Pokémon producten voor een top prijs.
Snel verzonden ook. Blij mee, bedankt!

Odpowiedź od Find My Card
Find My Card is dé webshop voor Pokémon kaarten en jouw favoriete Pokémon TCG producten. Van Booster Boxes en Elite Trainer Boxes tot andere producten van de nieuwste releases — wij streven ernaar om Pokémon producten toegankelijk en betaalbaar te houden voor zowel verzamelaars als competitieve spelers. Daarom proberen wij onze Pokémon producten altijd tegen zo eerlijk mogelijke prijzen aan te bieden. Naast ons assortiment bieden wij ook een handige Pokémon Deck Builder waarmee spelers eenvoudig hun ideale deck kunnen bouwen. Of je nu een competitief deck wilt samenstellen of nieuwe strategieën wilt testen, onze Deck Builder helpt trainers snel en overzichtelijk hun perfecte Pokémon TCG deck op te bouwen. Bij Find My Card staat eerlijkheid binnen de Pokémon community centraal. Daarom streven wij ernaar om populaire Pokémon producten en nieuwe releases zo eerlijk mogelijk te verdelen onder onze klanten. Op deze manier willen wij zoveel mogelijk verzamelaars en spelers een eerlijke kans geven om Pokémon TCG producten te kopen.
D.Doniastraat 59, 1501TT, Zaandam, Holandia
Pokémon producten voor een top prijs.
Snel verzonden ook. Blij mee, bedankt!

Odpowiedź od Find My Card
Ik ben heel blij met mijn bestelling! Eerlijke prijzen en alles was netjes verpakt

Odpowiedź od Find My Card
Alles netjes binnengekregen en dat tegen best wel goede prijzen.

Odpowiedź od Find My Card
Super aardig en goed geholpen . Me dochter is super blij !