FjordTours Danmark Recenzje 161

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Var afsted d. 22. December med veninder og vores unge døtre. Rigtig god tur med fantastisk personale og selvom det var sidste tur i år var der stadig et stort engagement og fortæller entusiasme fra de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde en fantastisk guidet tur på Limfjorden idag. Vi blev mødt af 3 skønne personaler, som alle 3 var smilende og meget imødekommende. En meget vidende ung kvinde fortalte passioneret om Aalborg og N... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fredag havde vi den skønneste sejltur på Aalborg Limfjorden, top servering, lav sol og gløgg samt fantastisk guide med fortællinger om Aalborg set fra søsiden. Prøv turen - det er et eventyr 🥰🌲♥️... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Smuk tur på Skanderborg sø i fantastisk vejr! Dog var det lidt skuffende, vi havde barnebarn med på 5 år, og vi havde glædet os til en kop kaffe og han ville gerne have muffin. Der var udsolgt af kage... Zobacz więcej

1. Usługi promowe
  2. Biuro organizujące wycieczki krajoznawcze

Napisane przez firmę

FjordTours er en familieejet virksomhed, der har til formål at gøre oplevelser på vandet tilgængeligt for så mange som muligt. Familiefirmaet udfolder sig i dag til 3. generation, og har mere end 30 års erfaring i at skabe mindeværdige oplevelser på tværs af danske farvande. I dag driver FjordTours fire turbåde med Aarhus Havnerundfart, M/S Dagmar Skanderborg Sø, Svanen Mariager Fjord, Aalborg Havnerundfart og Bertha-K som Livøoverfarten.

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Dejlig tur

Dejlig tur, med lidt vind og sol.
Vi 4 piger nød turen.👍☀️🌸😀

13 czerwca 2025

Hej Susanne,

Det lyder som en rigtig hyggelig tur. Vi håber at se jer ombord igen :-)

Oceniono na 1 z 5

Stakkels unge mennesker

Tjah….. selve sejlturen var ok, men vi havde bestilt mad, som på ingen måde var i orden. Turen varer ca 1 time og et kvarter og vi fik først vores mad efter 55 min og havde derfor ikke tid til at spise den. Det var kyllingefrikadeller, der desværre ikke var gennemstegte og en mærkelig kartoffelsalat ala Remas den billigste…. Der var kun to meget unge piger til at ordne alt, både ovenpå og nedenunder - servering af drikkevarer, servering af mad, rydde af bordene og fjerne “landgangsbroen” og sætte den til igen, da vi var i havn. De havde supertravlt og kunne på ingen måde nå alt det de skulle. De undskyldte hele tiden, men de var virkelig så pressede, at vi fik ondt af dem. Det var bestemt ikke deres skyld, men rigtig dårlig planlægning fra jeres side. Det er ikke i orden at behandle unge mennesker sådan.
Beklager mit lange skriv, men det ødelagde glæden ved sejlturen.
Mvh. Inger Holm Lorenzen

17 lipca 2025

Hej Inger,

Tusind tak fordi du delte din oplevelse med os. Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at turen ikke levede op til dine forventninger.

Vores unge medarbejdere gør sig umage, også når der er ekstra travlt, og vi er stolte over deres indsats.

Vi har noteret din feedback og tager den med videre i vores arbejde. Det kunne have været rart, hvis du havde ringet direkte til os – så havde vi haft mulighed for at finde en god løsning og måske invitere jer med på en ny og bedre tur. Det er nemlig langt fra den oplevelse, vi normalt får tilbagemeldinger på.

Rigtig god sommer :-)

Oceniono na 5 z 5

Dejlig sejltur på Skanderborg fjord i…

Dejlig sejltur på Skanderborg fjord i det skønneste solskin.

Historiefortælling på vejen rundt ved ny kaptajn.

Venligt og imødekommende personale der hjalp hinanden med opgaverne om bord.

17 lipca 2025

Hej Anne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌞 Vi er glade for at høre, at du havde en dejlig sejltur.

Skønt at du lagde mærke til historiefortællingen og vores nye kaptajn – og tak for de pæne ord om personalet, det varmer! Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtig hyggelig aften tur med mad

Rigtig hyggelig aften tur med mad
Onsdag d.16-7-25
(Husk lige at få plastik ud af salaten)😉
Og en anbefaling - sæt kun 3 mand ved hver side af bordet 4 man ved hver side bliver lidt snært..🤔

16 lipca 2025

Hej Rolf,

Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at du havde en hyggelig oplevelse med os! 😊

Og tak for de konstruktive input – vi beklager selvfølgelig meget, at der var plastik i salaten. Det er bestemt ikke standarden, og vi har allerede taget det op med personalet, så det ikke sker igen.

Din anbefaling om bordopstillingen giver rigtig god mening – vi tager det med i vores evalueringer og ser på, hvordan vi kan sikre mere komfort for alle gæster fremover.

Håber vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen ombord igen!

Jeg Go tur

Jeg Go tur tog både og bus

15 lipca 2025

Hej Bent,

Tak for 5-stjerner. Vi er glade for, at du havde en god tur på Trekantruten – det er en skøn måde at opleve Mariager-området på.

Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang! 😊

Hyggelig og rolig tur

Hyggelig og rolig tur, en rigtig god måde at opleve Skanderborg fra en anden side.
Kan klart anbefales

11 lipca 2025

Hej Karoline,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at høre, at du havde en hyggelig og rolig tur - og at du fik en ny vinkel på Skanderborg. Vi sætter stor pris på anbefalingen! 😊

Oceniono na 5 z 5

En rigtig god og hyggelig tur

En rigtig god og hyggelig tur. Søde personale og en god skipper

10 lipca 2025

Hej Patrick,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en hyggelig tur og oplevede både vores personale og skipper som imødekommende.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart! 😊

Super hyggeligt

Super hyggeligt
Sødt personale
Gode informationer tak

5 lipca 2025

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en hyggelig tur og satte pris på både personalet og informationerne.

Håber vi ses igen snart :-)

Hej flot tur og venlig betjening

Hej flot tur og venlig betjening

Hej Liselotte,

Tak for din anmeldelse. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen ombord en anden god gang. Indtil da ønsker vi dig en rigtig dejlig sommer :-)

Oceniono na 1 z 5

Kedelig tur

Der er ikke plads til 6 stole om et bord. Det var en kedelig tur. Har tidligere været fortællinger om hvad vi så. Hvorfor er det ophørt? Kagerne, der blev serveret til kaffen, var dybfrosne.

27 maja 2025

Hej Hanne,

Tak for din feedback – vi er kede af, at turen ikke levede op til dine forventninger.

Vi tager dine input om pladser, manglende fortælling og servering til os og følger op internt. Det er vigtigt for os at sikre en god oplevelse for alle gæster.

God sommer :-)

Oceniono na 5 z 5

Dejligt vejr og venlig betjening og…

Dejligt vejr og venlig betjening og spændende at se Skanderborg fra sø siden.

Hej Hanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Det er virkelig en skøn måde at opleve byen på.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen ombord igen en anden gang :-)

Seværdig

Hyggelig, flot tur på søen. Spændende at se Skanderborg fra en anden side. Dagmar har en god atmosfære og et godt personale.

Hej Helle,

Dejligt I havde en god tur på søen. Vi håber at se jer ombord igen :-)

Super betjening 👏

Havde problemer med at reservere og betale for tur til lysregatta i Randers festuge.
Ringer så til fjordtours og får hjælp og betjening som man bare er i topklasse 😊
Tak for det 😊
Glæder mig til regattaen 😊

18 marca 2025

Hej Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse – og ikke mindst for de pæne ord! 😊
Vi er kede af, at du havde problemer med reservation og betaling, men glade for at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig hurtigt og godt videre.

Vi håber, du får en fantastisk oplevelse til lysregattaen i Randers – det bliver uden tvivl en magisk aften! ✨

Oceniono na 4 z 5

Vi havde en skøn familie udflugt med…

Vi havde en skøn familie udflugt med svanen. Vi var 25 både børn og voksne, og fik alletiders betjening. Vi havde selv sandwich med, og blev serviceret med alt det andet. Super tur.
Eneste minus var meget støj på nederste dæk hvor vi var placeret.

7 września 2024

Hej Lene,

Tak for den dejlige anmeldelse! 😊

Jeg beklager støjniveauet på nederste dæk, men jeg vil tage din feedback med videre, så vi kan forbedre oplevelsen for vores skønne gæster.

Naturen

En fin sejltur med udsigt til den flotte natur.
Kan anbefales.

12 października 2024

Hej Kirsten,

Tak for anmeldelsen og din anbefaling. Det sætter vi stor pris på.

// FjordTours

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej