Goede en snelle service. Heel erg vriendelijk en deskundig geholpen. De printplaat van de telefoon zou volgens een andere reparatie service stuk zijn ? Echter in Zuidhorn was dit probleem (... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik ben superblij met de 'jongens' uit Zuidhorn. Echt petje af. Een 'storing' in mijn Facebook, waardoor ik hem tijdens onze vakantie niet kon gebruiken, werd na thuiskomst door Fixphones Zuidhorn bi... Zobacz więcej
In de brand en uit de brand, Tycho heeft me uitstekend geholpen met het repareren van mijn telefoon. Kan het iedereen aanraden om naar Fix Phones in Zuidhorn te gaan!
Reakcja na opinię
De Kolk 7, 9231ct, Surhuisterveen , Holandia
- 0594 201 550
- info@fixphonesnoord.nl
- fixphonesnoord.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Erg plezierig geholpen
Erg plezierig geholpen. De voor- en nadelen werden voordat ik een keuze maakte v.w.b. een reparatie goed geschetst. Pijlsnelle reparatie en de toezegging dat ik altijd even langs mag komen bij vragen of problemen. Dit als service. Hier blijf ik klant...

Zeer tevreden
Na een aantal slechte ervaringen met een ander bedrijf hebben ze hier laten zien hoe het wel hoort. service en kunde dit in orde zoals het nu lijkt, kan ik hopelijk nog een jaar verder met mijn telefoon (nieuwe backcover en een goed aangebrachte screenprotector van goede kwaliteit dit keer).

van reparatie naar aanschaf
Ik ben op een zeer correcte manier geholpen. het begon met de aanmelding via de website voor reparatie. Keurig opgepakt en telefonisch verder afgesproken. Bij de reparatie bleek er veel meer stuk te zijn dan gedacht. Hiervoor geen rekening ontvangen. Een nieuw toestel gekocht en werd door Fixphones snel en vakkundig alle informatie en instellingen overgezet. je loopt de winkel uit met een correct werkend toestel.
Heel fijn!

Odpowiedź od FIXPHONES GRONINGEN
Beeldscherm was stuk maar snel geregeld…
Beeldscherm was stuk maar snel geregeld met een uurtje kon ik de mobiel weer ophalen
Goed geholpen aardig personeel
Reparatie scherm mobiel
Mijn mobiel was gevallen en ik kon er niks meer mee. Langs gegaan bij Fixphones. Vriendelijk ontvangen. Duidelijk uitleg gehad wat ik kon doen. Mobiel kon gerepareerd worden. Scherm moest besteld worden maar ik kon hem de volgende dag alweer ophalen.

Odpowiedź od FIXPHONES GRONINGEN
Snel en deskundig een accu van m'n…
Snel en deskundig een accu van m'n huawei telefoon vervangen

Online een afspraak gemaakt
Online een afspraak gemaakt. Voor de volgende dag. Werd op het afgesproken tijdstip geholpen en binnen 30 minuten was het scherm gerepareerd.
Vriendelijk en bekwaam personeel.
Ga hier al mij reparaties laten doen!

Prima service
Omdat de winkel in Grootegast door omstandigheden zaterdagmiddag dicht was, werd vanmorgen, op zondag, ons simkaartje bij ons thuis persoonlijk afgeleverd. Keurige service.

Odpowiedź od FIXPHONES GRONINGEN
Zoals altijd weer een vlotte…
Zoals altijd weer een vlotte afhandeling en keurig volgens afspraak 👌

Snel en vriendelijk
Snel en vriendelijk, kon er de volgende dag al terecht en het was binnen een half uur gerepareerd.

Odpowiedź od FIXPHONES GRONINGEN
Binnen 24 uur de scherm van mijn…
Binnen 24 uur de scherm van mijn telefoon gemaakt! Echt super service

Uitstekende service
Uitstekende service, door een val van de telfoon werd de sim niet meer gelezen in een andere telefoon wel, afspraak simpel online gemaakt, winkel makkelijk te bereiken, bij uitleg wat het probleem was andere sim geprobeerd deze werkte wel, vanwege moeilijk te krijgen onderdelen voor asus telefoon, andere sim aangevraagd deze geprobeerd probleem opgelost

Odpowiedź od FIXPHONES GRONINGEN
Tot nu toe zeer tevreden zal de…
Tot nu toe zeer tevreden zal de volgende reparatie ook hier laten uitvoeren

Odpowiedź od FIXPHONES GRONINGEN
Accu was aan vervanging toe
Accu was aan vervanging toe. Telefoon kan weer lang gebruikt worden zonder dat de accu snel leeg is. Bij thuiskomst in de avond kwam ik erachter dat de simkaart niet was teruggezet. Via app en email bericht verzonden en vlot reactie terug gekregen. Volgende dag simkaart er weer in. Netjes excuses aangeboden gekregen voor het ongemak. Goede service, prettig klantencontact, zelfs nog wat tips gekregen! Aanrader!

Doświadczenie Trustpilot