Banner for First Camp - Aarhus

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,7

Randersvej 400, 8200 Aarhus N, Midtjylland, DK

Oceniono na 4 z 5

Fin lille campingplads , god beliggenhed tæt ved Århus/ Skejby , venlig og hjælpsom personale . Servicebygningen af lidt ældre dato , men meget rent. Vi kommer gerne en anden gang.

Oceniono na 3 z 5

Pladsen har super beliggenhed tæt ved Århus og med direkte adgang til skov og fine naturlegepladser. Desværre var hytten, vi boede i, noget nedslidt og ikke synderlig ren. Der var pletter på puder og... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Ingen svarer på service tlf. Prøvet på 3 nr....flere gange Opvaskemaskine fyldt med gammelt vand, kæmpe spindelvæv på badeværelse, stor hytte, men ingen sofa, vi måtte sidde på spise stue stole, en... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Such a beautiful location, staff were so lovely and welcoming not to mention informative. Grounds were very well kept and ammenities very clean. Would not hesitate to stay here again next time we ar... Zobacz więcej

1. Plac kempingowy
  2. Domek campingowy
  3. Wioska z domkami
  4. Postój dla przyczep kempingowych
  5. Loża dla podróżnych

Napisane przez firmę

Aarhus er perfekt for dig som søger ferieophold midt fredelige og rolige omgivelser i naturen, men med mulighed for at være i Aarhus på nogle få minutter. På destinationen er der grønt så langt øjet rækker i et kuperet og smukt naturområde. Oplev de nærliggende grønne områder og det rige dyreliv til fods eller på cykel.

Hvorfor vælge First Camp

Napisane przez firmę

Meget for pengene
Prisvenligt! El og strømforbrug er altid inkluderet, og på de fleste af destinationerne også varmt vand. Hvor der findes aktivitetsprogrammer, er Yessis børneklub, træning og shows inkluderet – uden ekstra omkostning.
Enkelt at booke
Oplev over 70 destinationer på firstcamp.dk og nyd både en enkel booking og ophold.
Fleksibel booking
Book nu og betal senere med 100% fleksibilitet – med Flex får du hele beløbet tilbage ved afbestilling senest kl. 15.00 dagen før ankomst.
Unikke medlemsfordele
Få glæde af unikke fordele med First Camp Club, inklusiv point på hver booking, som kan bruges til at betale din næste ferie.
En bæredygtig ferie
Med vores miljømærkede destinationer bliver hver rejse et valg for en mere bæredygtig fremtid.

• Randersvej 400, 8200, Aarhus N, Midtjylland, Dania

Odpowiada na 13% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Misligholdt.

Misligholdt.
Venlig modtagelse, men trist at komme tilbage efter et år og så se, at de mangler der var sidste år, ikke er udbedret. Legepladserne er slet ikke holdt vedligeholdt, nogle af tingene kunne ikke bestå et legepladssyn. Flisearealer, legepladser og adgangsveje er fyldt med ukrudt.
Servicebygninger bliver rengjort flere gange daglig, men alligevel virker de snusket.
Nogle af bruse- og toiletrummene var permanent aflåst på trods af højsæson og mange gæster.
Lever ikke op til hverken navn, tidligere tiders standard eller beskrivelsen på hjemmesiden.
Men den fungerer muligvis ok. i forhold til transitbesøg og beliggenheden er der ikke noget i vejen med bortset fra lugtgenerne fra affaldscentralen.

1 sierpnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Den unge mand i receptionen var super…

Den unge mand i receptionen var super flink og imødekommende men de billeder der ligger på nettet om pladsen stemmer ikke overens med virkeligheden for bistro var lukket og minigolf banen var slet ikke vedligeholdt og toilet bygningen ved svømmepølen lignede noget der var løgn og tv’et i skovhytten var ikke sat til TV kun til strøm og hytten lugtede af sved som var lidt øv og der stak søm ud af væggen på toilettet plus der lå en klud som håndklæde på det lille toilet så alt i alt mangler der en hel den før jeg kommer der igen og plz firstcamp Aarhus hvis i vil have folk til at komme til jer så skal billeder og virkelighed altså stemme overens

22 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Falsk reklame og alt for dyrt ift standen på pladsen...

Alt hvad de tidligere dårlige anmeldelser skriver er helt korrekt.
Svaret campingpladsen giver er til dels korrekt.
Jeg kan desvære ikke vedhæfte et screenshot, men hvis man søger på firstcamp århus og ser på deres reklamer står der at der både er pool og bistro samt det fremgår af det kort som ligge frit tilgængeligt på deres hjemmeside over pladsen. Det er dybt vildledende.

13 lipca 2024

First Camp Lystrup, aldrig mere

First Camp Lystrup, aldrig mere!

En af de dårligste pladser vi nogensinde har besøgt. Vi camperede der i slutningen af uge 27 2024.
De gamle mugne campingvogne giver et usselt, utrygt udtryk og indbyder ikke til feriehygge. Nogle af de pladser, som vi blev frarådet var optaget af håndværkere, som vi senere fandt uf af arbejde på pladsen, selv om vi ikke så nogen arbejde der. Naboen til den plads vi havde valgt, en camping vogn med fortelt, havde Rockwool for alle vinduer i campingvognen og havde bygget et skelet af gamle vinduer og paller i forteltet! Andre vogne stod “forladte og overgroede med mug”. Der var stort set ingen andre end os på pladsen. Meget underligt og slet ikke den campingferiestemning, som vi ellers oplever.
Toilet bygning 1 er fuldstændig ramponeret og delvis under renovation. Det fremgår på et opsat skilt, at der renoveres. Vaskemaskinerne var meget gamle og ikke tidssvarende. Ikke muligt at vælge F.eks 30 grader kulørt. Den maskine vi blev nød til at bruge, havde en “fejl” som fremgik af displayet “varmefejl”, som vi ikke blev gjort opmærksom på. Sæben der skulle tilsættes stod i en papbøtte, og bestod af billig hvidvask vaskepulver.
Vi havde bl.a.. valgt First Camp som vi har haft gode erfaringer med tidligere, og valgt pladsen pga. poolen, men den viste sig at være under reparation. Det så ud som om det var længe siden, at den havde været i brug. Det kunne vi have set på Trust Pilot, hvis vi havde kigget🤔. Personalet gjorde overhovedet ikke opmærksom på dette, da vi blev indskrevet. Vi blev bare opkrævet fuld pris, og skulle betale for hele opholdet, inden vi havde set pladsen.
Badefaciliteterne i servicebygning 2 var under al kritik. Der manglede sæbe i sæbedispensererne, og der er ingenting til at tørrer hænder i. Brusebadet bestod af et rør i loftet, hvor vandet kom ud fra. Temperaturen kunne ikke reguleres, ej heller vandmængden, og vandet var så varmt, at man ikke kunne holde ud at stå under bruseren.
Området virker forsømt, hækaffald ligger i bunker, og mange steder mangler klipning, og slåning. Vejene er fuld af huller, som gør kørsel med campingvogn farlig. Stier er overgroet af ukrudt, og vi måtte træde mange brændenælder ned for at kunne tilslutte strømmen.
Bistroen, som der reklameres med er lukket, hvilket heller ikke oplyses.
Kortlæseren ved bommen virker ikke, kun den høje til lastbiler, således man skal ud af vognen for at åbne bommen, både ved ud og indkørsel.
Det skal nævnes, at den søde unge mand i receptionen, var meget serviceorienteret og hjælpsom.

Alt i alt kan vi overhovedet ikke anbefale denne campingplads. Og First Camp har vi ikke tillid til mere.

7 lipca 2024

Kære Pia,

Tak for din lange og udførlige anmeldelse. Vi er rigtig kede af at du ikke kan anbefale First Camp på baggrund af dine oplevelser på First Camp Aarhus, vi har 69 andre destinationer.

Vi undres dog over nogle ting i din anmeldelse, bl.a. reklamerer vi ikke med at der er en pool og ej heller at vi har en bistro på https://firstcamp.dk/destinationer/aarhus-jylland, så hvor du har de oplysninger fra skal jeg ikke kunne sige. Poolen har dog tidligere været i drift ikke i 2024 sæsonen.

Vi er med på at First Camp Aarhus trænger til en gevaldig hånd, desværre er det mange års forsømmelse der ligger til grund på pladsens nuværende stand og ikke alene First Camp. Vi er ved at danne os et godt overblik og ligge en plan for fremtiden på pladsen, således at den kan blive en rigtig fin og simpel campingplads tæt på Aarhus.

Har du husket at indgive en officiel klage, hvis ikke må du meget gerne gøre dette så vi kan komme i direkte kontakt med dig.

Som "Mogens" skrev d.7 juni

Som "Mogens" skrev d.7 juni, kan jeg kun give ham ret med hensyn til First camp Århus.
Og der er ikke sket noget som helst !!!
Vi ankom d.25 til 28 juni. Græsset ikke slået flere steder 15 - 20 cm højt.
Swimmingpool lukket, efter sigende pga. dårlig vandkvalitet, indgang overgroet, så har næppe været i brug, cafeteria lukket begge dele fremgik ikke på hjemmesiden.
Onsdag ingen rengøring, manglende toiletpapir, og møgbeskidt.
Alle bede totalt tilgroet, højt græs omkring legehuse.
Synd for personalet at de skal høre på alle klager, vi var ikke de eneste.

25 czerwca 2024

Kære Keld,

Mange tak for din anmeldelse af First Camp Aarhus. Vi beklager de gener det har haft for jeres ferie.

Cafeteriet har været lukket hele året hvorfor der heller ikke er info om den her https://firstcamp.dk/destinationer/aarhus-jylland, poolen har heller ikke været i drift i 2024 og findes heller ikke på hjemmesiden.

mvh

Oceniono na 2 z 5

Vi ankom til campingpladsen i Lisbjerg…

Vi ankom til campingpladsen i Lisbjerg om mandagen, der var toiletterne ikke gjort rene, det blev de først om onsdagen. Der var ingen toiletpapir, kun et familierum var åbent og det var møg beskidt. Kun tre toiletrum var brugbare, de andre var låst af. Græsset på vores og flere andre pladser var 15-20 cm højt, var ikke slået i flere dage. Før pladsen hed First Camp, var der altid pænt og rent.

3 czerwca 2024

Kære Mogens,

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre, at dit ophold på campingpladsen i Lisbjerg ikke levede op til dine forventninger. Dine kommentarer om rengøringen af toiletterne og den generelle tilstand af pladserne er meget vigtige for os.

Vi undskylder oprigtigt for de gener, du har oplevet. Dette lever ikke op til vores standarder, og vi tager din feedback meget alvorligt. Vi vil tage din klage videre til vores operationelle team for at sikre, at sådanne hændelser ikke gentager sig i fremtiden.

Vi håber, at du vil give os en ny chance for at vise, at vi kan leve op til de høje standarder, du forventer af os.

Med venlig hilsen,
Kent

Oceniono na 1 z 5

Leider haben wir die Rezessionen nicht…

Leider haben wir die Rezessionen nicht gelesen. Wer hier eine gute Bewertung abgegeben hat ist definitiv ein Fake.Dieser Campingplatz gehört geschlossen und definitiv renoviert. Hier könnte man einen Horrorfilm drehen. Eine Nacht mit dem Camper überbrückbar. Wir sind in einer der Hütten ohne Bad. Wir duschen hier freiwillig nicht, da es an Sauberkeit zu wünschen übrig lässt. Es mag sein daß es vor Jahren einmal schön war, aber jetzt ist es wie ein Lost Place. Eine Nacht zu 74 Euro ist eine absolute Unverschämtheit. Wer hier einmal war kommt nie wieder hier her. Sterne nur im Minusbereich. Wurde wohl neu von First Camp übernommen. Tipp an dieser Stelle: Macht ein paar Monate dicht, entfernt alle abgenutzten unbrauchbare Spielgeräte und Sanitäranlagen sonst kommt hier irgendwann niemand mehr her. Dass für diesen Platz Werbung mit Pool und Spielplatz gemacht wird ist absolut unverschämt und eine Sauerei.

4 czerwca 2024

Liebe Carolin Jasmin

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen bei uns zu teilen. Es tut uns sehr leid zu hören, dass Ihr Aufenthalt bei uns nicht zufriedenstellend war. Ihre Rückmeldungen zur Sauberkeit und dem Zustand der Anlage sind für uns sehr wichtig.

Wir entschuldigen uns aufrichtig für die Unannehmlichkeiten, die Sie erlebt haben. Ihre Anmerkungen bezüglich der sanitären Anlagen und der allgemeinen Einrichtung nehmen wir sehr ernst und werden diese umgehend an unser operationelles Team weiterleiten. Wir sind bestrebt, kontinuierlich an der Verbesserung unserer Einrichtungen und Dienstleistungen zu arbeiten.

Wir bedauern zutiefst, dass wir Ihre Erwartungen nicht erfüllen konnten und werden Maßnahmen ergreifen, um sicherzustellen, dass solche Erfahrungen in Zukunft vermieden werden. Ihr Feedback hilft uns, die notwendigen Schritte zu unternehmen, um den Standard zu erreichen, den unsere Gäste verdienen.

Mit freundlichen Grüßen,
Kent

Oceniono na 4 z 5

God service!

Sødt og imødekommende personale. Flot standard på hytterne. God beliggenhed i forhold til Århus. Kommer helt sikkert igen.

18 marca 2024

Odpowiedź od First Camp - Aarhus

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi har et fantastisk team her på First Camp Bøsøre Strand, der dagligt knokler for at kunne tilbyde vores gæster den bedste oplevelse og atmosfære her på pladsen.
Skønt at det er synligt. Tak, vi sætter meget stor pris på dine ord.

Mvh.
Team
Bøsøre Strand
Sine & Henrik

Oceniono na 1 z 5

En plads som trænger til et kæmpe løft

En plads som trænger til et kæmpe løft, ligner en plads der er blevet glemt af ejeren, og overladt til nogle som ikke kan finde ud af at passe en campingplads…. Virkeligt sørgeligt at se så fin en plads blive ødelagt……

19 lipca 2023

Hej Kaj,

Tak for din kritik. Vi har bestemt ikke glemt Aarhus og arbejder på en langsigtet plan for destinationen.

Dårlig/manglende rengøring

Dårlig/manglende rengøring, manglende orden og oprydning, meget dårlig kommunikation, kommer ikke igen.

20 października 2023

Hej Gunner,

Tak for din kritik, det er taget til kraftig efterretning.

Oceniono na 5 z 5

Nemt at booke.

Nemt at booke.
Bestyren af pladsen var meget flink og hjælpsom.
Jeg ved godt vi er uden for sæson.
Men pladsen trænger til en ordentlig omgang. Meget slidt

27 października 2023

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse og kritik.

Vi arbejder stærkt på en plan for Aarhus.

Manglende toiletpapir

Manglende toiletpapir, og der blev ikke fyldt op ved rengøring.
Græsslåning kl. 17. Ved godt det larmer kl. 12, men det er altså der pladserne er tomme….
Meget trætte sanitære forhold.

2 sierpnia 2023

Hej Søren,

Tak for din kritik. Uhh, vi er helt enige det optimale tidspunkt for græsslåning er aldrig nemt at finde, men vi arbejder stærkt på at tilpasse tidspunktet for slåningen til hvornår gæsterne er på pladsen.

mvh
First Camp

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej