Door een fout bij PostNL werd mijn bestelling niet geleverd. Contact opgenomen met Festivales....hele snelle reactie terug en ook snel met een oplossing komen. Nieuwe levering! Zonder moeite of gedo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snelle levering, 1 embleem wilde maar niet vast komen te zitten, waarschijnlijk een foutje in dat embleem. Hier contact over gehad en het geld is netjes teruggestort. Andere emblemen zijn perfect! Na... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Door een fout bij de bezorgdienst waren mijn bestelde emblemen in eerste instantie niet aangekomen. Gelijk hierna contact opgenomen met Festivales, omdat de bezorgdienst hier niks in kan betekenen. Al... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Stap binnen in de wereld van carnaval bij Festivales, jouw ultieme bestemming voor carnavalskleding! Onze webshop is gespecialiseerd in carnavalsjassen, bontjassen en foute trainingspakken, waarbij we de nadruk leggen op authentieke outfits voor Oeteldonk, Kruikenstad, Lampegat en Kielegat. Bij Festivales vind je unieke en originele feestkleding van hoogwaardige kwaliteit, perfect voor iedereen die het carnaval in stijl wil vieren. Van opvallende Oeteldonk jassen tot kleurrijke Kruikenstad en Lampegat outfits, wij bieden een uitgebreid assortiment dat aansluit bij de traditionele Brabantse en Limburgse feestvieringen.Met gratis verzending vanaf €70,- en snelle levering, zorgen wij ervoor dat je altijd op tijd bent voor het feestgedruis. Ontdek onze collectie en maak je carnavalsoutfit compleet met de beste kleding van Festivales, dé specialist in carnavalsmode!
Kivietsven 104, 5249 JK, Rosmalen, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Sneller levering, netjes verpakt, persoonlijke noot door een handgeschreven kaartje

Odpowiedź od Festivales
Super leuke en goede kwaliteits emblemen. Snelle levering en leuk persoonlijk gestreden briefje erbij. Zeer gewaardeerd.

Odpowiedź od Festivales
Ik had vragen over maten en ik ben snel, vriendelijk en goed geholpen.

Odpowiedź od Festivales
Goede service, snelle levering en een leuke kaart bij de bestelling.
Dank je wel Annabel! Voor de leuke attentie op je kaart, wordt zeer gewaardeerd

Odpowiedź od Festivales
Ik heb emblemen besteld hier. De kwaliteit van de emblemen is super goed. Stevig, zien er net uit als op de website. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
De levering was ook erg snel!

Odpowiedź od Festivales
Snelle leveringen, altijd goed en netjes verpakt. En steeds een leuk persoonlijk bedank kaartje erbij. Die kleine dingen doen het voor mij

Odpowiedź od Festivales
Snelle levering, mooie jas! Ik ben er blij mee. Het feest kan beginnen.🎉

Odpowiedź od Festivales
Goede producten voor een leuke prijs, en snel geleverd!

Odpowiedź od Festivales
Snelle levering en dan ook nog met een leuke kaart in het pakketje om ons te bedanken en om er een mooi feest van te maken.
Ook met het retourneren snel en leuk geholpen!
Ik zeg TOP en ik weet ze te vinden voor volgend jaar! ALAAF!!

Odpowiedź od Festivales
Bijzonder goede kwaliteit en prachtige stof !!! Dit is de jas die ik altijd gewild heb! Eindelijk. Super kwaliteit en heel leuk dat je een persoonlijk kaartje krijgt bij zowel de eerste als de 2de bestelling! Ja ze zien dat je een 2de bestelling doet! Uitlevering is ook super snel. Site en info heel gebruiksvriendelijk ook als iets een keer niet past…

Odpowiedź od Festivales
Super goede en snelle service
Leuk een persoonlijk kaartje erbij.
Hadden onze jas idd de andere dag binnen Ook een goede kwaliteit,
Mochten we nog iets nodig hebben,voortaan via Festivales

Odpowiedź od Festivales
Mooie kwaliteit carnavalsjassen! Helaas retour voor een maatje groter maar ook daar goed en snel mee geholpen. Klarna behoort bij dit bedrijf ook tot de mogelijkheden. Bij de bestelling zit iedere keer een kaartje met een persoonlijke opmerking/groet. Een fijn bedrijf, ik kan t iedereen aanraden.

Odpowiedź od Festivales
Ze zijn super mooi en ben der trots op

Odpowiedź od Festivales
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.