Fietsen De Geus Recenzje

4. Naprawa rowerów
  5. Sklep z akcesoriami rowerowymi
  6. Wypożyczalnia rowerów

Napisane przez firmę

Denkt een Antwerpenaar aan fietsen, dan denkt hij aan De Geus. Vreemd is dat niet. Al sinds 1984 staan onze fietsenwinkels in Groot-Antwerpen bekend om de beste kwaliteitsfietsen, de meest originele accessoires, een goede (na-)service en een degelijke hersteldienst. Dit zijn al 40 jaar onze kernwaarden: Professioneel advies moet gratis zijn. Wij verkopen alleen fietsen van hoge kwaliteit. Topservice na aankoop is vanzelfsprekend. Waarom wij doen wat we doen. We geloven dat fietsen mensen vrijer, gezonder en gelukkiger maakt en dat het bijdraagt aan een duurzame en verbonden stad. Daarom zetten we ons al sinds 1984 in om zoveel mogelijk Antwerpenaren op de fiets te krijgen én ze daar duurzaam op te houden, zodat zij het beste uit zichzelf en hun stad kunnen halen. Hoe wij onze visie werkelijkheid maken. Gratis en professioneel advies: We geven onze klanten oprechte, persoonlijke begeleiding en adviseren ze over fietsen die passen bij hun leven, zonder druk om de duurste optie te kiezen. Kwaliteit op de eerste plaats: Alleen hoogwaardige fietsen en onderdelen verlaten onze winkel. We streven naar duurzaamheid in alles wat we doen, van de fietskeuze tot het herstelwerk. Uitmuntende nazorg en service: We staan klaar voor onze klanten lang nadat de fiets de deur uit is. Of een fiets nieuw is of al jaren meegaat, klanten kunnen altijd rekenen op onze topservice. Klaar voor het stadsleven: Elke fiets die ons atelier verlaat, voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en is klaar voor de uitdagingen van het Antwerpse stadsverkeer. Up-to-date met de nieuwste technologieën: Onze medewerkers blijven voortdurend leren en passen de nieuwste innovaties in de fietswereld toe. We delen deze kennis en passie met onze klanten. Mobiliteit als prioriteit: We begrijpen dat mobiliteit essentieel is voor onze klanten. Daarom zorgen we voor snelle service en oplossingen, zoals een vervangfiets of snelle herstelling, om klanten zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Gewoonweg de beste fietsenwinkel!

Gewoonweg de beste fietsenwinkel in Antwerpen en omstreken. Super goede service tijdens onderhoud en herstellingen en bij aankoop van fietsen geven de medewerkers je gerichte aanbevelingen en zoeken de fiets die perfect bij jou past. Fietsen de Geus is zeker een aanrader!

22 września 2026

Top service

Meerder fietsen gekocht en nooit problemen gehad, goede service en altijd aardig!
Mijn dochter werd vorige week aangereden, de service die we toen kregen is GOUD waard! Alle zorgen werden overgenomen, verzekering werd geregeld! De fiets was niet meer te redden en de volgende dag een nieuwe fiets uitgezocht en een uur later reed ze erop weg! Dat is wat je nodig hebt als klant! Echt een super service! Dus dik en dik tevreden over deze mannen!

8 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

Slechte service, gewoon geen service

Fietsen verkopen kunnen ze als de beste, maar de service na verkoop is een ramp... Kleine herstelling nodig... 2 weken wachten. Dat ik ondertussen niet kan fietsen zal hen een worst wezen. En aan de telefoon noemen zij dit wel goede service... Nou moe...
Als je zoveel fietsen wil verkopen, moet je ook zorgen dat je klanten een fatsoenlijke service kan geven nadien. Zo werkt het...

9 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Hier enkel EIGEN fietsen eerst... jammer!

Onverwachts had ik panne met mijn fiets, mijn bagagedrager was gebroken, mijn fiets helemaal geblokkeerd. Maar omdat ik geen afspraak had (ik had het niet zien aankomen) en de fiets niet bij hen gekocht had werd ik NIET vriendelijk verzocht elders te gaan. Mijn fiets moest getild worden aan de achterkant dus ik kwam enkel voor een repartie die niet voorzien was niet voor het jaarlijkse nazicht van mijn fiets.

3 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Bij levering

Bij levering, 11/12/2025, van een sluitriem van Ortlieb fietstas heeft de winkelbediende zeer goed geholpen voor de bevestiging.
Ook het ontwerp en de constructie van de tas zijn zeer goed voor vervanging van een versleten riem.

Bertrand De Decker

10 grudnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Toffe winkel

Winkel is gezellig ingericht.
Collega’s hebben een laid back attitude
Weekend vermijden
Sam van marnixplaats zeer onaangenaam mens dat heel onbeschoft is en ik heb dan altijd de pech dat ik haar aan de lijn of in de winkel moet aanspreken.

4 listopada 2025

Topassortiment

Topassortiment, zeer vriendelijke en enthousiaste winkelmedewerkers. Er wordt echt geluisterd naar de klant en ze proberen alle vinkjes af te vinken om voor uw noden de beste fiets uit te zoeken. En loopt het mis dan zijn ze tenminste zo eerlijk en bekwaam om tot een goede oplossing te komen

30 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Domme vragen bestaan niet!

Wij boekten een testrit, op zoek naar de ideale elektrische fiets voor woon-werkverkeer. We werden geholpen door Joppe en naast zijn duidelijke uitleg over de verschillende modellen en opties, bleef hij rustig onder de vele vragen die we hadden. Volgens hem bestaan er geen domme vragen, en dat gaf ons de tijd en informatie om de juiste fiets te kiezen. Merci!

11 marca 2025

Professioneel advies

Ik had geen idee hoe ik aan de zoektocht voor een nieuwe fiets moest beginnen of op welke eigenschappen ik moest letten. De medewerkers in Antwerpen hebben mij goed geholpen. Fijn bezoek!

11 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Zeer aangename service en testrit

Super duidelijke informatie gekregen van verkoper Lander die goed kon inschatten in welke fiets we geïnteresseerd waren. Leuk om op het plein voor de winkel een testrit te kunnen doen. Fietsen de Geus heeft zeer vriendelijk winkelpersoneel met kennis van zaken.

28 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej