Een prima waterflosser besteld en snel ontvangen van Fleeck. Helaas is de waterflosser na 1 jaar stuk. Hij kan niet meer worden opgeladen.
Zobacz, co mówią recenzenci
Fünf Sterne hat nur der Kundendienst verdient, der gekaufte Zahnsteinentferner hält überhaupt nicht, was versprochen wird. Man kann sich genau so gut mit Sandpapier versuchen den Zahnstein zu entferne... Zobacz więcej
Ik kocht het "frisse adem pakket. Allereerst was de levering zeer snel en correct. Nadat 1 toestel niet schijnt te werken : 1 mail, super vriendelijk en eerst volgende dag antwoord. 1 dag later ni... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nadat je een hele set inclusief sonische tandenborstel hebt gekocht en je bent door je reserve borsteltjes heen, zijn er geen losse borsteltjes te koop. Goedkoop is duurkoop dus!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Fleeck’s mission is to give everyone a feel-good feeling about themselves by looking well-groomed. This by offering exclusive (DIY) beauty products for home usage. So that you are always on fleeck!
Dane kontaktowe
Westblaak 90, 3012KM, Rotterdam, Holandia
- +318 5401 9724
- info@fleeck.com
- fleeck.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Snel stuk.
Alle producten stuk, geen reactie van klantenservice
In eerste instantie leken het mooie en veelbelovende producten, maar helaas zijn alle drie de items, de tandenborstel en beide watteflossers, defect geraakt. Ik heb meerdere keren, verspreid over een aantal maanden, geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice, maar heb helaas nooit een reactie ontvangen. Erg teleurstellend.
Failliet?
Een Tandenborstel set via Bol.com besteld, 1 apparaat werkt niet meer, Fleeck is niet te bereiken, ook niet via bol. weg garantie! NIET bij bestellen, nemen de telefoon niet meer op!!!! Blijven gewoon verkopen via bol.com?!
Geen losse borsteltjes te koop!
Ontzettend snelle levering en nog een…
Ontzettend snelle levering en nog een leuke attentie daarbij in de doos gevonden!
Snelle levering mooi verpakt
Jammer dat de tandenborstels het na…
Jammer dat de tandenborstels na ruim 1 jaar kapot gaan en dan zit je met 16 extra borstels, dat is niet leuk.
Goede prijs, snelle levering
Levering binnen 24 uur na bestelling. Goede prijs/ kwaliteit van sonische tandenborstels.
Sonische Electrische Tandenborstel
Bijzonder goede Sonische Electrische Tandenborstel van "Fleeck". Reinigt het gebit fantastisch, goed schoon en de tanden voelen glad aan na ieder gebruik. Apparaat is een aanrader. Had een klein probleempje met één van de opzetborstels maar dat werd binnen een dag opgelost door "Fleeck". Keurige service!
Snelle levering en goede service.
Mijn bestelling werd snel verzonden, echter een van de artikelen werkte niet. Ik kreeg het apparaat met geen mogelijkheid aan wat ik ook probeerde. Zelfs na dat het enkele uren aan de oplader had gehangen wilde het niet werken. Hierop heb ik naar de klantenservice gemaild en de situatie uitgelegd.
Er kwam niet meteen een reactie op mijn mail, maar niet direct reageren wil dus niet zeggen dat ze je probleem/ vraag niet serieus nemen.
Toen ik een reactie kreeg van de klantenservice werd er aangegeven dat er diezelfde dag nog een nieuw apparaat verzonden zou worden.
De dag erna had ik een nieuw, wel werkend, apparaat in huis.
Chapeau en merci voor de service
Ik ben tevreden over de tandverwijderaar apparaat.
Ik ben tevreden over de tandverwijderaar apparaat, maar ik heb mij flosdraad nog niet ontvangen
Met vriendelijke groet
Kadir Aktürk.
Snelle levering , over de spullen kan ik nog niks zeggen
Wel leuke verpakking
Fleeck, natuurlijk…..
Uitstekende Service! Sonische tandenborstel plus vervangende borsteltjes waren nauwelijks besteld of ze werden al verzendklaar gemaakt. Mooie luxe verpakkingen in uniforme, tijdloze lijn. De tandenborstel is van goede kwaliteit, en poetst heel grondig, anders dan een elektrische tandenborstel (even wennen!). De waterfloss is handig in gebruik en hopelijk ook duurzaam. Mijn vrouw heeft meteen haar eigen serie gekocht. Een heerlijke bamboe hand-tandenborstel plus tabletjes als extra bonus. Dank jullie wel!
Goede producten en service
Hele goede producten
Hele goede producten. Snelle levering, vandaag besteld morgen in huis. 👌🏾
quick delivery
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.