Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jeg har bestilt varer, jeg fikk ikke varene mine på tid. Så jeg avbestille hva jeg skulle få, men jeg fikk ikke pengene mine tilbake. Det har vært ca et månede nå siden jeg skulle få pengene mine tilb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wow! Jeg bestilte flis 4 dager siden og det har kommet allerede! Fantastisk bra, særlig etter jeg hadde en så dårlig opplevelse hos byggehjemme. Jeg er kjempefornøyd. :)

Informacje dotyczące firmy

1. Projektant łazienek
  2. Wyposażenie łazienek
  3. Sklep żelazny
  4. Sklep z przyborami kuchennymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Norges største utvalg av lagerførte fliser. Vi tilbyr naturstein, baderomsmøbler, kraner, dusjer, verktøy og tilbehør til gode priser.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Førnøyd kunde

2 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

Meget dårlig erfaring med netthandel…

Meget dårlig erfaring med netthandel herfra. Bestilte et dusjkabinett der bunnen var full av riper i plasten som følge av at det overhodet ikke var forsvarlig innpakket, kun stappet i en pappeske uten noen form for plastbeskyttelse eller annet rundt det. Dessverre oppdaget for sent da skade må meldes innen 4 timer (!). Fikk høre fra lokal butikk her at det er flere som har opplevd det samme ved netthandel og skade som følge av for dårlig innpakning. Det må da gå an å pakke inn varene på en forsvarlig måte. Uholdbart!

11 marca 2026

Elendig kundeservice

Flisekompaniet i Kristiansand er den dårligste kundeopplevelsen jeg noen gang har hatt. Fikk feil opplysninger av selger, noe som førte til at varen vi kjøpte ikke kunne brukes. Helt umulig å få reklamert. Fikk spydige kommentarer og de nektet å ha gjort noe feil. Får inntrykk av at de sliter økonomisk, for de ble stående å argumentere for at reklamasjon ble et økonomisk tap for dem, og det var veldig problematisk. Det er snakk om noen tusen kroner. Styr unna!

24 stycznia 2026

Inkasso uten årsak

Har fått inkasso fra Flisekompaniet to ganger uten årsak.

Første gang fikk jeg inkasso på et kjøp jeg gjort i butikk og betalt med kort og fått kvittering på kjøpet. Hvordan er det ens mulig?
Ekstremt treig og dårlig kundeservice etter saken inntruffet.

Andre gang fikk jeg inkassovarsel på en random sum på ca 600kr som jeg betalt for at saken ikke skulle gå videre. Etter kontakt med Flisekompaniet sier de at de ikke vet hva saken gjeller og ikke kan gjøre noe ettersom de ikke vet hva saken gjellder. Så nå jeg jeg bare akseptere at Flisekompaniet har tatt pengene uten noen vilje å finne ut hva som er feil eller rette opp i det. Tør ikke handle her flere ganger.

1 czerwca 2025

Erfaring fra Flisekompaniet Alnabru

Erfaring fra Flisekompaniet Alnabru: Veldig varierende kundeservice, men du kan bestemme hvem som ekspederer deg, selv om de andre trår inn og prøver å korrigere det de kan. Flere episoder, men kan nevne dette: Vi fant fliser til kjøkkenet på tilbud. Kundeveilederen sa de hadde mange på lager, og at tilbudet varte så vi kunne hente og betale når vi likevel skulle hente bestillingsvarer uka etter. Uka etter sa han i butikken at flisene ikke var på tilbud da vi skulle hente. Det sto fortsatt den samme, store tilbudsplakaten over flisene, men han sa plakaten var feil og at de hadde glemt å ta den ned. Det ble ingen fliser på oss. Neste gang jeg var innom, hang plakaten fortsatt der. Så etterbestilte jeg noen fliser til toalettet på nett, da jeg skulle legge noen flere enn først tenkt. Samme sure ekspeditør da jeg skulle hente. Han klarte ikke å finne bestillingen så jeg måtte dra igjen med uforurettet sak. Måtte bestille på nytt, og ringte istedenfor en veldig hyggelig og behjelpelig dame på Flisekompaniet Skøyen, som også informerte meg om at jeg kunne bestille eksakt antall (dyre mosaikkfliser), selv om Alnabru sa man måtte bestille hele esker. Alt gikk knirkefritt med bestilling og henting. Alnabru sendte meg faktura på varene som ekspeditøren ikke fant igjen ordren på og som jeg ikke hadde hentet. Jeg klaget, først via mail, men fikk beskjed om å bruke kontaktskjema på nettsiden. De svarte ikke, men sendte fakturaen til inkasso, Svea Finans. Klaget til Svea, men heller ikke svar fra dem. Men de sendte meg inkassokrav med salær. Aldri mer Flisekompaniet Alnabru!

27 grudnia 2024

Dårlig service

Kjøpte ganske dyre marmorflis hos flisekomp ålesund
På spørsmål om hvilket lim som var egnet
Spurte betjeningen vedkommende på lageret om lageret om råd , han svarte ikke på spørsmålet var bare sur og gikk på lageret .
Fikk utlevert et lim , når jeg hentet flisene på lageret spurte jeg om tips , for jeg hadde ikke brukt fliser av denne typen før , svaret fra vedkommende var i en sur tone at han hadde aldri lagt sånne og skulle heller aldri gjøre det.
Har i ettertid lest meg opp på at man skal bruke sigefritt lim . Og det skal vere hvitt for ikke å missfarge flisene da marmor kan trekke farge fra limet.
Dette synes jeg er et minimum av kompetanse som bør være i en butikk som lever av å selge flis o.l

13 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Forsinket leveranse og fraværende kundeoppfølging

Jeg er overrasket over at flisekompaniet som tilsynelatende skal være en profesjonell aktør ikke klarer det helt grunnlegende; Nemilg å levere et produkt som kjøper har kjøpt og betalt. For undertegnedes del har det nå gått over 3,5 måneder siden et dusjør ble kjøpt, og enda har den ikke kommet. Elendig kundeoppfølging. Igjen sitter en kunde uten en dusjdør og flere tusen kroner fattigere.

29 lutego 2024

Kjøpt et speilskap fra Flisekompaniet

Jeg kjøpte et speilskap fra Flisekompaniet og ble lovet levering på tirsdag. Imidlertid fikk jeg beskjed om at varen var utsolgt, og de måtte bestille flere fra leverandøren, med en ventetid på flere uker. Jeg spurte deretter om en løsning, enten ved å få et lignende skap eller en form for kompensasjon, siden jeg allerede hadde planlagt å få en fagmann til å installere det tidlig neste uke. Dette innebærer nå en ekstra runde for fagmannen og en time ekstra fakturering.

Dessverre ble svaret jeg fikk arrogant, med bemerkninger om at de ikke anbefalte å bestille fagmann før varen var mottatt. Jeg svarte med å påpeke at det heller ikke er anbefalt fra min side å love noe til kunder når dere selger noe dere ikke har på butikk/lager. Samtalen endte med at jeg ble bedt om å få pengene tilbake.

Jeg fraråder sterkt å handle hos denne butikken på grunn av manglende seriøsitet.

8 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Ved netthandel hos Flisekompaniet…

Ved netthandel hos Flisekompaniet opplevet jeg et meget rigid leverings system og liten interesse hos medarbeidere at hjelpe ved leveringsproblem. Svar var at så var systemet og hvis det ikke ble fulgt så kunne jeg ikke få refundert betaling for returnert vare.

5 lutego 2024

Flisekompaniet Alnabru

Flisekompaniet Alnabru. Uinteressert i oss som kunde. Når vi tok kontakt med betjeningen sa hun at hun ikke hadde produktet vi skulle ha. Vi som kunde sjekket lagerstatus i butikk på nett, der sto det at de hadde varen. Når vi tok opp dette gadd hun nesten ikke å svare og sjekket med lageret. Det viste seg at varen var der. Betalte og skulle hente varen på lageret, der ble vi møtt av om mulig enda dårligere kundeservice. Styr unna. Handler aldri der igjen.

6 czerwca 2023

Vi brukte flisekompaniet Tønsberg

Vi brukte flisekompaniet Tønsberg. Liker ikke å si negativt om steder men nå må jeg bare. Dette er absolutt det verste stedet jeg har handlet. Vi renoverte ett stort bad og brukte fliskompaniet Tønsberg. Fra første bestilling var det masse rot i betaling, betalte feil beløp (for mye) og masse styr for å få det tilbake. Masse feil i bestilling. Fikk feil badekar (bestilte boblebadekar, fikk ikke det), ikke do lokk til wc, feil antall fliser. Når de skal ordne opp i det, så gjør de det ikke. Fikk i ettertid en ukjent faktura fra de som var sendt til Svea med purring til oss. Tok kontakt med butikksjefen der om denne fakturaen. Hun sa det var feil fra de, og at jeg skulle se bort fra det. Så kom en nye regning fra Svea om inkassovarsel. Tok igjen kontakt med flisekompaniet, sjefen der, hvor hun skriver at hun har tatt kontakt med Svea, at jeg skal se bort fra regning. Så går det 2 uker, og jeg får ny regning fra Svea med varsel om tvangsfullbyrdelse. Jeg sender mail igjen til sjefen på flisekompaniet, får ikke svar. Jeg ringer til Svea om dette. Og Svea har ikke fått noe beskjed fra sjefen på flisekompaniet Tønsberg om denne feilen.
Det eneste jeg er fornøyd med der, er at flisene er fine. Vi har brukt nesten 700 000 på bad, så får vi den verste servicen man kan drømme om. Så skuffende, STYR UNNA!!

17 października 2022
Oceniono na 2 z 5

Vi har de siste 3 månedene brukt…

Vi har de siste 3 månedene brukt Flisekompaniet avd Gjøvik i forbindelse med oppussing av bad. Vi er alt i alt svært misfornøyde med kunnskap om produkter de selger, rot med levering, ikke mulighet for retur av produkter (klar over at det ikke er en rettighet) og generell leveringstid. Opplever liten vilje til til å vise god kundeservice og generell arroganse. I tillegg ble vi varmt anbefalt flislegger som vi er alt annet enn fornøyd med. Alt i alt, styr unna om mulig. Vi kommer aldri til å kjøpe en eneste vare her igjen og det er kun på grunn av kundeservice for når du først får varene er de av god kvalitet. Derfor 2 og ikke 1 stjerne.

9 września 2022

Bestilte dusjkabinett

Bestilte dusjkabinett. Skulle ta 4-6 uker, etter 5 så ringte jeg, men de kunne ikke si hvor det var for å så legge på når jeg spurte om de kunne sjekke. Neste uke ringte jeg igjen, og dem skulle sjekke å ringe meg opp. Ble aldri oppringt. Uke 7 møtte jeg opp på butikken, dem sjekket å sa at det var ikke satt i bestilling. Ville ta nye 4-6 uker. Ingen form for kompensasjon eller noe. Avbestille kjøpet og gikk til noen som faktisk kunne levere og ha kundeservice

6 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Vi bestilte dusjdører som vi presiserte…

Vi bestilte dusjdører som vi presiserte tydelig hvilke håndtak vi ville ha, disse ble levert med helt andre håndtak enn vi bestilte, itillegg var det også en stygg ripe på glasset. Vi sendte da klage direkte til flisekompaniet i desember, denne fikk vi ikke svar på så sendte en ny purring i januar som vi heller ikke fikk svar på. Tenker det er greit å gjøre feil men da ordner man opp med kunden. MEGET dårlig kundeservice.

3 lutego 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej