Goede service van begin reis tot einde ,de papieren dat je ontvangt zijn duidelijk .Bij probleem kan je berichten en ze lossen het op voor jou .Hartelijk dank daarvoor .Zeker aanrader voor service.
Reakcja na opinię
Een net hotel. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Mooie grote kamer. En wij hadden een zeer ruim balkon erbij. Wij hadden een huurauto geregeld, zodat we het hele eiland konden bewonderen. Het hotel... Zobacz więcej
Het hotel ligt in het noorden van Malta, vlakbij ferryterminal om naar Gozo en Comino te gaan. Wij hadden kamer met zeezicht, aan de kant van de parking. Daar is het rustig op enkele ochtenden na toen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Point positif: Hotel propre, accueillant, spacieux, repas copieux Point négatif: trop loin de la ville, matelas pas très commode, télé trop petite, bruits des autres chambres, peu d'activités, p... Zobacz więcej
Feriados organiseert voordelige en volledig verzorgde zonvakanties en citytrips. Boeken is eenvoudig te doen op www.Feriados.be Feriados verkoopt haar vakanties zélf - rechtstreeks - aan de klant en is daarom een directseller. De persoonlijke benadering, service, duidelijke informatie en de prijs zijn kenmerkend voor het succes van Feriados. Onze enthousiaste medewerkers zijn iedere dag druk in de weer voor u om het mogelijk te maken uw vakantie op basis van uw eigen wensen te organiseren.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Hebben mijn boeking goed geregeld updates kwamen wel een beetje robotachtig over en weinig persoonlijkheid dit is jammer.
Top geregeld, korte trip naar Venetië, fijn hotel, ook ligging top, dank jullie wel!

Odpowiedź od Feriados
Alles perfect geregeld . En het hotel is echt top . We komen zeker terug . Voor mij dan 3 de maal Malta.

Odpowiedź od Feriados
Mijn ervaring was zo fijn, dat ik een andere Vakantie bij Feriados geboekt heb en dit zal uitdragen met heel veel dank aan Dhr. L.
Aan ieder zou tip zou ik wel aangeven willen geven om direct Feriados te contracteren.
!VakantieVeilingen over te slaan !

Odpowiedź od Feriados
The camping site was easily accessible via highway. It offered a peaceful atmosphere and very suitable for friends and family. The hosts were extremely kind and supportive. They were definitely our stars!
Camping Village Punta Navaccia
Wij zijn hier een week verbleven, de 3 zussen die eigenaar zijn doen hun uiterste best om je een mooi verblijf te bieden.
We kregen een prachtige 6 persoons stacaravan met alle toebehoren.
Keurig schoon en mooi onder de bomen. Schaduwrijke omgeving.
De zwembaden zijn alleen toegankelijk met een badmuts, dat vonden wij minder.
Zwemmen in de zee was geen optie, want het water in het meer is ontzettend smerig. Er lagen/dreven overal dode vissen.
We hebben veel van de omgeving gezien, het was geen zwemvakantie :-)
Een voucher gekocht via Vakantieveilingen. Gereserveerd op datums die beschikbaar waren. Vliegtuig geboekt en dagtrips aangezien de vakantie op korte termijn gepland was. Reserveringskosten betaald want de code waardoor deze niet betaald hoefde te worden een foutmelding gaf en ik snel moest boeken. Mails hierover werden niet beantwoord. Mail wanneer bevestiging zou volgen werd eindelijk beantwoord op dag 5. Excuses maar men kreeg geen contact met partner ter plaatse. Vervolgens mails en chats gestuurd. T/m 8e dag na reservering geen reactie. Gebeld tijdens openingsuren: voicemail. Boodschap ingesproken. Geen reactie. Zelf andere Riad geboekt.
Feriados heeft mij inmiddels een mooie passende oplossing aangeboden waardoor mijn vertrouwen in hun organisatie hersteld is en ik Feriados kan aanbevelen.

Odpowiedź od Feriados
Heel vriendelijk personeel , heel behulpzaam
Top mensen aan het onthaal
Ondanks dat ik mijn voucher had laten verlopen door privé omstandigheden, heeft Feriados mijn voucher alsnog verlengd met 5 maanden. Nogmaals onze dank hiervoor.
Nu nog zien te boeken, kan tot nu toe Marokko niet vinden in hun aanbiedingen.
Hôtel super, personnel souriant, sympathique.
Nourriture diverses, le seul petit souci le jus d'orange qui n'est pas fraîchement pressé.
Les femmes d'ouvrage font un travail impeccable. Je le recommande
Prachtig verblijf in een geweldig hotel in het centrum van Gent, geboekt via Feriados. Alles was perfect geregeld door Feriados met het Yalo hotel.
Ik wil met dit schrijven Feriados bedanken voor het uitstekend regelen van de transfer en het hotel.
Beide keurig op orde. Ook het weer werkte zeer mee.
Je moet zelfs in februari een beetje geluk hebben met de (boven)buren. De tweede nacht de buren gewaarschuwd op hun geluidsoverlast, die meteen stopte. De derde nacht nieuwe mensen boven ons gekregen (denk ik). Die het nodig vonden de hele nacht met stoelen te schuiven etc. Toen toch besloten eerder te vertrekken naar een retraite.
Al met al dik tevreden
We liked the package deal and option for sightseeing. Information about the destination was provided before the start of the trip. First of all booking didn't work smooth. There is no flexibility to change dates after booked. The customer support or contact is slow. They never pickup the calls even if there's emergency. Contacting them is a pain. We were charged surprise fees by the hotel (not Fariados) which was unpleasant to handle especially when terms and conditions of the hotel booking are not defined.
Point positif: Hotel propre, accueillant, spacieux, repas copieux
peu d'activités, piscine fermé (vidange)
Je n'ai pas fait la croisière à Gozo, Comino car Sliema est à 1 heure de l'hotel et le ferry navigue uniquement le mercredi et vendredi.
Bij deze site reis naar Portugal geboekt , hotel heeft 100 euro borg afgeschreven van mijn rekening , deze is nooit meer door de hotel teruggeboekt , meerdere keren geprobeerd contact met Feriados te leggen via de mail en via bellen, nogsteeds geen reactie .

Odpowiedź od Feriados
Heel goede ervaring met het boeken van reizen en Off city trips
Alles is steeds in orde
Feriodes heeft vooraf en tijdens het verblijf alles perfect geregeld.
Ik kreeg reactie van u dat u nog geen klacht had ontvangen over punta navaccia! En dan kijk ik de reviews door en zie van iemand in juni onderstaande review; en dan durft u nog te zeggen dat u niet eerder een negatieve reactie had?
“raad niemand nog aan voor stacaravan
punta navaccia in tuoro sul trasimeno te gaan. camping is uitgeleeft.
alles is er oud en versleten en zit vol ongedierte.
Datum van ervaring: 07 juni 2023”
Dit was de review die ik tegenkwam !
Ik kan u foto’s en filmpje sturen van hoe het daar uit ziet! Een reactie neem contact op met de vakantie aanbieder? Verandert dat het feit dat winkel dicht was, bar dicht, zwembaden dicht en de ranzige uitstalling van jaarplaatsen? Dit is een te goedkope reactie van uw kant!
Ik hoop dat u hier echt naar kijkt en mensen compenseert want wat er aangeboden werd in advertentie komt niet overeen met de werkelijkheid!

Odpowiedź od Feriados
Vlotte samenwerking met Feriados - steeds snelle feedback bij extra vragen. Alles tot in de puntjes voorbereid voor onze trip naar Malta.