Film Agency Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Professioneel en flexibel! Enorm tevreden over de samenwerking met Film Agency! Het contact met Thibault verliep vlot, prettig en professioneel én hij dacht goed mee over ons concept. Toen we onver... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Als cameraman werk ik regelmatig samen met Film Agency. Een snel groeiend bedrijf wat zich blijft vernieuwen en door visie, gedrevenheid en in-house talent zich in korte tijd tot serieuze speler heef... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Produkcja filmowa
  2. Agencja reklamowa
  3. Studio animacji
  4. Producent filmowy
  5. Agencja marketingu i mediów
  6. Firma mediowa

Napisane przez firmę

Wil je écht impact maken? Film Agency maakt premium videobeelden waarmee we je verhaal vertellen, je doelgroep vasthouden en een duidelijke boodschap overbrengen. We take video experiences to a whole new level.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Onze bedrijfsfilm…

De opnamedag voor onze bedrijfsfilm liep vlot en vloeiend tot het interview met mij. Er kwam geen fatsoenlijk woord uit mijn mond. Ik blokkeerde totaal. Ze hebben een engelengeduld geduld gehad met mij.
Het resultaat? Werkelijk verbluffend!
Ze hebben goed geluisterd naar de wensen en de boodschap die wij over wilden brengen. Met (waarschijnlijk heel veel) puzzelwerk is een top film gemaakt. Een aanrader als je op zoek gaat naar een professioneel resultaat met het wow-effect.

5 września 2022

Fijne, professionele club!

Hele goede ervaringen met Film Agency. Destijds hebben zij onze eerste campagne beelden geschoten. Mitch coördineerde super en was meedenkend gedurende het proces. Om nog niet over het eindresultaat te spreken ;-) Ik zou FA zeker aanraden.

25 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Van begin tot eind een hele prettige samenwerking!

Van begin tot eind; een hele prettige samenwerking! Film Agency luistert naar je wensen en waar nodig adviseren ze je. Onze 1e draaidag verliep professioneel (en ook gezellig) dankzij Mitch die de draaidag alsook heel het project goed aanstuurt. Tussen de montage door en de oplevering van de DEF kregen we verschillende sneakpeaks, wat erg fijn is. Mitch heeft voor ons de video gemonteerd en wij zijn er heel erg blij mee. Wij kunnen niet wachten om onze campagne video te delen met de buitenwereld en kijken uit naar de volgende draaidagen!

25 sierpnia 2022

Agile and professional partner

Film Agency has shown to be a creative, reliable and agile partner for us by creating a powerful hybrid of recorded and animated promotion video. I like working with them and plan to keep doing so.

7 kwietnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Recentelijk hebben wij Video Agency…

Recentelijk hebben wij Video Agency opdracht gegeven om ons jaarplan 2021 te visualiseren. Wij zijn positief verrast door de persoonlijke benadering en professionele werkwijze van het voltallige team. In een kort tijdsbestek heeft Video Agency samen met ons naar een passende oplossing gezocht en een bedrijfsfilm geproduceerd waarin onze kernwaarden en visie helder naar voren komen. Een volgende opdracht gaat dan ook zeker weer naar dit team.

7 maja 2021

Dik tevreden !

Dik tevreden met de video’s die we tot nu toe samen gerealiseerd hebben. Mooi resultaat waar we trots op zijn!

20 kwietnia 2021

Bedrijfsvideo MULTIFIX

We hebben onze bedrijfsvideo laten maken door Thibault en zijn team. Stuk voor stuk professionals waarmee je fijn kunt samenwerken. Het resultaat is dan ook gaaf geworden!

20 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

In 1 woord TOP ! Met de dames en heren van Video Agency…

In 1 woord TOP !

Met de dames en heren van Video Agency heeft SPECSTACULR een ontzettende fijne en prettige ervaring rijker opgedaan en ontvangen. Video Agency stelt alles in werking om tot het doel te komen die je gezamenlijk maakt en het eindresultaat straalt dit dan ook voor de volle 100% uit. Wij van SPECSTACULR kunnen dan ook iedereen overtuigend positief adviseren om een samenwerking aan te gaan met Video Agency. Heren en dames van Video Agency, nogmaals Hartelijk dank voor alles wat jullie voor SPECSTACULR hebben gedaan, eigenlijk hebben wij maar 1 woord nodig voor jullie en dat is TOP !

Gèrald JG Belemans
SPECSTACULR
VIPSQUARE BV

19 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Marketing movie new product.

Na het doorspreken van mijn wensen is video agency aan de slag gegaan. In het voortraject wordt erg helder duidelijk wat de uitkomst zal zijn van het traject. Aan de hand van voorbeelden wordt een compleet plaatje geschetst. Je krijgt in een vroeg stadium al een goed beeld van het eindresultaat. Het is dan ook makkelijk om bij te sturen. Kosten en baten zijn daarnaast ook gespecificeerd en duidelijk weergegeven. Heel tevreden met het geleverde werk!

18 kwietnia 2021

En zo hoort het!

Het team van Video Agency is jong, fris en gaat voor kwaliteit. Als cameraman heb ik al vaak met Thibault en het team samengewerkt. Zij gaan, net als ik, voor het mooiste plaatje en het beste resultaat voor de klant. De werksfeer op de set en daarbuiten is prettig en professioneel. En zo hoort het!

16 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Bedankt voor ons mooie visite(video)kaartje

Onze beoordeling is gebaseerd op de gezamenlijke video die voor de KNLTB, Meshlink en ons als HS-PAS Parking Access Security is ontwikkeld. De voorbereiding was al meer dan het halve werk, alle details werden vooraf besproken waardoor we wisten waar we aan toe waren.

Op de draaidag was alles perfect geregeld, er werd uitvoerig de tijd genomen om elk shot goed te maken. Bij enige twijfel werd het shot opnieuw gedraaid. Het eindresultaat is er dan ook een om trots op te zijn.

Bedankt en in de toekomst zullen we zeker weer bij jullie aan kloppen.

15 kwietnia 2021

Video Agency

Video Agency heeft samen met Digital Agency JaxX een geweldige promotie video en top animatie gemaakt voor de release van SPECSTACULR™️

15 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden eerste project!

Video Agency is een club van enthousiaste mensen die een professioneel stukje vakwerk maken. Het is prettig samenwerken in een relaxte sfeer. Planning en doorlooptijd zullen je verbazen! Erg tevreden voor het eindresultaat van ons eerste project!

14 kwietnia 2021

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej