Biggest scam
Biggest scam, he will ask you to send money and then he will ban you from the server or ignore you.
SCAMMERS 100%
I asked them about this trustpilot reviews and they just banned me haaha 100% scam dont buy (And just to say FiveBoosters are the same people and also scammers)
Scammer
Scammer. Paid 87 dollars for the fake players after they got payment they banned me
WARNING
WARNING: DO NOT BUY
After spending 100 euros for their 130 FiveM upvotes, they simply banned me from their Discord. aka scamming me.
You have been warned.
Scammer
Scammer , They let you wait 1 or 2 weeks after that they will delete your ticket ..
il envoie un drapeau sioniste avec un…
il envoie un drapeau sioniste avec un lion et il ban direct
Really great service
Really great service! It took around 20 minutes to activate, and I paid with crypto.
this is a trash service when you buy…
this is a trash service when you buy you got banned
You Got Banned after Payment dont Bu is…
You Got Banned after Payment dont Bu is A SCAM you got no answer and account got be deleted