Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij waren met z'n 4tjes en hebben heerlijk gegeten. Het was super druk ivm The Clarks maar de personeel bleven erg aardig en de service was top. Bij de band was het heel erg gezellig en we hebben ee... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

het was een zeer geslaagde avond met prima eten. En vriendelijk personeel. tot de volgende keer. met vriendelijke groet, René Vader Nicolette van santen

Oceniono na 4 z 5

Ik kwam voor de muziek uiteraard. Daar heerlijk van genoten. Het is voor de organisatie natuurlijk een tryout. Kritiek puntjes. - je weet hoeveel mensen er komen, dus hoe kan het dan dat je... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hotel prima verzorgd, schone kamer prachtig uitzicht Concert viel tegen, beetje amateuristisch (steeds weer gitaar afstellen, tekst kwijt, niet altijd gelijke samenzang) Daarbij was de bar al gesl... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Organizator imprez

Napisane przez firmę

Fletcher Events organiseert al sinds 2014 diverse evenementen voor al haar doelgroepen, ook bij jou in de buurt. Van zit- tot staan evenementen & van concert tot foute party. Fletcher Events is meer dan alleen een feestje. Zo kunnen bezoekers er een geheel uitje van maken door het ticket te combineren met een diner en/of overnachting in een van onze hotels. Op onze website vind je alle geplande evenementen. Zoek jouw favoriet en klik op de pagina voor tickets en informatie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

The Clarks

The Clarks, een hartstikke leuke band die speelde in een mooie zaal. Wij hebben er van genoten!

Top event compleet met The Clarks

Een heerlijke ervaring met overnachting. Vooraf aan het optreden van The Clarks genoten van een 3 gangen menu. Daarna geweldig optreden van The Clarks.
Hotel Fletcher Wageningse Berg bedankt voor jullie perfect verzorgd event.

Rocken met de stars

Fijn, mooie klassiekers zonder toegevoegde eentonige terugkerende beat, waar zoveel mooie nummers mee verpest worden door dj's.
Dansvloer echter niet dansbaar, te stroef.

Oceniono na 5 z 5

Zo leuk en super goed geregeld

Zo leuk en super goed geregeld. Betaalbaar en we hebben veel gekregen voor de prijs van deze avond. Het eten was super zowel avond eten als ontbijt. Hotelkamer netjes. Heerlijk alles op een locatie!

20 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Het was een fantastische avond

Het was een fantastische avond. Leuke muziek van vroeger. Jammer dat de artiesten stopten rond 23.30. De avond zelf was tot 01.00. Helaas het laatste deel met een DJ.

20 grudnia 2025
Oceniono na 3 z 5

Nacht van Nederpop

Nacht van Nederpop

Zaal aankleding erg mooi
Podium/decor erg mooi
Band erg goed
Acts, leuke line up al past mai tai en time bandits er niet echt bij, dit moeten jullie zelf ook vast hebben kunnen stellen, het viel behoorlijk dood

Het geluid was niet erg best
Als er zoveel aandacht is besteed aan alle andere aspecten is dat wel een beetje een dooddoener

Voor de organisatie erg jammer dat de opkomst geen bomvolle zaal opleverde

Al met al een hele leuke avond gehad

21 grudnia 2025
Oceniono na 3 z 5

ABBA tribute band

Het was sfeervol ingericht. Helaas vond ik de zangeressen van ABBA minder. Schelle stemmen. De video’s waren mooi. Het geluid was veel te hard; constant boven de 90 dB met uitschieters naar de 100!!!
De dj deed het leuk. Er was tegen ons gezegd dat de band om 21 uur zou beginnen; dit was echter pas om 21.45 uur.

19 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej