R4 voor Nintendo 3ds XL besteld, prijs is ok. Helaas niet zo duidelijk vermeld dat voor 3D spellen ander kaart had moeten bestellen. Deze is overigens ook ruim 100 euro...dus best duur. Leverin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Na veel problemen bij een andere leverancier een Sky3DBlue kaart besteld voor de Nintendo New 3DS. Informatie op de website is uitgebreid en duidelijk. Bestelling verloopt duidelijk en vlot. Leveri... Zobacz więcej
Ondanks de feestdagen in China en de iets vertraagde levering, toch redelijk op tijd. Erg prettig is betaling achteraf mogelijkheid. Dat geeft vertrouwen. Weliswaar is de kaart wat duurder dan elders... Zobacz więcej
Aan al de mensen die zijn opgelicht door Flashcard.es een OPROEP om aangiften te doen. Dit hebben wij inmiddels zelf ook gedaan. Het bedrijf achter Flashcard.es is Big Deal Trading Sl in Barcelona S... Zobacz więcej
Pakketje netjes binnen aangegeven tijd ontvangen. Alles voor geïnstalleerd en up to date geleverd. Echte aanrader
Prima shop met snelle levering.
Mijn bestelde flashcard bleek kapot.
Maar ben steeds netjes en snel geholpen via de mail.
Uiteindelijk een nieuw wel werkend product ontvangen dus tevreden
2 producten besteld.
Binnen 24uur verzonden en binnen 10~ dagen binnen.
Alles even uitgezocht en getest en alles werkte prima!
Een aanrader voor DS artikelen, even geduld maar dan heb je ook wat!
Een flashcard besteld binnen 3 dagen binnen super goede service
Was een beetje sceptisch, er zijn zoveel aanbieders. Maar deze partij doet wat ze zegt. Snel en werkend! Zeer blij met de geleverde kaart, wordt meteen herkend door up to date DSi. Hier kan je met een gerust hart je kaart vandaan halen.
Mijn oude kaart werkte niet meer door een update.
Even contact met de service desk en kreeg binnen 5 minuten antwoord, helaas kon ik niets meer met de oude kaart , maar met goed advies een nieuwe kaart uitgezocht.
En de levertijd was echt verbazingwekkend snel.
De kaart was compleet voorbereid, waardoor ik hem binnen 5 minuten weer kon gebruiken.
Echt TOP!
Jammer dat er verder geen enkele beschrijving of handleiding of wat dan ook bij zat. Enkel de Gateway-kaartjes. Gelukkig is veel via internet terug te vinden. Jammer dat de voor geïnstalleerde software niet de laatste versie was.
Goede begeleiding via de site en een snelle afhandeling van de bestelling.
Bestellen en leveren ging zeer vlot.
Echter door een fout van mijn kant de verkeerde kaart besteld. Na mailcontact de kaart weer retour kunnen zenden en de juiste voor in de plaats gekregen.
Goede en betrouwbare service!
Alles netjes op tijd. Alleen jammer dat de sd kaart het niet deed.

Odpowiedź od Flashcard
Het begon bij mij op 24 januari dat de kaart werd verstuurd. Nadat ik deze nogsteeds niet binnen had heb ik op de 12e van februari een email gestuurd naar de klantenservice. Hun hebben mij toen door middel van constant updates en snelle antwoorden het gevoel gegeven dat het bedrijf echt voor je klaar staat. Ze hebben besloten om een nieuwe order aan te maken, mocht ik dan de eerste order alsnog binnen krijgen dan kon ik deze terug sturen.
Het is zo dat dit bedrijf niet de levertijd heeft gehaald, maar ze hebben er wel alles aan gedaan om het op te lossen en hebben door snel en vlot reageren mij nooit het gevoel gegeven dat het niet goed zou komen.
Alles was goed.
Levering, geïnstalleerde software.
Echter een probleem!!!!!
En dat is gelijk mijn vraag:
De ds loopt soms vast. We halen dan de kaart eruit, maken deze schoon, evenals de insteekopening.
Kunt u mij zeggen waar dit aan ligt!!??

Odpowiedź od Flashcard
Je krijgt waar je voor betaald. Het enige is dat er misschien is, is dat er misschien een gratis handleiding bij kan. Verder helemaal top!

Odpowiedź od Flashcard
alvorens tot aanschaf over te gaan heb ik gevraagd welke kaart het beste was voor mijn nieuwe 2ds.
De dual core werd mij direct geadviseerd. Ik wil natuurlijk de 3ds games kunnen spelen maar al snel bleek dat op deze kaart alleen de "normale" DS spellen werken.
Dit was zeker een teleurstelling aangezien ik vooral de 3ds spellen leuk vind.
Kaartje werkt wel perfect voor de "normale" DS spellen. Als ik dit van te voren had geweten had ik een andere kaart gekozen...
EDIT: Er is met mij contact opgenomen waarbij mij de mogelijkheid is geboden om de kaart terug te sturen voor de andere kaart die wel 3DS spellen draait.
Eerlijk is eerlijk, de dual core die ik in eerste instantie heb ontvangen komt ook goed van pas en werkt top. Zelf besloten om toch de dual card te behouden.
Mensen, Deze organisatie biedt goede service! Je krijgt snel reactie op vragen en ze doen niet moeilijk bij een misverstand.
Na 3 weken bestelling nog altijd niet ontvangen,maar er is vlot gereageerd en er komt een oplossing.

Odpowiedź od Flashcard
flashcard besteld op 31/1/2015 , nu 25 februari nog steeds niet ontvangen, en is ook niet te volgen met tracercode !!hoopt het alsnog te ontvangen,
Bedankt voor snel antwoord, zal in het vervolg eerst een mail naar jullie sturen , al bedankt voor de service