Har købt filtre her. Kan virkelig anbefales! Nem hjemmeside, og og let bestilling. Da jeg havde spørgsmål, var de utroligt flinke og gav super nærværende kundeservice. Handler også her for fremtiden :... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skønt man kan hente klor og div til pool lige i nærområdet, og det så også er på lager ☺️ Det ville være dejligt hvis man også kunne købe alt inde for pool udstyr - pumpe - filter og og div. reserved... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk kundeservice og hurtig håndtering Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Filter-Online / Nordic Filtration. Kundeservicen er i top – hurtig respons, venlig kommunikation og en mege... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Filter-Online ApS er en dansk virksomhed placeret i Vissenbjerg i hjertet af Danmark. Siden etableringen af Filter-Online ApS i 2018, er varesortimentet vokset stort og i dag forhandles der adskillige produkter indenfor blødgøring af vand, drikkevandsfiltrering, produkter til filtrering af vand til kaffemaskiner og opvaskemaskiner. Som noget nyt i 2024 er Filter-Online blevet forhandler af produkter til pool & spa fra HTH, Saniklar & SpaCare. Filter-Online er samtidig forhandler af produkter fra 3M, Aqua-Pure, BRITA, AQUAPHOR, Vana & Ocena. Blødgøringsanlæg er efterhånden blevet en ting vi får rigtig mange henvendelser på - og når man ser på fordelene ved blødt vand i hanerne, så kan vi godt forstå det. Ja - et blødgøringsanlæg koster noget i anskaffelse, men man sparer til gengæld en masse arbejdstimer på rengøring og afkalkning af kaffemaskinen, armaturet i badeværelset, brusekabinen og meget andet. Samtidig, så kan du med blødt vand i vandhanen skrue kraftigt ned på brug af skyllemiddel i din tøjvask, da dette ikke er nødvendigt med blødt vand. Hårdheden på vandt i Skandinavien er meget forskellig, men især i Danmark er hårdheden høj. Jo længere mod øst du kommer i Danmark, jo hårdere bliver vandet - hvor det i hovedstadsområdet kan komme op i nærheden af 30 °dH. Vi anbefaler en hårdhed på 4-6 °dH, for at slippe for alle generne med kalk i vandet.
Glasvænget 6, 5492, Vissenbjerg, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Har købt filtre her. Kan virkelig anbefales! Nem hjemmeside, og og let bestilling. Da jeg havde spørgsmål, var de utroligt flinke og gav super nærværende kundeservice. Handler også her for fremtiden :)

Odpowiedź od Filter-Online Aps
Filter-Online har en god og tilgængelig hjemmeside.
Filter-Online har et stort og alsdigt vareudbud.
Det er nemt og hurtigt at handle hos Filter-Online
Tak.
Erik

Odpowiedź od Filter-Online Aps
hurtig levering og fin service, kan klart anbefales

Odpowiedź od Filter-Online Aps
Bestilt onsdag den 11-02 26 eftermiddag, modtaget Torsdag den 12-02-26 kl 12.00. Venlig betjening og super hurtig levering. Her handler jeg gerne igen.

Odpowiedź od Filter-Online Aps
Velfungerende blødgøringsanlæg til en god pris. Har også købt forbrugsvarer ad flere omgange, og de få gange, der har været problemer, har der været hurtig og god hjælp fra kundeservice. Kan anbefales.

Odpowiedź od Filter-Online Aps
Fantastisk kundeservice og hurtig håndtering
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Filter-Online / Nordic Filtration. Kundeservicen er i top – hurtig respons, venlig kommunikation og en meget professionel håndtering hele vejen igennem.
Man føler sig virkelig taget seriøst som kunde, og det er tydeligt, at de går op i kvalitet og tilfredse kunder. Det er sjældent at opleve så effektiv og imødekommende service i dag.
Jeg kan varmt anbefale dem og vil helt sikkert handle hos dem igen.

Odpowiedź od Filter-Online Aps
firmaet henvendte sig dagen efter onlinebestilling af en vare med lang leveringstid, og tilbød en kompatibel vare der var på lager i mit nærområde.
Venlig og hjælpsom service ved afhentning

Odpowiedź od Filter-Online Aps
Super service, fik leveret et forkert filter, efter kontakt med firmaet, blev der straks sendt et nyt !!!
Uden bøvl af nogen slags !!!

Odpowiedź od Filter-Online Aps
Filter-Online markedsføre Aquaphor RO-202s filteret som et "omvendt osmose" filter på deres hjemmeside. Det er den uofficielle standard at et omvendt osmose filter fjerner partikler/molekyler ned til 0.0001 micron eller 0.1 nanometer (det samme bare forskellige enheder.)
Aquaphor RO-202s filteret fjerner partikler ned til 0.002 micron størrelse, dvs. at partikler 20x større end det som andre typiske omvendt osmose filtre fjerner stadigvæk går igennem membranen. Mange slags PFAS vil derfor også gå igennem filteret. Så vidt jeg kan læse mig frem til vil stort set alle PFAS faktisk gå igennem filteret.
På deres hjemmeside står der at filteret "beskytter" imod PFAS...
Jeg ville ikke handle hos Filter-Online uanset om jeg var interesseret i et omvendt osmose anlæg eller ej.
Et positivt punkt er dog at de har en okay kundeservice.

Odpowiedź od Filter-Online Aps
Det ville være dejligt hvis man også kunne købe alt inde for pool udstyr - pumpe - filter og og div. reservedele , poolrobotter osv , det efterspørges og mangler virkelig her på fyn ☺️

Odpowiedź od Filter-Online Aps
Vi har købt et Smartflow S100 Blødgøringsanlæg af Filter-online, så vi kan undgå alt det generende kalk i både drikke- og forbrugsvand. Hele vejen igennem købet blev vi af Filter-online's kompetente personale rådgivet og vejledt, og vi var helt trygge ved købet. Installationen stod Filter-online også for at formidle, og i samarbejde med Søberg VVS blev anlægget installeret på 1,5 time. Vi har nu et anlæg, som vi er ovenud tilfredse med. Vi har ingen kalk i vandet, og skal derfor ikke afkalke kaffe- og vaskemaskine, ligesom vi ikke behøver at tørre vores vaske, armaturer og glaslågerne i vores brusekabine.
Vi giver hermed Filter-online de allerbedste anbefalinger for deres kundeservice, pålidelighed og professionelisme.

Odpowiedź od Filter-Online Aps
upålidelige produkter og ingen ansvarlighed!
Hvis det var muligt at give negative stjerner, ville denne virksomhed have fortjent dem. Jeg fraråder stærkt at købe deres produkter, da de ikke lever op til beskrivelsen. Deres løsninger er forældede og har været det i årevis, men de nægter at tage ansvar for at opdatere eller rette fejl.
Endnu værre er deres manglende kundeservice:
- Til forhandleren siger de, at kunden selv skal kontakte dem.
- Til kunden siger de, at forhandleren skal tage sig af det.
Ingen løser problemet, og virksomheden virker fuldstændig ligeglad – det eneste, der tæller, er at sælge. Kundernes tilfredshed er tydeligvis ingen prioritet.
Hold jer væk – spar jer for besværet!
SVAR D. 14.04.2025
Tak for dit svar – jeg vil gerne følge op og præcisere nogle vigtige punkter.
Det er korrekt, at sagen drejer sig om ét blødgøringsanlæg, men når jeg bruger udtrykket "produkter", henviser jeg til din kollegas egne udtalelser om, at jeres anlæg kan være forældede, hvis de har stået hos en forhandler i længere tid uden opdatering. Det giver naturligt anledning til bekymring for os som kunder, især når der ikke er tydelig information om, hvorvidt der er forskel på produkterne alt efter, hvor de købes.
Jeg valgte at købe anlægget hos jeres forhandler, Bauhaus, i den tro at det var samme produkt – og dermed samme kvalitet og service – som hvis det var købt direkte hos jer. Din kollega gjorde dog grin med mit valg i telefonen og sagde direkte, at jeg ikke burde købe gennem en forhandler, men kun via jer. Det forstår jeg ganske enkelt ikke – hvorfor have forhandlere, hvis I samtidig fraråder kunderne at bruge dem og ikke vil stå ved produkterne solgt gennem disse?
Desuden er det ikke korrekt, at jeg har fået tilbudt en gratis opgradering. Din kollega sagde, at jeg ville modtage en mail med et tilbud på, hvad det ville koste at få anlægget opdateret på jeres værksted – og han kunne ikke engang oplyse prisen over telefonen. Havde jeg fået at vide, at det kunne gøres uden beregning, havde jeg naturligvis sagt ja tak med det samme. I stedet blev jeg mødt af latter og en nedladende tone, da jeg nævnte, at anlægget var købt gennem en forhandler. Jeg sagde tydeligt, at jeg ikke fandt det morsomt – først da ændrede tonen sig en smule.
At påstå, at I har gjort alt, hvad I kunne for at hjælpe, synes jeg desværre ikke stemmer overens med virkeligheden. Det føltes mere som en irettesættelse for ikke at have købt anlægget hos jer – frem for et forsøg på at løse problemet.

Odpowiedź od Filter-Online Aps
Meget positiv over hvor godt vandet fra egen brønd bliver filtreret for okker, helt klart vand nu 👌👌👌👌👌

Odpowiedź od Filter-Online Aps
Vi har nu haft vores anlæg i godt 2 år, og jeg må sige det virker, vi har valgt af få forlænget garantien ved at købe deres krystalsalt. vi har ingen kalk i hjemmet og det er super fedt.
Kan varmt anbefales

Odpowiedź od Filter-Online Aps
Godt pakket, hurtigt afsendt og modtaget, varerne i perfekt stand.
Og så nogle gode bolsjer med i pakken. :)

Odpowiedź od Filter-Online Aps
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.