kan varmt anbefale og leje en bil ved Fjordager Biler super god Service og tak for en god Service jeg fik
Super service vedr leje bil Hentede en lejebil som gik i stykker 5 timer efter Blev hentet ved stedet og fik lånebil og bilen nylavet retur i gårdspladsen Virkelig flinke mennesker og service i... Zobacz więcej
Gode hurtige tilbagemeldinger. Stor troværdighed. De holdt alt hvad de lovede. Ved handlen blev der opdaget et par småfejl, som jeg ikke havde fået angivet i min beskrivelse af bilen, eller fremgik a... Zobacz więcej
Har vitterligt kun positivt at sige om dem. Hurtig og fantastisk behandling, løbende opdateringer samt besked ved afmeldelse som aftalt. Min lille Kia blev hentet i weekenden, på trods af a... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Fjordager Biler er en familieejet bilvirksomhed med hjemme i Haderslev. Vi specialiserer os i køb, salg, bytte og eksport af biler inden for alle bilmærker.
Fjordagervej 18f, 6100, Haderslev, Dania
- 51912827
- fjordagerbiler@gmail.com
- fjordagerbiler.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
De købte en bil af os.
De købte en bil af os.. virkelig god service og overholder ders aftaler :)
Ung og venlig mand hentede bilen
Salget gik fint og det var nemt og bekvemt at handle med dem.
Jeg håber vores kvikke Hyundai kommer et godt sted hen 😉.
God service!
Rigtig positiv oplevelse. Handlede med en flink og høflig ung mand der tog sig tid til at guide mig igennem hele processen.
Fem tommelfingre i vejret herfra!
Dejlige priser og flinke drenge
Dejlige priser og flinke drenge.
Alt er behageligt samt god service gennem hele handlen:)
Helt klart 5 stjerner
Har vitterligt kun positivt at sige om dem.
Min lille Kia blev hentet i weekenden, på trods af at det var på et fejeblad, de kommunikerede hele vejen, skrev inden ankomst, var enormt behagelige at tale samt handle med, og skrev det øjeblik den var afmeldt.
Hurtig overførsel, hurtig svar og det kunne ikke have været nemmere for mig.
Jeg vil klart benytte dem igen! 🙏
Super god oplevelse med gutterne…
Super god oplevelse med gutterne herfra. De er til at stole på, og de er behagelige, hvilket er det vigtigste for mig i sådan en handel jeg lavede med dem.
Hurtig svar og seriøs behandling
Nem og problemfri handel
Super søde mennesker. Nem og problemfri handel!
Super flink og smertefri handel.
Super flink og smertefri handel.
Ærlige mennesker
Jeg solgte min bil her
Jeg solgte min bil her i stedet for at tage den til en ophugger. Super friktionsfrit, og dejlig nemt.
Holder hvad de lover
Kom, så og betalte for en fin bil. Rigtig behagelig betjening af vedkommen og klar på en halv time kan anbefales
Hurtig og tillidsfulde
Hurtig handel til at stole på alle aftaler blev holdt flinke unge mennesker som hentede vores bil kan anbefales
Super nemme at kommunikerer med
Super nemme at kommunikerer med. De var hurtige til at svare uanset om det var aften, formiddag eller weekend.
De var også fair i forhold til pris og gav også den bedste pris af dem jeg kontaktede over marketplace der alle tilbød det samme, nemlig at hente ens brugte bil.
Kan varmt anbefales og jeg kunne også sagtens finde på at bruge dem igen.
Kæmpe anbefaling herfra
Jeg valgte at sende en besked til fjordsager biler via. Facebook, da jeg havde en gammel Punto som ikke gik igennem syn. Jeg var ret mistroisk omkring det, da jeg ikke følte at det kunne gå SÅ nemt personalet beskrev. Men jeg tog da grueligt fejl!
Vi aftalte en dag. Personalet skrev 1 time før ankomst. Personalet efterkom mine ønsker om at få pengene med det samme via. Mobilepay. Prisen blev forhandlet ud fra personalets vurdering. 4750 for en gammel Fiat Punto med diverse defekter. Som aftalt var bilen omregistrere efter 4. Hverdage. De har ikke andet end vist tillid, tålmodighed og engagement. Det eneste jeg skulle i processen var at skrive en underskrift. Imponerende hvor nemt det var! Kæmpe anbefaling herfra!
I wish you all the best) best regards
I wish you all the best) best regards, 6880 Tarm ❤️
Perfekt handel
Fin handel og overholdte alle vores aftaler. 👌
Bilen blev købt ubeset og hentet af ekstern auto transportør.
Alt var lige efter bogen.
Så 5 stjerner herfra. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En god bil til en god pris
En god bil til en god pris
Jeg har næsten lige købt min første bil - en Kia Picanto - hos Fjordager Biler. Det var en super nem handel, og de skal have tusind tak for kyndig vejledning, en god pris og for at levere bilen helt ren og fin i klargjort stand 😊
Fantastisk service og Personale
Ingen dumme spørgsmål her - alting bliver forklaret, på en professionel måde.
Herudover en fantastisk service og et stærkt personale!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.