Her oplever man en service udover det sædvanlige. Ingen problemer ifb med et fejlkøb, hvor jeg efterfølgende blev guidet.
Reakcja na opinię
Har arbejdet i boligforening, hvor FilterNew leverede til mange af de ejendomme jeg servicerede. Det kørte bare perfekt. Filtrene var som de skulle være, og passede nøjagtig på mål. Altid imødekomme... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super god oplevelse med bestilling af filtre fra FilterNew! De har et stort udvalg af gode filtre til rigtig gode priser, og man kan tydeligt mærke, at kvaliteten er i fokus. Servicen er helt i top, o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nemt og hurtigt - men Black Friday rabat kode gav jeg op på at modtage inden bestilling… jeg fik den, 3 dage efter jeg havde bestilt og modtaget min pakke ;0) Ellers havde det været 5 ⭐️ - Har efte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
FilterNew leverer ventilations filtre til dit ventilationsanlæg. Vi tilbyder mængderabatter på alle vores filtre. Du kan finde vores udvalg på vores webshop www.filternew.dk Vores udvalg består af filtre til alle de populære kvalitetsmærker som Genvex, Nilan, Dantherm, og Danfoss.
Bækgårdsvej 72, 4140, Borup, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Rigtig godt, hurtig fragt og stort udvalg.
Den sidste stjerne mangler, fordi jeg bestilte filtre til min bil, men der var ikke udspecificeret, at man skulle bruge 2 og at prisen kun var for 1 filter.

Odpowiedź od FilterNew
Hurtig levering og god og hjælpsom kundeservice. Kan trygt anbefale at handle herfra.

Odpowiedź od FilterNew
Jeg bestilte varerne d.9.april og senere sanmme dag var orderen afsendt.

Odpowiedź od FilterNew
Hurtig levering, god pris og meget informativ video om filterskift på hjemmesiden👍

Odpowiedź od FilterNew
Der stod hvis jeg bestilte inden for
1,5 timer ville den blive sendt samme dag. Det gjorde den ikke. Tror der gik 5 dage og modtog pakken 1 uge efter bestillingen.

Odpowiedź od FilterNew
Hurtig levering og nemt at bestille. Skulle bruge filter til husets varmeveksler

Odpowiedź od FilterNew
Det kørte bare perfekt. Filtrene var som de skulle være, og passede nøjagtig på mål. Altid imødekomme og hjælpsomme, hvis udfordringer opstod.

Odpowiedź od FilterNew
God hjemmeside der fungerer og leverance som forventet 👍🏼

Odpowiedź od FilterNew
Det gik utroligt godt både bestilling selv en teknisk analfabet som mig hurtig levering god service
Jeg har en filterkande som jeg har brugt i mange år. Nu kan jeg tage min flaske med mig fylde den op hvilket som helst sted og få mit renset vand også på farten præcis som jeg kun vil drikke det.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.