Oceniono na 5 z 5

Når man får ægte kundeservice, så skal det også belønnes med en god anmeldelse. Jeg har fået virkelig god vejledning og endda en løsning, som er billigere, end den jeg selv kom med. Både faglighed... Zobacz więcej

1. Warsztat samochodowy
  2. Naprawa samochodu

Napisane przez firmę

First Stop Kolding er et autoriseret autoservice værksted, så du skal aldrig være nervøs for kvaliteten af vores arbejde, og de reservedele vi bruger til din bil. Du kan altid forvente, at vi følger og servicere din bil efter bilproducentens krav og anvisninger. Skal du have skiftet olie, dæk, bremser eller, er det tid til det årlige eftersyn? Hvad end det er, så står vi klar til at hjælpe dig.

4,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Absolut god service til fornugtige priser

Her er en virksomhed, der holder hvad de lover samt yder en personlig betjening i topklassse. Jeg fik et tilbud via Autobutler og valgte Firststop Kolding til at udføre opgaven. Kort efter mit valg blev jeg ringet op og tilbuddet blev gennemgået samt nogle anbefalinger som jeg tog imod. Udover det egentlige tilbud forespurgte jeg på yderlige 2 opgaver. Alt blev aftalt til en meget konkurrencedygtig pris og gennemført til tiden. Jeg kan kun anbefale virksomheden til andre.

16 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Når man får ægte kundeservice

Når man får ægte kundeservice, så skal det også belønnes med en god anmeldelse.
Både faglighed og service var i top. Jeg fik strålende behandling.

25 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Service ud over det sædvanlige.

Hos First Stop Kolding oplever jeg at servicen rækker ud over det sædvanlige. Altid i godt humør og aldrig for travlt til at hjælpe hvis man står med et problem.
Giver god forklaring der er til at forstå. Og forsøger ikke at prakke en noget på, og giver et godt tilbud der holder.
Nede på jorden, et hyggeligt og ikke mindst pålideligt sted.

5 grudnia 2024

Professionel og i øjenhøjde

Sjældent har man mødt så professionelt personale. 100% i øjenhøjde med kunden. Også selvom at jeg er en forvirret mand der har hænderne skruet omvendt på. Fik endda en ekstra anbefaling med på vejen, som jeg glædeligt tog i mod!

1 listopada 2024

God service og pris

Hurtig til at hjælpe, super god service hvor de er gode til at rådgive og være fleksible med lånebil. Rigtig god oplevelse, god pris og gode til at forklare og vise hvad der skal laves.

6 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Super god service hos first stop Kolding. Fik skiftet bremser på hele bilen, af en dygtig medarbejder. Ikke sidste gang jeg bruger dem

25 września 2024

First choice!

Meget venligt og hjælpsomt personale, gjorde mig tryg ved et skifte af tandrem. Absolut Danmarks bedste pris! Hurtigt lavet og med billede/video optagelser. Jeg fik hurtigt en tid hos dem. En klar anbefaling herfra! Nå ja.. De havde endda støvsuget bilen 👍🏻

18 września 2024

Fik lappet mit bildæk d

Fik lappet mit bildæk d. 19.9.24

Super flinkt frisk personale, der tog sig tid og forklarede lidt om dæk i sin helhed, serviceminded.

+ eneste værksted/bildæk center i Kolding omegn jeg kunne få en tid her og nu ! og ikke skulle vente i 5-10 dage på få tingene gjort.

Anbefaling herfra!

19 września 2024

Klar anbefaling herfra

Klar anbefaling herfra. Værkstedet levede fuldt ud op til mine forventninger. Imødekommende og professionel service. Oliver gennemgik vores bil, kom med en plan for hvad der skulle laves nu og hvad der kunne vente. Absolut fair priser

8 lipca 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej