Zobacz, co mówią recenzenci
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bootcamp, outdoor training en buitensport in Leeuwarden en omgeving. Prettige familiesfeer, 6 dagen per week, op je eigen niveau en met ervaren trainers.
Dane kontaktowe
Elizabethstraat 35B, 8913 CN, Leeuwarden, Holandia
- 0637299585
- info@fitfamleeuwarden.nl
- fitfamleeuwarden.nl
Aanrader
Ik heb vier jaar met veel plezier bij FitFam getraind. Als ik niet verhuisd was dan was ik hier zeker blijven sporten. De trainingen zijn gevarieerd, het is een gezellige club mensen en de trainers zijn betrokken en gemotiveerd. Daarnaast kan je bijna elke dag buiten sporten op diverse locaties in Leeuwarden. Zeker een aanrader!
Fijne en toegankelijke trainingen in de…
Fijne en toegankelijke trainingen in de buitenlucht in een goede sfeer. Flexibel qua dagen, tijden en locaties in en rond Leeuwarden.
Sinds kort doe ik aan bootcamp bij…
Sinds kort doe ik aan bootcamp bij FitFam! Heerlijk om te sporten in de buitenlucht en met een groep mensen, het uur vliegt voorbij. Af en toe krijg ik tips bij de oefeningen, dit vind ik fijn want bootcamp is nieuw voor mij!
Bootcamp bij Fitfam is een prettige…
Bootcamp bij Fitfam is een prettige manier van sporten; lekker buiten, in de buurt, leuke club medesporters en persoonlijke aandacht.
Lekker buitensporten en veel…
Lekker buitensporten en veel afwisseling in de trainingen. Weer of geen weer, na de training ben je altijd blij dat je bent geweest. Gezellige club met prettige trainers.
sporten met goede begeleiding
Lekker buiten sporten , afwisselende lessen, goede begeleiding en gezelligheid. Ik sport in Zuiderburen met een leuke groep mensen. Niet nadenken gewoon proberen, kun je het zelf ervaren.
Lekkere trainingen met steeds andere oefeningen
Als trainer kan ik natuurlijk alleen wat meegeven over mijn collegatrainers en leden: Altijd lekkere trainingen waarbij iedere training anders is. Er wordt veel uitgedaagd op kracht, conditie en een beetje balans. Ook is het heel leuk om te zien hoe goed iedereen met elkaar kan.
Heerlijk buiten sporten of het nou…
Heerlijk buiten sporten of het nou regent, waait of de zon schijnt. Trainingen gaan altijd door. De trainers zijn altijd enthousiast en de leden erg gezellig!
Fijne trainingen waaraan je op je eigen…
Fijne trainingen waaraan je op je eigen niveau mee kunt doen.
Fitfam is top
Toen alle sportscholen dicht gingen gaan trainen bij Fitfam! Ook ondanks alle beperkingen en regels konden we op een veilige manier door trainen wat erg fijn was. Fijne en uitdagende trainingen met veel persoonlijke begeleiding! Super :)
Kom ook bootcampen bij FitFam!
Lekker buiten sporten in weer en wind! ☀️Altijd een andere training, enthousiaste trainers, sporten op je eigen niveau en natuurlijk heel veel gezelligheid! 😁
Enthousiaste trainers en afwisselende…
Enthousiaste trainers en afwisselende trainingen op je eigen niveau. Absolute aanrader!
Join the FitFam Family! 💚
Heerlijk buiten trainen onder professionele, enthousiaste begeleiding.
Ik zeg; join the FitFam Family! 💚
Toppers zijn het
Toppers zijn het. Op meerdere locaties actief en je kan bijna iedere dag wel bij ze sporten. Trainingen zijn prettig en afwisselend.
Heerlijk sporten!
Fanatiek sporten met enthousiaste trainers!
Heerlijk in de buitenlucht!
Leuke afwisselende trainingen
Leuke afwisselende trainingen, enthousiaste trainers. Erg laagdrempelig en gezellig!
Gezellig en sportief bezig zijn in de…
Gezellig en sportief bezig zijn in de buitenlucht.
Bij twijfel gewoon doen 💪
De leukste bootcamps
Persoonlijke aandacht van instructeurs met kennis! Leuke lesjes van een uur waar je helemaal afgemat wordt. Perfecte trainingen voor je hele lichaam.
Fitfam is een topclub!!
Fitfam is een topclub en ik sport er al heel lang met volle tevredenheid. De trainers bedenken steeds nieuwe oefeningen, dit maakt de trainingen erg gevarieerd. Daarnaast heb je bijna elke dag van de week de mogelijkheid om te trainen door het grote aanbod. Het is altijd gezellig en de communicatie vanuit de club krijgt een 10!!
Fijn buiten sporten in Leeuwarden!
Hele fijne manier om te sporten in Leeuwarden! Bijna iedere dag is er training en de trainers begeleiden je hier heel goed. Top!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.