Varning!!
Varning!!! Dom är bedragare!!! Jag beställde saker från dem,fick ingenting.Mailade dem två gånger, inget svar. 1300 kr minus!!! Kan inte ta mina pengar tilbaka .....
Fitnessgrossisten.com erbjuder kosttillskott till Sveriges lägsta pris och högsta kvalitet! Detta kan garanteras då all leverans kommer direkt från tillverkare. I ett nära samarbete med branschens ledande märken är vi stolta över att kunna erbjuda världens populäraste kosttillskott till Sveriges bästa pris! Hos oss hittar du Proteinpulver, Prestationshöjare, Aminosyror, Kreatin, Vitaminer och Mineraler, Omega och Fettsyror, Energi, Gainer, Kolhydrater, Fettförbränning, Tillskott för tjejer, Återhämtning och Proteinbars Gör som tusentals nöjda kunder, köp ditt kosttillskott hos fitnessgrossisten.com
VÄSTMANNAGATAN 52, 11325, Stockholm, Szwecja
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Bra samt prisvärda produkter och minst lika bra service!
Bra utbud av varor till ett bra pris med en snabb och smidig leverans!
Lagt två beställningar via sidan nu, alltid snabb leverans och bra produkter som man inte hittar någon annan stans. Rekommenderas starkt.
Snabb leverans och fantastisk bra service! Kommer definitivt beställa snart igen när lagret tar slut :)
Kan verkligen tipsa om Jack3d för er som vill ha lite extra energi under träning.
Jag undrade om denna hemsidan va ”legit” eftersom att det inte fanns så många reviews så då skickade jag iväg en mail till dom och då förklarade dom att dom försöker sitt bästa och synas. Jag hade några frågor om jack3d och jag fick svar väldigt snabbt, dom ville även skicka med en sample på en pwo som jag tyckte va riktigt najs.
så sammanfattat är denna sidan verklig och de är riktiga varor du får hem:)
/icho
Beställde den 07 Oktober. Mailade dem den 12 oktober för att avbryta order då den inte ens hade plockats ur lagret. Får inget svar alls tills jag kontaktar klarna den 17 oktober och efter lite över 24h avbryts äntligen ordern. Otroligt oproffsigt att inte svara sin mail på så lång tid.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.