Ferratum  Recenzje 698

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg bare prøver å få til ekspress kreditt, prøvd nå i flere dager. Men det går ikke videre i profilen. Og da får man heller ikke tatt noe lån. Er ikke dette noe dere på kundeservice kan hjelpe meg me... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

dette er noe der der ute som virkelig trenger litt ekstra fort hvis noe skulle uventet skje så kan jeg gi dere denne godbiten som oppfyller deres ønsker på dagen,,og det kan man ikke si om veldig man... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

+ Det går kjapt å få utbetalt pengane ein låner. Kan vere lurt å nytte Ferratum om noko hastar, og ein ikkje der og då har pengane, eller kan låne av famile og slikt. DERSOM ein betaler Ferratum... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Bank

Informacje o Ferratum

Napisane przez firmę

Ferratum tilbyr små lån og banktjenester via enkle og 100% digitale løsninger. Ferratum Fleksikreditt er en fleksibel låneramme på opptil 50.000 kr. Du søker på nett, og vi gir deg svar umiddelbart. Ingen papirarbeid, skanning eller kopiering. Du trenger ikke vente i kø - hverken på telefon eller i banken. Når søknaden din er godkjent, vil ditt nettlån bli overført til din bankkonto samme dag eller påfølgende virkedag om lånet er godkjent etter kl. 13.30. Vi forstår at situasjonen din kan endre seg fra dag til dag. Derfor er Ferratum her for deg om du skulle få uforutsette utgifter eller bare trenger litt ekstra på konto til neste lønning. Du betaler kun renter på det du bruker. Jo raskere du betaler tilbake, jo lavere rentekostnader.

Ferratum er en 100% digital bank og er en del av Multitude Group - en leverandør av banktjenester og digitale forbrukslån til privatpersoner og små bedrifter, distribuert via mobil teknologi.

Lån opptil 30.000 kr

Napisane przez firmę

Litt ekstra på konto i sommer?
Lån opptil 30.000 kr uten sikkerhet. Ingen dokumentopplasting. 100% online. Eff. rente 258,02 % 20000,- 1 år Kost 13550,- inkl. 12,5% utt.avg. Nom.rente p.å. 103,4% Tot 33550,-.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Fikk pengene på konto ila noen timer

Fikk pengene på konto ila noen timer. Det var kjapt! Men veldig høy rente! Så vil nok prøve å refinansiere.

9 lutego 2026

Hei,

Vi takker for din tilbakemelding.

Informasjon

Gode opplysninger.

9 lutego 2026

Hurtig avgjørelse

Hurtig avgjørelse. Penger på konto straks

9 stycznia 2026

Elendig

Alt for dårlig. Ustabilt.. tilgjengelig en uke å ikke neste uke. Så får en mailer om tekniske problemer å oppfordring til å søke på nytt. Så blir en godtatt. Så blir en ikke godtatt neste gang å slik fortsetter det. Styr unna! Banken oppga feil saldo, betalt inn 100 Kr for mye her i forbindelse med en refinansiering. Min konto blir ikke avsluttet før dette er tilbakebetalt, å det har Ferratum klart å bruke flere uker på. Enda er det ikke løst å enda står eg oppført med en kreditt som ikke eksisterer. Kan virkelig ikke anbefale disse.

11 grudnia 2025

Oceniono na 5 z 5

Meget oversiktlig nettsider ,raskt…

Meget oversiktlig nettsider ,raskt utbetaling , veldig bra !

25 listopada 2025

I got declined twice

I got declined twice, but was approved on the third attempt through their direct website instead of the third parties involvement. So far I am pretty satisfied because its not easy getting loan(s) as a new resident with short credit history. Thanks for giving me the opportunity when I needed the money@right time

19 listopada 2025

Oceniono na 5 z 5

En positiv opplevelse å en rask…

En positiv opplevelse å en rask behandling som gjorde dagen bra.

21 listopada 2025

Oceniono na 5 z 5

Hei jeg har fått rask lån hos dem

Hei jeg har fått rask lån hos dem, det hva ikke noke problem, jeg er meget fornøyd hos dem, jeg er en kunde som bli hos ferratum. 😀😀👍👍

18 września 2025

Oceniono na 5 z 5

Trengte penger fort for å unngå en…

Trengte penger fort for å unngå en kansellering.

30 października 2025

Dårlig kundeservice

Vanskelig å få kontakt med kundeservice, kun tilgjengelig på mail. Får ikke svar på det jeg trenger hjelp med angående bytte av kontonummer for utbetaling etter bytte av bank

5 listopada 2025

Hei,

Vi beklager at du ikke er helt fornøyd med tjenestene våre.

Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og ønsker å undersøke saken din. Vi ber deg ta kontakt med oss direkte via Livechat på www.Ferratum.no for å sjekke dette. Vi hjelper deg veldig gjerne videre der slik at vi kan sjekke dette sammen.

Du kan også besøke vårt hjelpesenter https://help.ferratum.no/s/ for å få ytterligere retningslinjer.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har fått faktura på et lån jeg ikke…

Jeg har fått faktura på et lån jeg ikke har mottatt. Hva gjør jeg?
Mvh Marianne Bøe

1 listopada 2025

Hei,

Vi beklager virkelig å høre om denne hendelsen.

Vi anbefaler at du kontakter vår kundeservice direkte via Livechat på www.Ferratum.no, slik at vi kan sjekke situasjonen og se hvordan vi kan hjelpe deg videre.

Du kan også sjekke vårt hjelpesenter for ytterligere veiledning.

Oceniono na 3 z 5

Litt tungvint

Litt tungvint. Ønsker bedre varsling om forfallsdato, Og endre forfallsdato

24 października 2025

Hei,

Vi beklager at du ikke er helt fornøyd med tjenestene våre.

Du kan også besøke vårt hjelpesenter https://help.ferratum.no/s/ for å få detaljerte retningslinjer for hvordan du sjekker forfallsdatoen.

Fornøyd❤️fikk lønn raskt

14 października 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej