Vi manglede nogle snacks til mødelokalet i stedet for slik og andre søde sager...og ja Fusion boxen har bestemt ikke stået og samlet støv. Kæmpe anbefaling herfra
Fantastisk godt TILBUD 😀 Jeg har lavet CashewFløde til min Kaffe & Madlavning. + Lækre Sunde Snackkugler . . Glæder mig meget til videre produktion i mit Køkken. Det var min første Bestilling,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virkelig elendig nødder og de der pasta chips er virkelige dårlige. De smager ikke emgang af det der står og selvom der er masser af kryderi på så smager det af intet ligesom deres nødder
Jeg er super glad for at handle hos Fiddles! Nødderne er altid friske, sprøde og smager fantastisk. Udvalget er stort og varieret, og det er tydeligt, at kvaliteten er i fokus. Leveringen er hurtig,... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos Fiddle's er vi passionerede omkring nødder. Som en dansk start-up, grundlagt i 2018 af den unge iværksætter Caner, er vi dedikerede til at revolutionere nøddebranchen. Vi bryder med det traditionelle ved at tilbyde unikke smagsvarianter som ristede mandler med saltkaramel og chili lime peanut cashew mix. Alle vores produkter er 100% veganske og lavet af de bedste råvarer.
Naverland 4, 2600, Glostrup, Dania
- info@fiddles.dk
- fiddles.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Smager så så så godt
Smager så så så godt, ville bare ønske de var i cirkle k, ville købe dem hver dag

Odpowiedź od Fiddle's
Super alternativ til traditionelt slik!
Dejlig hurtig levering af et lækkert produkt. Det er et fantastik alternativ til traditionelt slik! Det er ikke sidste gang jeg køber fra Fiddle's!

Fantastic quality
Fantastic quality and the hygge Mix is our favorite. The included chocolade Mandel are absolutely delicious. When you buy your Nut Mix in Denmark as a German, it has to be the best quality.

Odpowiedź od Fiddle's
Tilfreds med produkt og kvalitet
Tilfreds med produkt og kvalitet. Pakken kom frem inden for et par dage, så intet negativt omkring dem. Handler der bestemt igen.

Odpowiedź od Fiddle's
Super hurtig levering og mandlerne…
Super hurtig levering og mandlerne smager himmelsk. Mangler bare at de kan købes i butikker så man kan spare portoen.

Odpowiedź od Fiddle's
Hurtig levering og gode vare lige til…
Hurtig levering og gode vare lige til min smag

Top klasse nødder
Top klasse nødder! Mandler med saltkaramel smager fantastisk dog er min yndlings snack den med chili og lime.

Gode Nødder
Fantastisk godt TILBUD 😀
Jeg har lavet CashewFløde til min Kaffe & Madlavning.
Det var min første Bestilling, men helt sikkert ikk den sidste 👍
Bonussen på 1 kg. . Istedetfor 50g var en dejlig Efterårsgave. Tusinde Tak for den 🫶

Elsker Fiddel´s nødder
Elsker Fiddel´s nødder, specielt dem med saltkaramel. Bestilte dem online, og alt gik som det skulle. Bestilte for over 400 kr og fik 1 kg 2. sorteringsnødder (2. sorteringsnødder var stadig super lækre).

Imødekommer alle forventninger
Rigtig fin og super hurtig håndtering og levering. Det kunne ikke være bedre.

Lækre nødder
Det lyder så forkert at sige, men vildt lækre nødder 😁
De var pakket forsvarligt og blev sendt hurtigt.

Bedste sted!
Rigtig gode mandler! Bestilte 1 kg mandler, med salt karamel. Dem som var fejlproduceret til 199kr. Da jeg skulle hente pakken, var der et ekstra kilo mandler med, med salt karamel. Hvor der stod “en gave til dig fra os KH FIDDELS”
Helt sikkert et sted jeg vil anbefale! Og de bedste nødder på market

Odpowiedź od Fiddle's
God oplevelse pakken kom hurtigt frem…
God oplevelse pakken kom hurtigt frem og selve de salt karamel mandler jeg har bestilt smager jo bare hjernedødt

Super tasty nuts
Super tasty nuts, super fast delivery. Really good service :)