk fijne kwaliteit, met een paar erg praktische details! Vind het zelf ook een meerwaarde dat het in Europa/Portugal gemaakt is.

Vier seizoenen dekbed

Ik kan mij bij de meeste voorgaande reviewers aansluiten inzake de geleverde kwaliteit van mijn all seasons dekbed (twee gelijke aan elkaar verbonden delen die ook makkelijk d.m.v. drukknoopjes kunnen worden losgemaakt).
Ik slaap er nu een week onder en die ervaring doet mij denken aan de vroegere Duitse dekbedden, die zo lekker luchtig en toch warm waren. Chapeau voor deze kwaliteit.

13 października 2023
Opinia niezależna

Best André,

Bedankt voor het plaatsen van deze ontzettend mooie review.

Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over ons dekbed.

We wensen je nog een hele fijne nachtrust toe.

Wat een fantastische kwaliteit

Wat een fantastische kwaliteit. En het slaapt erg ontspannen. We komen veel uitgeruster uit bed. Dit is misschien wel het allerbelangrijkste! Top product. En super snel geleverd.

Oceniono na 5 z 5

Dekbedovertrek voor de gevoelige huid

De stof is erg fijn vooral als je een gevoelige huid hebt. Andere dekbedovertrekken willen nog wel een jeuken, bij Florrèl heb je daar geen last van. Dekbedovertrekken is hotel sjiek en blijft mooi na het wassen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej