Jeg fikk den mye fortere enn forventet, veldig enkel å sette opp, og veldig skmpel kommunikasjon, såklart så er den litt høylytt om man har den på vanlig gulv, men å skaffe en gymmatte eller teppe løs... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Købte en trampolin, hvor hoppedugen havde et lille begyndende hul. Skrev til fitshop og sendte billeder af hoppedugen. Fik svar inden få dage at de ville sende en ny hoppedug. Modtog den inden meget... Zobacz więcej
Bestilt herfra to ganger nå. Gode på pris. Ble utfordringer med en av levering pga skade under transport. Ble løst raskt på e-post, ny forsendelse kom kjapt. Pga avstanden tar levering naturlig no... Zobacz więcej
Jeg kjøpte først et MS20 apparat hos fitshop. Jeg var ikke helt fornøyd etter å ha testet det. Heldigvis er kundeservice hos fitshop utmerket! Dermed fikk jeg levert tilbake ms20 apparatet og oppgrade... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Kjøp til en god pris hos Fitshop, Europas Nr. 1 i hjemmetrening , med 81 butikker og en onlineshop.
Dane kontaktowe
Zjednoczone Królestwo
- fitshop.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Aller billigst, kjemperask levering, topp kvalitet
Jeg så at Fitshop solgte et treningsapparat til flere tusen under den laveste prisen på både Kelkoo og Prisjakt. Det virket for godt til å være sant, så jeg gjorde litt due dilligence;
- Selskapet som eier domenet fitshop.no er et NUF av et tysk selskap, Sport-Tiedje GMBH.
- Det er flere elendige anmeldelser av selskapet her inne.
Jeg tok kontakt med selskapet pr epost, som sporenstreks svarte at de anstrengte seg for at kundene sine skulle bli fornøyde.
Jeg tenkte at man ikke nødvendigvis kan stole på negative kritikker av veldig store selskaper, for det kan lett bli disproporsjonalt fordi det ofte bare er de misfornøyde kundene som tar seg bryet med å ta igjen ved å skrive dårlige anbefalinger.
Jeg bestilte med kredittkort, vel vitende om at finansavtaleloven § 54b beskytter meg som forbruker, ved at jeg kan rette de samme innsigelsene mot banken min i Norge hvis selgeren i utlandet ikke gjør som han skal.
Jeg la inn en ordre på fredag, på 9000 kroner for et Finnlo Bio Force treningsapparat. Torsdag uken etter dukket det en lastebil opp utenfor huset mitt, og en hyggelig sjåfør bar ut treningsapparatet. Apparatet var flatpakket, og etter 2 timers montering sto det klart på hjemmekontoret mitt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.