Filmhyllan AB Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Var lätt att bläddra genom sortimentet. Blev dock flertalet misstag i beställningen pga hemsidan. (Felmarkerade varor, etc.) Men, de blev lösta väl. Tycker dock det är ganska dumt att skicka varor... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Kul att de erbjuder ett stort utbud av dvd-filmer men jag fick ingen information att en av de tre filmer var restnoterad. Vilket inte syntes när jag beställde. lite snopet när det finns en idé om att... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Beställde en säsong av en serie på DVD den 20 november. Den var en julklapp. Nu närmar sig nyår och den har inte dykt upp. Inga uppdateringar från filmhyllan utan jag har fått kontakta dem varje gång.... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Greetings from Finland. Order took several weeks to complete and delivery took almost week. Hence the promised 3 workdays. Order had Walking Dead Season 8 as bluray. Otherwise happy, but interior... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z filmami

Napisane przez firmę

Filmhyllan är Nordens import‑ och samlarbutik för fysisk film. Sen 2019 har vi hjälpt över 18 000 kunder att hitta rätt utgåva – från sprillans nya 4K UHD‑restaureringar till SteelBooks, limited editions och kultklassiker på Blu‑ray och DVD. Vår passion är filmhistoria, snygga förpackningar och korrekt metadata som gör valet enkelt. Vi tror på att fysisk film fortfarande har en själ. Därför kuraterar vi ett sortiment där bild‑ och ljudkvalitet samt samlarvärde får styra: 4K‑utgåvor med Dolby Vision/Atmos, numrerade boxar, slipcovers, mediabooks och boutique‑labels som Arrow, Second Sight, Radiance, Eureka/MoC, Indicator och Criterion. Behöver du UK‑import, DE‑import eller US‑import? Hos oss ser du direkt språk, textning, regionkod och förpackningsspråk – och vi förklarar alltid om titeln spelar i Norden (tips: UHD/4K är regionfri). Vi är kända för vår samlarpackning. SteelBooks och slipcovers får stöttåliga mailers. Skulle något mot förmodan skadas på vägen har vi en mint‑garanti som hjälper dig snabbt. Vi skickar dagligen från vårt svenska lager och visar tydliga ETA‑tider för beställningsvaror och import. För dig som älskar att vara först erbjuder vi förhandsbokningar och en uppdaterad releasekalender med veckans kommande 4K‑ och Blu‑ray‑släpp. Letar du efter äldre eller slutsålda titlar? Lägg en bevakning så jagar vi rätt utgåva via våra leverantörer. Filmhyllan finns på svenska, danska, engelska, tyska och finska, och vi välkomnar samlare från hela världen. Vi hjälper också bibliotek, skolor och offentliga verksamheter med temapaket och smidiga betalflöden. Kort sagt: allt, rätt, i tid – med samlare i fokus. Välkommen till Filmhyllan.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 76% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Väldigt enkelt och bra att kunna…

Väldigt enkelt och bra att kunna beställa filmer från er på Filmhyllan och ni har ett gott utbud av filmer att välja på men det lilla negativa är att leveranstiden innan man får det man beställt ibland är för lång.

8 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Som jag skrivit tidigare så har jag…

Som jag skrivit tidigare så har jag fortfarande inte fått filmen jag beställde. Ni skulle fixa det och jag gav er en adress till en liten mataffär som tar emot o lämnar ut paket. Sen hände
- ingenting....

4 kwietnia 2025
Logo Filmhyllan AB

Odpowiedź od Filmhyllan AB

Den är på väg. Vi ber om ursäkt för förseningen

Oceniono na 1 z 5

Kolmesta bluraysta yhdessä oli…

Kolmesta bluraysta yhdessä oli suomitekstit niinkuin luvattiin. Kiitos tästä. Toiste ei tarvitse tilata täältä. Pitkän odottelun jälkeen mukava pettymys ettei tarvitse näitä elokuvia katsoa.

13 marca 2025
Opinia niezależna
Logo Filmhyllan AB

Odpowiedź od Filmhyllan AB

Olisimme olleet kiitollisia, jos olisitte antanut meidän käsitellä valituksenne loppuun ennen kuin jätätte huonon arvostelun. Otitte meihin ensimmäisen kerran yhteyttä tänä aamuna. Mistä elokuvista puuttui ruotsinkielinen tekstitys?
Ratkaisemme tämän parhaalla mahdollisella tavalla, jonka olemme tehneet kaikille muille asiakkaillemme.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej