Bestillte Paladin spell cards fordi det var utsolgt overalt i butikk rundt meg og på nettlager i de fleste virksomheter. Fant tilfeldigvis fjordspill gjennom en venn og er veldig glad jeg har fått tak... Zobacz więcej
Søkte etter et spill som jeg ikke fant på noen andre nettbutikker, og fant ut at Fjordspill hadde det på lager. Første gangen jeg handler hos dem, det gikk smertefritt! Fikk raskt ordrebekreftelse og... Zobacz więcej
Bestilte et spill herfra, og skrev i etterkant en melding, hvor jeg spurte om de trodde det ville komme før Søndagen. Bestilte på en Lørdag helgen før. De svarte lynraskt ja, og spillet lå i post... Zobacz więcej
Konkurransedyktig pris og forholdsvis rask levering, men spillet vi kjøpte (Mastermind), var simpelt laget og av dårlig kvalitet.
Fjordspill er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på samlekort og brettspill. Vi startet utsalg januar 2023, og fortsetter utvidelsen av sortimentet for å gi kundene våre størst mulig utvalg til best mulig pris.
Norwegia
Meget god pris på produktene og rask levering i løpet av 2 dager.
Utmerket! Pakken ble registrert hos Posten 5 minutter etter bestilling og kom fra Østlandet til Sogn i mindre enn 48 timer. Bestilling var på ettermiddag kl. 14. Perfekt rask levering.
Snabbt hanterande av order och inne i postens spårningssystem fyra(!) minuter efter att orderbekräftelsen kom på epost. Med lite tur hade paketet varit framme i fjällvärlden redan dagen efter.