Oceniono na 5 z 5

Helt klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super proff og lynhurtig. Bestilte tid online i aftes og mekanikeren kom som aftalt her til morgen. Vupti ny dæk og slange på min el-cykel her på min adresse, nemmere bliver det... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Modtog sms på dagen om tidspunkt, men ingen præcisering som ellers beskrevet. Reparatøren kom for sent. Havde en dårlig attitude og talte meget dårlig engelsk, så det var svært at kommunikere. Satt... Zobacz więcej

1. Naprawa rowerów

Napisane przez firmę

Velkommen til FixMyBike – dit mobile cykelværksted, der bringer cykelsmedens ekspertise direkte til din dør i København og omegn. Som din kørende cykelsmed, er vi stolte af at tilbyde en rullende service, der sparer dig tid og besvær.

4,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og hurtig respons!

Bestilte tid online og blev kontaktet efter kun 35 minutter. Reparationen gik lynhurtigt, og jeg fik professionel rådgivning med oveni købet. Meget venligt personale – det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg bruger dem.

18 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Opdager her til morgen at min cykel er punkteret på baghjulet. Lægger en ordre 8:45. 9:25 er bilen kørt og jeg er klar til at cykle afsted.

18 kwietnia 2026

Professionel og effektiv…
Kom til aftalte tid, fik en SMS 10 minutter før ankomst.
Fiksede kæden på min el cykel, som "larmede" en del.
Meget troværdigt og veludført arbejde.
De bedste anbefalinger herfra !!

17 kwietnia 2026

Super easy

Super easy! I even gave the wrong phone number 😅 and they replied to my email, called and fixed my bike within 30 mins. Will definitely use this service again.

Odpowiedź od FixMyBike

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse til os, dine råd og din påskønnelse gør os bedre hver dag.

Easy peacy

Easy peacy - bestilte tid om morgenen, havde tid samme dag, nemt og hurtigt - kører godt!

Helt klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Helt klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super proff og lynhurtig. Bestilte tid online i aftes og mekanikeren kom som aftalt her til morgen. Vupti ny dæk og slange på min el-cykel her på min adresse, nemmere bliver det ikke 🥰 Har brugt Fixmybike før og bruger dem bestemt også fremover 👌

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig og nem service.

Super hurtig og nem service.
Flink fyr kom ig lavede min cykel.
Havde selv stor vogn som den blev fixet i.
Dejliigt og hurtigt og til fair pris.
Kan klart anbefales.

14 kwietnia 2026

Oceniono na 1 z 5

Svarer ikke…

Jeg bookede besøg 19/1 hvor de kom men ikke havde de ting med jeg skulle have ordnet f.eks. bagagebærer. Jeg skriver et par dage senere for at få ny tid… Intet svar. Skriver igen 4/3 intet svar, nu er det 12/4 så må formode de ikke orker opgaven hvorfor ikke bare sige det?
Meget mærkeligt bare at ignorere :(
Vedr opdatering og at det skulle være nævnt det er svært at finde bagagebærer
til Engwe det passer ikke, for hvorfor skulle jeg så rykke igen og igen? Vær dog ærlig det sætter de fleste pris på.
Hvis I ikke kan skaffe så siger I “kære kunde vi kan desværre ikke hjælpe, så du må finde andet sted”. Det skete ikke først hul igennem efter anmeldelse herinde….

19 stycznia 2026

Odpowiedź od FixMyBike

Som vores mekaniker fortalte dig, er det meget svært at finde dele til Engwe-cykler, for for alle, der har denne type cykel, kan vi ikke altid finde de nødvendige dele.

Vi kan ikke købe disse dele fra en autoriseret forhandler. Hvis du finder disse dele, kan du installere og bruge dem.

Oceniono na 5 z 5

Super fast and very professional!

Super fast and very professional!
Will use it again!

11 kwietnia 2026

Oceniono na 5 z 5

Super service. Har brugt dem 2 gange nu. Og elsker konceptet.

Oceniono na 5 z 5

Meget god oplevelse, kan varmt anbefales.

Jeg bestilte en tid til min cykel i dag, om morgenen, og cyklen blev allerede ordnet samme dag. Mit bagdæk og slange skulle skiftes, hvilket blev gjort med det samme på min adresse. Cykelmekanikeren var virkelig imødekommende, flink og dygtig til sit arbejde. Jeg kan helt sikkert anbefale FixMyBike!

It is so convenient!!

It is so convenient!!!
they will come and fix the bike anywhere you are even if you at your work place, that is a good service!!!
and its a good price :-)

Kan klart anbefale

Hurtige, professionelle og servicemindede :)

Oceniono na 5 z 5

Smart service når man er travl

Smart service når man er travl. Cyklen blev lavet hurtigt og til en fair pris. Rigtig venlig mekaniker.

8 kwietnia 2026

Flink og venlig service

Flink og venlig service. Ingen klager herfra

9 kwietnia 2026

Professionel og effektiv…
Kom til aftalte tid, fik en SMS 15 minutter før ankomst.
Skiftede en slang på min el cykel, troede også der skulle skiftes dæk men det var ikke nødvendigt.
Meget troværdigt og veludført arbejde.
De bedste anbefalinger herfra !!

9 kwietnia 2026

Good Regards

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej