Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag är jättenöjd med mina dörrhandtag från Finicc. Kvaliteten är hög, leveransen var snabb och hela köpupplevelsen kändes premium. Det som imponerade mest var deras prisgaranti. När produkten sen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans samt snabb och vänlig kundtjänst! 🙏🏼 Jag returnerade några varor och av misstag råkade vi skicka med en telefon i returpaketet 🫣. De var jättehjälpsamma och hjälpte till att buda til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super hjälpsam support. Varorna kom i tid och matchade det jag hade beställt. Provade beställa hem lite olika handtag innan vi bestämde oss för vilka vi ville ha. Inga problem med returen.

Oceniono na 5 z 5

Bar produkter, urval och service. Otrolig hjälpsam kundservice personal. De är också väldigt flexibla med returer, vilket hjälper mycket när man är mitt i en renovering. Super nöjd som kund.

Informacje dotyczące firmy

1. Przebudowy kuchni
  2. Projektant łazienek
  3. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Utforska ett brett utbud av kökshandtag, möbelknoppar och dörrhandtag från välkända varumärken och designers. Handla online redan idag och skäm bort ditt hem imorgon!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 1 z 5

Handtagen skulle vara i valnöt

Handtagen skulle vara i valnöt. De har helt olika nyans och ådring, samt att ett av handtagen inte kom emballerat och kantstött

29 grudnia 2025

Hej Salim

Vi är verkligen ledsna att höra att du har fått ett handtag med en skada – det skickar vi självklart gärna en ersättning för.

Vi beklagar också om handtagen som helhet inte levde upp till dina förväntningar. Trä är tyvärr både ett vackert och levande material, vilket också innebär att det naturligt förekommer variationer i både färg och ådring. Det är inte ett fel, utan en del av träets unika karaktär – något som vissa ser som en charm, medan det för andra kan vara en utmaning.

För att undvika besvikelse brukar vi faktiskt rekommendera att beställa några extra, så att man har möjlighet att välja ut dem som matchar bäst – och sedan kan man enkelt returnera resten.

Vi hoppas verkligen att du vill ge oss chansen att rätta till felet med det skadade handtaget – det skulle betyda mycket för oss. Och om du har möjlighet skulle vi vara väldigt tacksamma om du vill överväga att justera ditt omdöme. Vi gör vårt allra bästa för att ge bra service, och det känns tråkigt att få ett så lågt betyg utan att först få en chans att lösa det tillsammans.

Tusen tack för din tid – och för din beställning. Vi står redo att hjälpa dig vidare ❤️

Oceniono na 5 z 5

Supersmidigt med leverans och även…

Supersmidigt med leverans och även retur då jag råkade beställa fel mått på produkten 😊

22 grudnia 2025

Hej Stefan

Stort tack för din fina recension – och vad härligt att höra att både leveransen och returen gick smidigt 😊

Vi gör vårt bästa för att göra hela köpupplevelsen så enkel som möjligt, även när något blir fel – så det gläder oss verkligen att du är nöjd.

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något framöver!

Fantastiskt kundservice

Fantastiskt kundservice

25 listopada 2025

Hej Maia

Stort tack för din mycket fina recension! Det gläder oss verkligen att du har haft en fantastisk upplevelse med vår kundservice.
Vi hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen vid ett annat tillfälle.

Oceniono na 5 z 5

De mässingshandtag jag beställde är…

De mässingshandtag jag beställde är helt fantastiska! Jag är väldigt nöjd med kvaliteten och det eleganta utseendet. Leveransen var dessutom mycket snabb. Rekommenderas varmt!

27 listopada 2025

Odpowiedź od FINICC

Tusen tack för din fina recension – så härligt att höra att du är nöjd med både handtagen, kvaliteten och leveransen ✨
Vi älskar också hur elegant mässing kan lyfta ett helt rum!

Stort tack för rekommendationen – och varmt välkommen tillbaka!

Stephanie - FINICC

Så nöjd

Super nöjd som kund.

15 listopada 2025

Odpowiedź od FINICC

Stort tack för din fantastiska recension – vi blir verkligen glada av att läsa detta! ✨
Vi vet hur mycket det betyder med lite extra flexibilitet mitt i en renovering, så det är härligt att höra att vi kunnat hjälpa till på rätt sätt.

Tack för att du handlar hos oss – och varmt välkommen tillbaka!

Stephanie - FINICC

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans fin produkt!

Snabb leverans fin produkt!

13 października 2025

Hej Anna

Tusen tack för din fina recension.

Oceniono na 4 z 5

Handtagen kom i tid.

Handtagen jag beställde kom. Snabbt och det va rätt beslag levererat.

26 września 2025

Hej Thomas

Tusen tack för din fina recension.

Rekommenderas!

Snabb leverans och snabb support. Köpte knoppar till hela köket och dom är av utmärkt kvalitet!

25 września 2025

Hej Moa

Stort tack för din fina recension – vi blir verkligen glada över att höra att både leveransen och kundservicen levde upp till förväntningarna! 🙌

Varmt välkommen tillbaka när du behöver något nytt.

Snabbt

Snabbt, smidigt och enkelt. Bra pris!

5 października 2025

Hej Charott

Stort tack för din fina recension – vi blir verkligen glada över att höra att allt fungerade bra :)

Oceniono na 5 z 5

Good selection and competitive pricing

Good selection and competitive pricing. Shipping was also very quick.

16 września 2025

Hi Angela

Thank you for your very kind review. We are glad to know that you found a good selection and a fast shipping. Hope to see you another time at our shop.

Best regards

Oceniono na 1 z 5

Tråkig hantering

Mina varor för flera tusen kr levererades till fel plats, en helt annan stad. Förvisso bring som levererat fel men otroligt besviken på finiccs hantering av det hela. Det var enbart jag som kund som blev drabbad.

Tillägg på svaret: jag gav er två alternativ hur ni kunde hantera det, till en början fick jag bara svar att ni inte kunde göra något. Sedan fick jag ett Mail att ni har kontaktat bring och ska återkomma till mig när ni har fått svar. Detta är flera dagar sedan och jag har inte hört något mer?!

15 września 2025

Hej Lina
Tack för din recension – även om vi såklart hade hoppats att din upplevelse hade levt upp till förväntningarna.

Jag har full förståelse för hur frustrerande det är när ett paket levereras fel – det ska självklart inte hända. Som vi också varit i kontakt om via mejl, så tog jag direkt kontakt med Bring för att försöka rätta till felet och få paketet skickat till rätt utlämningsställe. Jag har även försökt hålla dig uppdaterad så gott jag kunnat under tiden.

Vi beklagar verkligen den besvärliga situationen och är ledsna att du inte upplevde vår hantering som tillräcklig. Det tar vi till oss och kommer använda som lärdom för att bli ännu bättre framöver – både i kommunikationen och i samarbetet med våra fraktleverantörer.

Jätte fina knoppar och handtag

Jätte fina knoppar och handtag

22 sierpnia 2025

Hej Susanne

Oceniono na 5 z 5

Mycket snabb och bra hjälp vid…

Mycket snabb och bra hjälp vid reklamation!

20 sierpnia 2025

Hej Linn
Stort tack för din fina recension – vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och smidigt! 😊
Tveka inte att höra av dig igen om du behöver något.

Prima

Prima! Allt fungerade bra.

19 sierpnia 2025

Hej Mia

Oceniono na 5 z 5

Så snygga handtag i trä!

Så snygga handtag i trä som passade vårt kök perfekt i sommarstugan! Rekommenderar att köpa till mallen för superenkel montering ⭐️

3 sierpnia 2025

Odpowiedź od FINICC

Stort tack för din fina recension – det låter helt underbart med nya trähandtag i sommarstugan! 😊
Vi er glada att höra att mallen gjorde monteringen enkel – den är verkligen en liten hjälte i verktygslådan.

Tack för rekommendationen och varmt välkommen tillbaka!

Oceniono na 5 z 5

Snabt leveransoch jätte vra kundservice

29 lipca 2025

Hej Edouard

Varmt välkommen tillbaka när du behöver något nytt.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej