Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb contact met een medewerker gehad aangaande de bestelling van de DogRunner Tracks. Supervriendelijk en behulpzaam ... geregeld dat het toestel dezelfde dag nog mee op verzending kon ... kortom :... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Fitnessking zelf zou ik met minimaal 4 sterren reviewen, jammer dat de bezorgdienst VDP negatief afstraalt op hun eigen service. Bij de levering ging immers zo goed als alles mis. Wel tevreden over d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prima prijs/kwaliteit toestellen Vriendelijke ontvangst en direct mogelijkheid gekregen om diverse modellen uit te proberen. Dit zonder enige druk om een bepaald model op te dringen. Wel goede uitleg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Leveringsgegevens niet onmiddellijk doorgekregen van derde, en daarom wat later dan gepland geleverd. Maar zeer goed opgevolgd erna en correcte en beleefde levering! Goed product aan eerlijke prijs.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ze sprzętem do ćwiczeń

Napisane przez firmę

Fitnessking is dé toonaangevende fitnessspecialist in de Benelux, met een uitgebreide showroom in Dendermonde, België. We bieden een breed scala aan hoogwaardige fitnesstoestellen voor thuisgebruik en professionele omgevingen, zoals loopbanden, hometrainers, en krachtapparatuur. Met een eigen service- en montageteam garanderen we een volledige klantenondersteuning van advies tot installatie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

4,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 271

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

erg tevreden van de loopband

erg tevreden van de loopband, ben al wat ouder en is perfect met die verschillende snelheden en de rode koord heb ik toch ook al nodig gehad hihi soms overschat ik mijzelf he

29 stycznia 2026

montage vie youtube_filmpje

Snelle levering die per minuut te volgen was.
Stevig verpakt. Montage via filmpje op youtube was gemakkelijk. Bij gebruik voldoet het aan de verwachtingen.

23 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Via De Standaard Shop bij Fitnessking…

Via De Standaard Shop bij Fitnessking een Indoor Cycle Tokyo trainingfiets besteld.
Na afspraak op de juiste dag en het juiste uur geleverd.De fiets is mede door een zeer praktische
handleiding vlot in elkaar te zetten.
Een prima apparaat dat fluisterstil werkt.

Hartelijk dank FitnessKing!

Hartelijk dank aan het team van FitnessKing! 15 jaar geleden kocht ik een WaterRower bij jullie voor de verjaardag van mijn man. Hij was heel sportief en heeft hem heel vaak gebruikt…. Onlangs merkte ik dat de tank lekte. Ongelofelijk blij dat die na al die jaren probleemloos vervangen kon worden. Nu kunnen mijn dochter en ik er weer gebruik van maken! Dikke, dikke, merci FitnessKing!

22 stycznia 2026

Hallo Bart,

Hallo Bart,
Toestel geleverd, alles zoals beloofd.
Een klant mag ook eens zeggen als het goed is, en dat doen we hiermee dus.
5 op 5 sterren over de ganse lijn.
Eerste contact: chatbot, maar dat was geen robot maar een mens.
Alle beloftes daar gedaan zijn gerespecteerd.
En dan ook nog: perfect toestel: Crosstrainer C60
Doe zp verder Fitnessking
Mvg.
Joannes

22 stycznia 2026

Positieve respons

Zeer snelle en correcte levering.
Zeer vriendelijke en snelle telefonische respons als u iemand nodig heeft.
Een bedrijf met ziel en inzet
Dank

24 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Vorige week via het BVL Shop een Pacer…

Vorige week via het HBVL Shop een Pacer 2 in 1 besteld.
Een week vertraging voor de levering door de sneeuw, maar keurig verwittigd via e-mail.
De loopband is ondertussen correct geleverd en werkt uitstekend.En maakt ook heel weinig geluid.
Er werd ook nog via e-mail een aangepaste handleiding verstuurd.
Voor ons een dikke aanrader.

25 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Service client professionnel et fiable

Un imprévu est survenu lors de ma commande, mais il a été pris en charge de manière très professionnelle. Les échanges ont été clairs, rapides et orientés solution.
La façon dont la situation a été gérée m’a donné confiance et m’a convaincu de poursuivre mon achat.C’est une entreprise sérieuse, avec un vrai sens du service client, ce qui mérite d’être souligné.Je recommande.

19 stycznia 2026

Colorado pro roeitoestel

Het roeitoestel Colorado pro werd snel en correct geleverd. De installatie ging zeer vlot. Het toestel is kwaliteitsvol, stevig en het geluidsniveau is aangenaam. Echt een aanrader.

Tunturi sb20

De smartbike Tunturi sb20 besteld,
1 dag later meteen geleverd en in elkaar gezet.
Super tevreden van!
Dankjewel!

Tom Risbourg!

Oceniono na 5 z 5

de fiets werd besteld via de…Nieuwsbladshop

de fiets werd besteld via de nieuwsbladshop. een dag na de bestelling kregen we een mail met de manier van leveren. de levering zou binnen de 4 dagen gebeuren en dit werd ook zo geleverd. de dag voor de levering kregen we een sms met de dag en uur van levering. de levering gebeurde op de aangegeven dag en binnen de opgegeven uur. 2 vriendelijke mannen brachten het pakket tot in de garage. de fiets hebben we zelf in elkaar gestoken, dit lukte zeer goed. enkel het zadel en knop om de zadelpen vast te zetten was een beetje denkwerk nodig, maar goed gelukt

19 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Zeer goed en vriendelijk geholpen. Eerst per mail en dan ter plaatse. Groot voordeel is dat je heel veel verschillende toestellen kan testen. Wat bij mij mijn beslissing snel duidelijk maakte. Ik kon ook meteen mijn indoorbike meenemen en savonds was ik al aan het fietsen. En dat tegen een scherpe prijs. Top dus!

7 stycznia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej