Finafynd Recenzje 13

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

HAR FORTFARANDE INTE FÅTT MITT PAKET

HAR FORTFARANDE INTE FÅTT MITT PAKET! Paketet är skickat från china men det står det inget om. Har väntat nu i 10 dagar och fick nyss att den precis har packats på flyget!! Har försökt mejla men dem svarar inte. Sämsta fake företaget

6 marca 2026

Odpowiedź od Finafynd

Att kalla oss för ett 'fake-företag' är direkt felaktigt och ett påstående vi ser mycket allvarligt på.

Vi vill klargöra följande fakta:

Kundtjänst: Du mejlade oss igår kl. 16:47. Vi stänger kl. 17:00. Att påstå att vi inte svarar när det inte ens har gått en arbetsdag är orimligt; vi besvarar alla ärenden inom 24 timmar.

Leveranstid: Ditt paket skickades för 4 arbetsdagar sedan, inte 10. Vi har en tydlig leveranstid på 4–7 arbetsdagar, vilket innebär att din försändelse följer tidsplanen precis som utlovat.

Vi är ett seriöst företag som levererar enligt våra villkor. Din order är på väg och vi förväntar oss en saklig dialog i framtida kontakt.

Räkna med minst 3 veckors leverans

Räkna med minst 3 veckors leverans!
Verkar inte ens ha ett lager i Sverige då de skickas från utlandet vilket borde framgått! Får se om man ens får sin produkt

24 lutego 2026

Odpowiedź od Finafynd

Vi har ingen kund med det namnet du har skrivit på trustpilot med. Vi hittar heller ingen kund med det namnet som mailat oss. Om du köpt utav oss vänligen ange ditt ordernummer så kan vi kolla upp det eller om du köpt av en annan butik ber vi dig höra av dig till dem.

Vi har lager i Sverige och utomlands. Leveransen tar inte så lång tid som du angett vilket får oss att tro att du köpt någon annanstans. Vår leveranstid är 4 - 7 arbetsdagar.

Bästa köksredskapet

Jag har beställt veggie slicer med 16 delar, jag testade den första gången imorse, wow, vilken härlig skivad lök jag fick plus att jag hackade den med lilla hacken, utomordentlig att ha i köket, lätt att byta tillbehör, den här skulla jag köpt mycket tidigare, jag är supernöjd med den och Finafynd för bra pris och snabbl leverans

4 listopada 2025

VARNING!

VARNING!
Företaget utger sig för att vara svenskt men de importerar skräp från Kina som ej fungerar.
När jag ville reklamera ledlamporna som jag köpt pga. mycket dålig kvalitet fick jag svar om att jag bara kan få tillbaka 50% av vad jag har betalat samt att de saknar lager så att de ej tar emot returer. Lamporna skulle fästas med klisterlappar som lossnade direkt samt att lamporna laddar ur efter max 30 minuter.

1 października 2025

Hej Sara,

Vi vill bemöta flera missvisande uppgifter i din recension.

Vi säljer inte ”skräp från Kina”. Våra produkter tillverkas, precis som hos majoriteten av svenska återförsäljare, av leverantörer i Asien – men de testas och kontrolleras innan försäljning. Vi skickar flera hundra paket varje vecka och majoriteten av våra kunder är mycket nöjda med sina köp.

Det stämmer inte heller att du endast kunde få 50 % återbetalning. Det var ett frivilligt goodwill-erbjudande, inte ett krav, där du fick möjlighet att behålla produkterna och samtidigt få halva köpesumman åter. När du senare meddelade att du inte var nöjd med detta, återbetalades hela beloppet.

Din beskrivning av att vi saknar lager eller inte tar emot returer är också felaktig. Vi har lager och returadress i Helsingborg, vilket framgår i våra villkor samt på sidan ”Om oss”. Där finns även vår postboxadress dit alla returer skickas.

Vi är ett registrerat svenskt företag med organisationsnummer, momsregistrering och svensk kundtjänst.

Sammanfattningsvis bygger din recension på flera missförstånd om hur ärendet faktiskt hanterades. Kommunikationen kunde ha skötts tydligare från början, men du har fått full återbetalning och ärendet är nu avslutat.

Oceniono na 5 z 5

Köpte en projektor för nått år sen som…

Köpte en projektor för nått år sen som gjorde att vi blev helt sålda på deras produkter. Så i år beställde vi en ny projektor med starkare lampa så vi skulle kunna se på film/tv i vårt standbytält på campingen. Dock fick vi inte igång projektorn och då hörde jag direkt av mig till kundtjänst. Fick mycket proffsig hjälp av dom och fick en Ny projektor skickad. Troligen Måndagsexemplar. Den nya projektorn funkar perfekt och bild o ljud är Super.
Kan Verkligen rekomendera finafynd.se.

21 lipca 2025

VARNING

Fick hem en projektor där ljudet inte funkade på Disney +, det gick inte att logga in på Netflix, Viaplay funkade inte m.m Vi hörde av oss till kundservice som bad oss göra olika uppdateringar som inte funkade. Till slut bad vi om uppgifter för att returnera produkten. Vi returnerade den för två veckor sedan och jag har inte fått tillbaka mina pengar! Senast i går var jag i kontakt med kundtjänst som skrev att jag skulle få ett mail under dagen (igår) ang återbetalning. Jag har fortfarande inte fått ngt mail!!!
Vad ni än gör handla INTE härifrån!!!!

29 lipca 2025

Odpowiedź od Finafynd

Vi vill bemöta ditt omdöme då det ger en felaktig bild av situationen.

Du skriver att ni returnerade för två veckor sedan. Enligt PostNord skickades paketet tillbaka på fredagen och anlände till oss veckan efter. Enligt våra returvillkor, som du accepterade vid köpet, har vi upp till fem arbetsdagar från det att vi mottagit paketet på oss att inspektera varan innan återbetalning skickas. Detta är en standardrutin, särskilt när produkten rapporterats som defekt.

Din återbetalning skickades in igår och vi skickade även bildbevis på detta, innan du skrev detta Trustpilot-omdöme. Om du inte sett vårt mail kan det ha hamnat i skräpposten. När återbetalningen väl är skickad är det banken som hanterar utbetalningen, vilket kan innebära någon dags fördröjning innan pengarna syns på kontot.

Vi har alltså följt våra villkor till punkt och pricka och återbetalningen är redan på väg. Att skriva ett så allvarligt omdöme trots att du fått bekräftelse på återbetalningen tycker vi är mycket missvisande.

Väntar och väntar

Väntar och väntar
Efter ett mail angående var har den tagit vägen på mitt sändnings nummer YT2518800704974413
Har det upphört
Och nu har jag fått ett nytt som kallas för uppdatering
Så nu få man vänta lika länge
Jag rekommendera verkligen inte denna firma
Man får inget svar på skickat mail
😠

15 lipca 2025

Odpowiedź od Finafynd

Vi kan tyvärr inte hitta någon beställning hos oss kopplad till det spårningsnummer du nämner (YT2518800704974413). Vi har även sökt efter mail från dig i både inkorgen och skräpposten utan resultat.

Vi svarar alltid våra kunder snabbt, de flesta får svar inom 1 timme, så detta stämmer inte överens med hur vår kundtjänst fungerar. Det är därför troligt att du beställt från en annan butik.

Om du ändå tror att detta gäller oss, får du gärna höra av dig igen med namn och ordernummer så hjälper vi dig direkt!

Rekommenderar starkt!

Beställt härifrån flera gånger. Aldrig varit några problem. Varorna har alltid kommit i tid och är supernöjd över mina projektorer! Rekommenderar starkt!

4 lipca 2025

Fick en produkt som inte ens funkar

Fick en produkt som inte ens funkar

26 czerwca 2025

Odpowiedź od Finafynd

Tack för din feedback, och vad tråkigt att höra att produkten inte fungerar som förväntat. Vi skickar omkring 700 ordrar varje månad, och det är väldigt ovanligt att något inte fungerar – så vi tar det här på stort allvar.

Vi har skickat ett mejl till dig och ser fram emot att höra från dig så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Självklart vill vi att du ska bli helt nöjd med ditt köp!

Oceniono na 1 z 5

Leverans sker inte på utlovad tid

Leverans sker inte på utlovad tid! Ingen information om att varan levereras från Kina.

17 maja 2025

Hej Yvonne,

Tack för din recension! Vi beklagar om leveranstiden inte motsvarade dina förväntningar. Våra leveranstider finns alltid tydligt angivna på produktsidan, i kassan och i våra policies, så att våra kunder kan ta del av informationen innan de genomför sitt köp.

Du valde gratis frakt med en leveranstid på 5–10 arbetsdagar, och enligt våra spårningsuppgifter levererades din beställning efter 7 arbetsdagar – alltså inom den angivna tiden. Paketet skickades 12 maj (en måndag) och var hos dig den 20 maj (en tisdag). Ett spårningsmail skickades ut vid köpet så att du kunde följa paketets resa. I våra policies informerar vi också om att vi har olika lager, vilket kan påverka leveranstiden. För vissa utvalda produkter erbjuder vi även expressleverans från vårt svenska lager, med en leveranstid på 1–3 arbetsdagar.

Vi hoppas att du är nöjd med produkten och vi finns här om du har några fler frågor eller funderingar!

Alla dessa företag som lovar 5

Alla dessa företag som lovar 5 - 8 dagars leverans och som aldrig håller det, för att varorna ska skickas från Kina mm, Ha varorna hemma i Sverige istället, eller skriv leverans inom en månad.

16 kwietnia 2025

Hej Magnus,

Tack för din recension! Vi beklagar om du upplevde leveranstiden som längre än förväntat. Våra leveranstider finns alltid tydligt angivna på produktsidan, i kassan och i våra policies, så att alla kunder har möjlighet att läsa igenom informationen innan de slutför sitt köp.

I detta fall skickades ditt paket den 14 april (en måndag) och levererades den 24 april (en torsdag), vilket innebär en leveranstid på 9 arbetsdagar – inom den angivna tiden för gratis frakt på 5–10 arbetsdagar. Ett spårningsmail skickades ut vid köpet så att du kunde följa paketets resa. Vi informerar också i våra policies om att vi har olika lager, vilket kan påverka leveranstiden. För vissa utvalda produkter erbjuder vi expressleverans från vårt svenska lager, med en leveranstid på 1–3 arbetsdagar.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej