Comunicare rapidă și eficientă! De mulți ani folosesc acest serviciu pentru a trimite flori mamei mele in Constanța. De fiecare dată funcționează totul perfect! Anul acesta a trebuit sa schimb ora de... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Floria este de mare incredere pentru cei ca mine, care locuiesc in strainatate si vor sa trimita o floare celor iubiti din Romania. Comanda se face incredibil de usor, website-ul este intuitiv si li... Zobacz więcej
Este pentru prima data cand folosesc serviciile oferite de floria.ro si m-au surprins placut. Buchetul comandat a fost exact ca cel din poza de pe site, au respectat intervalul de timp, confidential... Zobacz więcej
Recomand! Recomand! Recomand! A fost prima data cand am plasat o comanda si nu regret, service rapide, buchet wow super fain, profesionalism, am avut ceva problème pentru à plasa comanda online... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Floraria Online Floria livreaza gratuit in numai 2 ore in Bucuresti si in peste 100 de orase din tara ⭐ Comanda acum Buchete si Aranjamente de Flori deosebite ✅
Dane kontaktowe
Strada Buzești, 011013, București, Rumunia
- floria.ro
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Extrem de mulțumită
Extrem de mulțumită! Florile au fost superbe, comunicarea excelenta. A fost nevoie sa schimbam culoarea florilor pentru ca nu mai era pe stoc cea comandata de mine și chiar și cu aceste modificări, buchetul a ajuns la timp la destinație. Recomand cu drag.
Great experience for the second time…
Great experience for the second time now, great service and amazing 💐 highly recommended it.
Excellent choice
Excellent choices, prompt delivery, exquisite flower quality. Thank you!
Recomand!
Pentru ca nu sunt aproape de familie. Mereu am apelat la serviciile de pe floria.ro. Intotdeauna am putut sa surprind persoanele dragi si serviciile au fost pe masura. Staff prietenos si intotdeauna au primit un apel telefonit inainte de livrare. Pe langa asta livrarile au fost respectate si facute la timp. Recomand!
Excellent delivery and responding…
Excellent delivery and responding timing. Perfect!
Great value and experience!
Very user-friendly and professional, totally recommend them!
Excellent experience.
I am very satisfied with the experiences with Floria.
O florarie de vis intr-un cuvint
O florarie de vis intr-un cuvint! Mereu punctuali, profesionali si la obiect!
Superb buchetul și bine ambalat
Superb buchetul și bine ambalat, a fost livrat in țară și a ajuns intact.Mulțumesc mult pentru tot.💐
Their flowers look better in reality…
Their flowers look better in reality than in the pictures which is a real surprise after a childhood ruined by McDonalds adverts.
Super service !!!👏👏
Recomand! Recomand! Recomand!
A fost prima data cand am plasat o comanda si nu regret, service rapide, buchet wow super fain, profesionalism, am avut ceva problème pentru à plasa comanda online de la distanta destul de mare(Montréal), dar am rezolvat cu ajutorul persoanei care mi a fost alaturi pas cu pas, chiar daca eu scriam noaptea dimineata aveam raspunsul..
Recomand cu toata increderea si cu siguranta voi mai apela la serviciile lor ..⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Carmen
Cea mai serioasa florărie din România
Cea mai serioasa florărie din România, promptitudine, flori si aranjamente superbe, cu livrare la timpul si momentul potrivit, sunt foarte mulțumit de Floria😍
Foarte profesionisti!
Foarte profesionisti!
Livrare la timp.
Florile au fost superbe!
Am folosit de două ori serviciile…
Am folosit de două ori serviciile firmei și am fost foarte mulțumită! Aranjamentele arată chiar mai bine decât pe seit, sunt foarte prompți, iar personalul care livrează florile, este minunat! Cu ajutorul lor am reușit să fac niște surprize deosebite celor dragi.
Always lovely flowers
Always lovely flowers, professional team, very good communication, highly recommended! Multumesc!
I ordered from abroad
I ordered from abroad, easy to order online, wide range of flowers, delivery was on schedule, I will order again and on other occasions. Thank you.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.