Ik ben zeer tevreden over deze verzekering altijd heel snel geregeld en altijd heel behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon, ook heb ik met Obi de eerste maand gratis gehad en ben ik na die maand er... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hallo er waren wat probleempjes maar isabelle en aurelie hebben dit heel goed opgelost voor ons Is er een verandering met het dossier van sky krijgen we steeds een mailtje Tis gewoon een top team... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik koos bewust voor figopet omdat ik een teckel heb en die worden bij andere maatschappijen niet verzekerd. Wat gebeurde er: op het einde vd wachttijd mankt Odette de teckel, zag er zeer pijnlijk uit.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De afhandeling van de facturen verloopt zeer vlot en snel. Zijn zeer positief over de snelheid en de makkelijke communicatie met Figo. Gij kunt altijd terecht voor de nodige informatie. Vinden een ech... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje o Figo pet België
Napisane przez firmę
🇳🇱
Voor jouw huisdier is alleen het beste goed genoeg. Dat begrijpen we maar al te goed. Helaas worden ook huisdieren ziek. Met onze huisdierenverzekering is je huisdier verzekerd zoals jij dat zelf ook bent. Zo krijgt je beste vriend de verzorging die hij nodig heeft en kom jij niet voor financiële verrassingen te staan.
✅ 90% van je dierenartsrekening terugbetaald
✅ Ongelimiteerde uitbetaling van de kosten
✅ Supersnelle terugbetaling van je rekening
🇫🇷
Votre fidèle compagnon mérite les meilleurs soins. Nous sommes les mieux placés pour le comprendre. Mais les animaux de compagnie peuvent malheureusement tomber malades de manière inattendue. Cependant, grâce à une assurance pour animaux de compagnie Figo, votre animal pourra toujours être soigné comme il se doit, sans mauvaises surprises pour vous.
✅ 90% de la facture du vétérinaire remboursée
✅ Prise en charge illimitée des frais
✅ Remboursement trés rapide de votre facture
Dane kontaktowe
Gasthuisstraat 15/0.01, 3500, Hasselt, Belgia
- 011 986 661
- info@figopet.be
- figopet.be
Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
DE CHATBOY VERSPRINGT ZO SNEL DAT MEN…
DE CHATBOY VERSPRINGT ZO SNEL DAT MEN GEEN ENKELE LETTER KAN TYPEN

Figo dierenverzekering
Ik kreeg een offerte, samen met een medewerker opgesteld aan de telefoon, en had 14 dagen de tijd om te bevestigen. Na enkele dagen kreeg ik plots een mail dat mij polis geactiveerd was, zonder dat ik deze bevestigde, en werd het bedrag meteen van mijn rekening gehaald. Na telefonisch contact werd het contract geannuleerd en kreeg mail dat ik 30 dagen op terugbetaling moet wachten die zijzelf meteen afhaalden. Dit is een werkwijze die totaal geen vertrouwen bezorgd.

Odpowiedź od Figo pet België
Ik ben enorm tevreden over de…
Ik ben enorm tevreden over de klantenservice en de werking van Figopet.
niet elke factuur wordt altijd dadelijk even snel terugbetaald maar dit stoort mij zeker niet. Ik krijg altijd een zeer vriendelijke persoon aan de lijn die mij telkens alles zeer correct uitlegt.
Dank jullie wel

Odpowiedź od Figo pet België
Les figures jolie mais problème commande
Les figures sont magnifique malheureusement moins personalisable que j'ai cru. Service après vente très reactif. Malheureusement 2 livraison avec erreur aussi après avoir déclaré la 2eme n'étais pas complet. Peut être ils sont surchargé mais ça peix pas être une excuse.

Super goede en snelle dienst verlening
Super goede en snelle dienst verlening
Zou geen betere keuze van verzekering hebben kunnen kiezen.
Snelle administratie
Snelle storting onkosten
Vriendelijk personeel.

Fijne communicatie
Dossiers worden netjes en snel afgehandeld.
Ook een fijne communicatie met medewerkers.

CT-scan
Na een consultatie bij een neuroloog werd aangeraden om een CT-scan te nemen van mijn hond. Wat later werd de scan genomen. Dossier werd opgemaakt en een week later kreeg ik reeds de uitbetaling. Alles verliep heel vlot.

Odpowiedź od Figo pet België
Ik ben 10 jaar bij santevet geweest en…
Ik ben 10 jaar bij santevet geweest en nooit geen moeilijkheden gehad..binnengegegedaan en geld terug..hier moet je eerst een beveiligingsupdates toegestuurd krijgen.je moet invullen wat hij heeft .dat is een vrij irritant proces..ik ben voor 90% gedekt toch moet je apart een tandenverzekering hebben .het duurt een eeuwigheid eer je alles rond krijgt..santévet is veel praktischer..ik heb ondertussen al zeshonderd euro uitgegeven dat niet gedekt is ..ik dacht consultatie maar dat isook niet ..denk echt twee keer na voor je hierbij gaat..Denk maar na over santevet die zijn veel beter.. makkelijker..de telefoniste van figo is wel super..mijn dank daar voor..

Odpowiedź od Figo pet België
Heel vriendelijk aan de telefoon en een…
Heel vriendelijk aan de telefoon en een heel duidelijke uitleg ! Er was een fout gebeurd bij jullie maar wel een grondige excuses aangeboden , hopelijk komt het nu in orde !

Odpowiedź od Figo pet België
zijn enorm vriendelijk en hulpvaardig
zijn enorm vriendelijk en hulpvaardig, antwoorden binnen de korst mogelijke tijd ook op uw mails en vragen . dank je wel aurelie voor je hulp :-)

zeer toegankelijk
goede uitleg telefonische uitleg, website is zeer toegankelijk. aangifte is simpel te doen.

Meer dan een verzekering
Eindelijk een verzekering gevonden waar op elke leeftijd kan ingestapt worden.
Dit is bij veel verzekeringen niet het geval omdat er een leeftijdsgrens is tot wanneer je een verzekering kan aangaan.
Figo dekt meer dan andere verzekeringen, die meestal een hele lange waslijst hebben waar je dier niet voor in aanmerking komt, vraag je wel af voor wat je wel bent verzekerd. We kregen zelfs een kaartje voor ons hondje met beterschapswensen.
De afhandeling gebeurt ook snel en correct. Bij vragen kan je altijd bij hen terecht, wat bij andere verzekeringen dikwijls trekken en sleuren is om ze vooruit te krijgen. Door mijn ervaringen met Figo heb ik hen ook al aangeraden bij een aantal mensen die een oplossing zochten.
Ik kan niets anders zeggen dat ik tot hiertoe geen problemen heb en dat ik hen zeker kan contacteren moesten die er zijn. Zo had ik onlangs vragen waarom ik iets niet terugbetaald kreeg en ik had van snel antwoord, wou ik nog meer info kon ik hen bellen.
In ieder geval, mensen met het hart op de juiste plaats.
Nogmaals mijn dank

Odpowiedź od Figo pet België
vlugge en correcte afhandeling volgens…
vlugge en correcte afhandeling volgens de gekozen formule

Terugbetalingen
Fisyo wordt niet terug betaald terwijl Macy deze heel hard nodig heeft en ondertussen al ettelijke sessies achter de rug heeft na patella operatie
Geschatte datum

Odpowiedź od Figo pet België
Remboursement rapide et sans jamais de…
Remboursement rapide et sans jamais de problème. Service client plus que rapide !

Super!
Hele vriendelijke mensen aan de telefoon en een zeer goede service en snelle afhandeling van de facturen!

tevreden
altijd een correcte opvolging van de dossiers, ben zeer tevreden

Odpowiedź od Figo pet België
Altijd een goede service aan menselijke…
Altijd een goede service aan menselijke tariven. Snelle terug betaling.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.