Do believe the hype! Service met een smile van Joep, Hawa en Juliette. En daarbij stylingtips van een aardige collega die met een schuin oog meekijkt. Persoonlijke benadering en schoenen die op maat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prachtige schoenen, nog nooit zulke fijne pumps aangehad. Ik heb nu 2 paar maar dat worden er zeker nog veel meer. De service is ook uitstekend, dus in 1 woord Top!
Heerlijk mijn deep black Ferragio's. Gekozen voor de 7cm high heel. Op deze hoogte hou ik het het langste uit. Ze staan mooi gevormd aan mijn voet en maken mijn benen een stuk eleganter. En wat een... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb mijn eerste paar Feraggio’s nota bene cadeau gekregen. Lucky me! De perfecte basis voor elke outfit. Ik had graag eerder kennis gemaakt met dit fenomeen. Ik had zoveel plezier kunnen beleven me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We believe that perfect heels should be part of every woman’s shoe collection. When developing our shoe, every millimeter was checked and tested to create the Perfect Heel. FERAGGIO heels are everyday heels, and wearing heels every day requires a shoe that combines comfort, style, and durability. Our heels are resilient and faithful, helping to show off your extra height and elegant body shape. The exact same shoe is available in both 7.5cm and 10cm heels. FERAGGIO Perfect Heels are all about HEELABILITY.
Joan Muyskenweg 114, 1114 AN, Amsterdam , Holandia
Hele mooie schoenen! Helaas kan ik ze niet te lang aan, omdat ik aan mijn grote teengewricht geopereerd ben. De hak is een paar centimeter te hoog :-( Als de schoenen met een maximale hakhoogte van 5 cm gefabriceerd worden, ga ik ze zeker weer bestellen. Tip; het zgn. Queen hakje is weer trendy aan het worden. Kijk naar premier Theresa May van Groot- Brittannië ;-).

Odpowiedź od FERAGGIO
Zelden een merk gezien dat het hele concept zo goed heeft uitgedacht. Ik word er heel blij van. Ga zeker meer kleuren kopen in de loop van de tijd.

Odpowiedź od FERAGGIO
De schoenen lopen heerlijk en zijn een mooie basis voor je garderobe.
Persoonlijk zou ik iets meer fashionable variatie willen hebben in kleuren/ patronen/ "add-ons"... Ook zou ik het model iets aan willen passen met een diepere en iets bredere uitsnede op de wreef zodat je zelf een klein teen decolleté zou hebben.

Odpowiedź od FERAGGIO
Being almost 50 I've promised myself not to walk on high heels anymore. Too much suffer, too much pain. But than I met Fergaggio and believe it or not but these heels are so much better than any other high heel I've ever experienced. Of course they can't beat my sneakers but in high heels you won't find any high heels more stylish and more comfortable. I sound like I have stocks in Feraggio, I wish I had : )

Odpowiedź od FERAGGIO
Super snelle Feraggio levering en weer prachtige kwaliteit schoenen in fantastische kleur red oranje

Odpowiedź od FERAGGIO
Echt prachtige pumps. De kleur (blaauw in mijn geval) is mooi en warm.
De hak is hoog, maar doordat de schoen lekker zit is dit geen enkel probleem.
Hierdoor krijg je automatisch een mooie houding.
Zoals een mooie tas een bepaald gevoel kan geven doet Feraggio dat ook!

Odpowiedź od FERAGGIO
These pumps are amazing: super comfortable yet sleek and sexy. Definitely the shoe-version of the Little Black Dress, except they come in every colour imaginable. (I have them in Red Orange and Sweet Pink and am saving up for the Caffe Latte; so sexy with bare legs!). Very much worth the splurge!

Odpowiedź od FERAGGIO
De schoenen zitten fantastisch!
Ze lopen fantastisch!
De kleur die ik nu heb is wet sand en is prachtig!
Ik ben er heel blij mee.
En ook omdat iedereen volgens mij nu dit soort schoenen kan dragen.
Ik heb nu de 7 1/2 cm hoog genoeg voor mij.
De kleuren zijn ook geweldig.
Dus wil zeker nog een kleur erbij.
Groet Hanny.

Odpowiedź od FERAGGIO
Ik heb de nachtblauwe Feraggio pumps. Ze zijn super comfortabel, vrouwelijk en tijdloos, Feraggio schoenen zijn van top kwaliteit.
Ik ben er erg blij mee en draag ze met veel plezier. Top pumps!!

Odpowiedź od FERAGGIO
Ik ben superblij met mijn Feraggio’s! Je voelt meteen de kwaliteit als je de pumps aantrekt en mede door het zachte voetbed lopen ze heerlijk. Ik heb voor de kleur Caffe Latte gekozen. Een prachtige nude-kleur die perfect bij elke outfit past. Een musthave voor je basiscollectie!

Odpowiedź od FERAGGIO
Fantastische pumps, super pasvorm en in geweldig mooie kleuren ! Feraggio pumps worden geleverd in een mooie opberg box met diverse accessoires.

Odpowiedź od FERAGGIO
Ik heb ook deze pumps. Ze lopen geweldig en ik heb ze gebruikt bij een optreden in Grand Canaria. Bij hoge temperaturen willen je voeten wel eens wat dikker zijn maar de pumps passen zich gewoon aan... Ze zijn sexy en ze zitten als pantoffeltjes.
Ik ben er ontzettend blij mee.

Odpowiedź od FERAGGIO
Als styliste van oa Annechien Steenhuizen (NOS) ben ik zo blij met Ferragio! Precies de goede balans tussen een zakelijke en elegante uitstraling. De kleuren passen perfect bij haar kleding en geven haar outfits extra klasse! En ook nog comfortabel.

Odpowiedź od FERAGGIO
Hè, hè, eindelijk super mooie hoge heels, die ook écht lekker zitten! Een avondje stappen kan ook gewoon, want met de care kit die erbij zit heb je ze de volgende dag zo weer in topconditie! Mijn favo is de Plum Purple en de basic black in hoogte 10 natuurlijk!

Odpowiedź od FERAGGIO
Mijn lieve vriendin ging laatst trouwen. Ze is alles behalve een hoge hakken vrouw maar ik heb haar gedwongen Feraggio's te kopen. Met succes, want ze bleef er op stralen. Zelf draag ik ze in het oranje, my favourite!

Odpowiedź od FERAGGIO
zijn prachtig en ik bewaar ze voor speciale gelegenheden!!!

Odpowiedź od FERAGGIO
En wat een mooie presentatie in strakke bewaardoos voorzien van alle benodigdheden om mijn Ferragio's in de juiste staat te houden want met de rode stof in Nairobi is dat hard nodig. Deze high heels mogen niet ontbreken in je kast net als de LBD.

Odpowiedź od FERAGGIO
Wie mooi wil zijn moet pijn lijden geldt niet voor vrouwen die Feraggio schoenen dragen. Bijna te mooi om waar te zijn. Eindelijk schoenen gevonden met hakken van 10 cm die ik de hele dag, en als het nodig is ook nog de hele avond, kan dragen! Deze schoenen maken je zakelijke outfit af maar ik draag ze ook graag met een stoere spijkerbroek. Ik kan niet kiezen welke kleur ik volgende keer ga bestellen want er is geen twijfel mogelijk, Feraggio's heb je nodig in alle kleuren!!

Odpowiedź od FERAGGIO
Als je veel en vooral ook lang op hakken loopt dan is de eerste vereiste dat ze lekker zitten. en dat doen Feraggio's.
ook zijn ze in elke kleur te krijgen waardoor je net de juiste schoen bij de juiste outfit hebt, dat maakt het voor mij een bijzonder merk.
Ik ben ontzettend blij met mijn Feraggio's en droom dan ook van een wand vol met dozen van feraggio.

Odpowiedź od FERAGGIO
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.