Oceniono na 1 z 5

Da jeg bookede min billet stod der helt klart og tydeligt at det var inkluderet den normale standard bagage- Håndbagage 8 kg/ Stor bagage 23 kg Da jeg Så stod i Hamburg lufthavn skulle jeg så lige... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Om du inte vill gå huvudvärk, snälla KÖP INTE dina flygbiljetter from dom. Deras service är SÅ värdelöst. De har inget nummer du kan nå dom på, de försöker lura en på pengar och de slutar svara på di... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi fik aflyst vores billetter den 11.juni pr. Mail fra Flighttix, vi skulle have været til USA. den 6.juli, vi fik en Voucher på beløbet, vi skrev vi hellere ville have vores penge retur. De er netop... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan slet ikke genkende noget i nærheden af det, andre skriver, at de har oplevet. Tværtimod. Egentlig holdte jeg lidt tilbage pga. anmeldelserne, men tog alligevel chancen. Jeg bookede en... Zobacz więcej

1. Agencja sprzedaży biletów lotnicznych
  2. Biuro podróży
  3. Agregator turystyczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hvad enten du leder efter en flybillet, hotel eller udlejningsbil; Flighttix.dk sørger for at du hurtigt og nemt kan finde dét der passer dig! Hvad gør Flighttix.dk så unik? Hos Flighttix.dk ser vi frem ad. Vi stræber på, at give dig så meget mulig information vedrørende vores udbud, så du selv kan beslutte hvad er bedst for dig!

3,0

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Vi købte billetter fra Hamborg til Rom…

Vi købte billetter fra Hamborg til Rom og retur
Få timer efter ankomst til Rom fik vi besked om af flyet hjem var aflyst men vi var ombooked til et fly 2 dage senere
Vi skal hjem og på arbejde så det var ikke en mulighed for os
Da vi kontaktede Flighttix kom der en standardmail retur at de ikke kunne hjælpe os og vi selv måtte finde en løsning !
Aldrig mere det firma !

29 lipca 2022

Aldrig igen!

Synd og skam, at man ikke kan give minus i bedømmelse.
Det værste bureau jeg nogensinde har oplevet.
Du får ikke en check-in ticket man kan printe ud. De oplyser blot at man kan check in online 24 timer før flyrejse. Det kan man så heller ikke.
De lavede også fejl i vores navne, så det var lige før vi ikke kunne komme afsted, da vi i princippet ikke stod i deres system.

Der er ingen kundeservice, de har ikke et telefon nummer man kan ringe til. Skriver du en mail, får du blot en automatisk e-mail tilbage, så snart du har skrevet til dem, hvor de referere til tidligere hyppige spurgte spørgsmål.

Hvis det ikke var for det tålmodige personale i lufthavnen og den gode dialog vi havde, så var vi ikke kommet afsted.

28 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Jeg bookede en retur billet til Paris…

Jeg bookede en retur billet til Paris med min mand og datter fra Billund. Eller det troede jeg at jeg gjorde.
På trods af søgning på afrejse fra Billund til Paris og retur, lykkedes det dem at booke en billet fra Paris til Billund og retur.
Jeg får ikke tjekket op på det da jeg får billetten, hvilket er min egen skyld, men opdager det en uge inden afgang. Jeh skriver derfor til dem med det samme, for at få rettet op på fejlen og var selvfølgelig klar til at betale for det.
De vælger først at svare dagen inden vi skulle rejse, at nu var der under 48 timer til afrejse og derfor kunne den ikke ændres.
Heldigvis havde vi efter at have gået et par dage uden svar, selv købt nye billetter.
Jeg ved den primære fejl lå hos os selv, men servicen efterfølgende har været ekstremt ringe.

Det er bare penge og det går nok, men når jeg booker gennem et selskab, forventer jeg også at de reagerer på problemer, specielt når der fra vores side reageres i tid nok til at kunne ændre billetten.

13 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Flighttix is a fraudulent company

Bought flight tickets before COVID-19 in 2020. Flight to NYC got cancelled by the airline. Flighttix took 3 months to respond to a simply request for a voucher in place of the cancelled flight tickets. The offered to rebook flight tickets for €600 a piece - twice the amount a new ticket would cost. No refund, no voucher. Lost money for the original tickets and now has to buy new ones. Do not use this company at all.

5 lipca 2022

0 kommunikation

Hvad kan man gøre??? flyselskabet fortæller, at vi ikke står i deres passagerliste, fordi flightix ikke har sendt vores oplysninger. Flighttix er ikke til at kontakte. De har ikke et telefonnummer og besvarer mails med autosvar.

19 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

Selskabet bekræfter min bestilling og…

Selskabet bekræfter min bestilling og jeg får afvide jeg vil modtage mine biletter senest d. 1, min afgang er d. 2, altså dagen før. På dagen d. 1 får jeg en besked om mine billetter er annulleret, og det bare det. Nu står jeg dagen før jeg skal afsted, med de penge der skal bruges på flybiletter reseveret hos dem her, samt ingen mulighed for at finde et fly der går til den afgang jeg skal bruge, og derfor ikke når den båd jeg skal med. Pisse fedt af selskabet at de annullere i så god tid, at jeg nu bare står og er fuckt. Kan ikke anbefale dem her, med mindre du ligeglad med deadlines og at dine biletter aflyses dagen før afrejse, endda efter du har modtaget bekræftelse på det hele.

1 czerwca 2022
Oceniono na 5 z 5

Hurtig respons på mail og hurtig refundering for annulleret rejse.

Egentlig holdte jeg lidt tilbage pga. anmeldelserne, men tog alligevel chancen. Jeg bookede en rejse for tre personer, med to forskellige flyselskaber. Den ene vej blev bekræftet, og den anden annulleret. Flighttix sendte mig en mail, hvor det var fin forklaret, jeg skrev tilbage for at bekræfte, og allerede senere på dagen, var der svar fra dem :)
Jeg fik refunderet mine penge for den ene del af rejsen, selv samme dag, som jeg modtager mailen på.

Det giver mig en sikkerhed, for fremtidige bookinger :)

Jeg kan helt klart anbefale Flighttix!

1 maja 2022

ADVARSEL

ADVARSEL ! Hold jeg langt væk corendon !!! De er helt hjernedøde, absolut ingen kundeservice. Aldrig har jeg oplevet et SÅ ringe et firma med fuldstændig inkompetente medarbejder.

23 marca 2022

ADVARSEL

ADVARSEL. Venter (på 8. måned) fortsat på at få ca 13.000 DKK refunderet. Flighttix tager ikke telefonen og svarer ikke på email formular. Sjovt nok svarer de prompte når man forsøger at købe billet hos dem. Bemærk at de heller ikke har kommenteret nogle af alle deres negative anmeldelser.

6 marca 2022
Oceniono na 5 z 5

Absolut ingen klager herfra!

Absolut ingen klager herfra. Jeg forstår ikke alle de negative anmeldelser af virksomheden. Jeg havde selv ingen problemer med at rejse med dem, og det hele fra start til slut var præcis som skulle være, da jeg fløj fra CPH til LA og havde booket billet gennem dem. Så alt godt herfra! De dårlige anmeldelser kan være altoverskyggende for virksomheden, når potentielle kunder går herind og tjekker dem, inden de køber billet, hvilket er ærgerligt, for jeg havde på ingen måde en dårlig oplevelse med at booke billetten, men jeg havde tjekket det herinde og var derefter skræmt og bekymret for, om jeg mon blev snydt, men det gjorde jeg så heldigvis absolut ikke. Så det viser lidt, at folk ofte kun skriver noget, når de har noget at brokke sig over, men ikke skriver, hvis alt er gået fint, og det var det i hvert fald for mig! :)

27 lutego 2022

Værste selskab!!

Værste selskab!!! BRUG DET IKKE!!
Min flyrejse blev udskudt og vi ønskede derfor pengene retur. Jeg bad om at få pengene retur, som man har sin fulde ret til, DE skulle selvfølgelig have penge for det, eller jeg kunne gøre det selv direkte til flyselskabet. Jeg gjorde det selv direkte til flyselskabet og har først nu fundet ud af, af flyselskabet med det samme overførte pengene retur til Flighttix.. jeg har kontaktet Flighttix mange gange siden, de er til sidst stoppet med at svare mig. De har fået pengene retur og ikke overført dem tilbage til mig. De snyder og bedrager! Brug dem ikke!!

4 lutego 2022

Flighttix leverer varen

Efter at have købt billetter på Momondo leveret af Flighttix blev min kone noget bekymret over deres anmeldelser her på siden, jeg beroligede hende med at det nok var alt det kaos under Corona der var årsagen, vi er nu kommet hjem fra en veloverstået ferie, hvor alt har spillet og hvor Flighttix har leveret alle informationer fra flyselskabet på fineste vis hele vejen gennem vores rejse. Så jeg kan kun anbefale dem. Om de så skal have 4 eller 5 stjerner er svært at afgøre, da de jo blot har leveret det de skulle, men alt har fungeret upåklageligt.

23 października 2021

Forfærdelig ringe service. Kostede os 5000 DKK

Vi købte billetter til London gennem Flighttix til os selv + 2 børnebørn. Afrejse 15. oktober 2021.
Ved bestilling fik vi ikke det ene barnebarn navn korrekt stavet. Det opdagede vi straks og via mail den 6. september bad vi om at få ændret navnet.
Trods 20-30 emails til Flighttix (de havde lukket for alle telefoner) havde de ikke reageret positivt 2 dage før afrejse og da meddelte de, at ekspeditionstiden var 14 dage!!!
Vi blev derfor nødt til at købe en ny billet til vores barnebarn 2 dage før afrejse. Pris knap 5.000,00 DKK.
Fantastisk ringe selskab uden nogen form for service. Vi bad flere gange i mails om at blive ringet op, da vi jo ikke kunne ringe til Flighttix.
Råd: Brug ALDRIG Flighttix!!!

23 października 2021

Brug ikke dette selskab

Brug ikke dette selskab, jeg købte og betalte ekstra for "flixible tickets" og ekstra for "Premium Service Pakke" det inkluderede fuld "E-mail og telefon support" men deres e-mail svare med autosvar "at man skal bruge kontaktformularen på hjemmesiden", og telefonsvaren siger de kan ikke svare opkald. og kontaktformularen på hjemmesiden virker ikke, dvs. MAN KAN IKKE KOMME I KONTAKT MED DETTE FIRMA!

22 października 2021
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej