Fenaline Recenzje 141

Wynik TrustScore: 1 na 5

1,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik heb maar 1 woord voor Fenaline. Oplichters. Ze maken misbruik van mensen met tinnitus. Ze adverteren met een apparaat dat de tinnitusklachten moet verlichten. Heb het apparaat besteld, maar ik heb... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

EzStream Multimediastreamer besteld. Niets van wat er in de advertentie staat klopt. Het is gewoon een chromecast. Mensen stink er niet in! Retourneren is duurder dan de aankoop. Kansloos! Facebook... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Had bij Fenaline een Ezstream Mediastreamer gekocht. Duurde bijna 2 weken voordat ik het thuis had. Wat een onding en is gewoon een cast dongel en onmogelijk om te installeren . Contact gezocht en N... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Pakketje door bezorger in portiek gelegd,had er zelfs een foto van gemaakt en natuurlijk door voorbijganger meegenomen.Via deurbel van buurman is ook te zien dat bezorger niet eens heeft aangebeld.c... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

KOOP HIER NOOIT!!!

KOOP HIER NOOIT!!!
Ondanks de belofte op hun website dat je binnen 60 dagen mag retourneren en alles vergoed krijgt, zit hier een grote adder onder het gras. Allereerst houden ze vol dat je niet mag retourneren, kreeg ik na weken instructie...om het naar een supervaag adres in China te sturen. Ik gaf aan dat de wetgeving is dat als je in de EU koopt, je kopersbescherming hebt en het in de EU moet kunnen retourneren. Dit weigeren ze.

21 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Oplichting van de bovenste plank!!…

Ook ik heb helaas te laat al deze revieuws gelezen! Mijn ervaring komt op hetzelfde neer als de andere ervaringen. Niet het juiste gekregen,maar 1 product ipv 1+1, een kulverhaal na melding hiervan. Zou zelfde product zijn in nieuwe verpakking, aanbieding 1+1 niet meer van toepassing,mag retour.( voor eigen kosten naar china!) Vanwege hoge kosten lijkt mij dat niemand dit
daadwerkelijk doet! Daarbij zou het zomaar eens kunnen dat wanneer je toch retourneerd je zowel je product als geld kwijt bent!! Wie garandeert nl dat je geld ook echt terug komt,ik vertrouw nergens meer op. Eens een oplichter blijft een oplichter in mijn ogen! Mijn diverse mails over mijn bestelling zijn wel steeds beantwoord namens fenaline door mevr. Nadia Bosmans, medewerkster of brein achter deze scam?????
Verschrikkelijk om te moeten constateren dat vertrouwen in de mens niet meer vanzelfsprekend is!

17 lipca 2025

Inderdaad, oplichterij!

Inderdaad!
Ook ik ben er ingetrapt en ben ook ontzettend geschrokken van de reviews hieronder. Zelfs te moeten lezen dat de mensen koffie hebben ontvangen ipv gezichtsserum ongelooflijk?!?!?!
Ook ik blijk te zitten wachten op goedkope troep uit China, die ikzelf ook voor een paar centen had kunnen bestellen, maar NIET op mijn gezicht wenst te smeren.
We moeten dit gaan aanpakken. En wij moeten ook onszelf aanpakken.
Heb via mail contact gehad maar zal nog een paar weken moeten wachten tot ik de rommel ga ontvangen. Ik eis mijn geld terug!
Deze oplichters maken gebruik van ons goed vertrouwen. Ik ga dit sowieso melden bij de bank waar ze het geld naar laten overmaken, ook zij willen niet geassocieerd worden met oplichters.
We moeten ons verzamelen en hier een eind aan maken. In elk geval deze oplichterij beëindigen.

17 lipca 2025

Oplichters

Fenaline 1 plus 1 besteld, krijg 1 ander potje. Met veel smoesjes, niets veranderd. Zijn oplichters.

11 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Ik had gezicht creme besteld 2 betalen…

Ik had gezicht creme besteld 2 betalen plus 2 gratis.
Krijg na lang wachten 2 doosjes koffie booster.
Mag het retour sturen naar china.
Verklaring aanbieding 2 gratis niet meer van toepassing.
Contact gehad met nietbezorg.nl,kunnen niets vinden voor contact met fenaline.com, hun advies aangifte bij politie en contact melding bij mollie.com of acm.nl, terug sturen naar china en toch geen geld terug is niet aan te bevelen.
Eventueel chat groep oprichten?

14 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

23 juni besteld en deze week eindelijk…

23 juni besteld en deze week eindelijk ontvangen. Helaas ook de coffeebooster ontvangen en niet de Glow serum 1+1 die ik besteld heb. Ik leer het ook nooit!
Ik heb vandaag een mail hierover gesteld maar nog geen antwoord!

10 lipca 2025

zeer slechte ervaring

Na bijna een maand wachten een miezerig klein flesje gekregen en niet de bestelling die ik had gedaan voor €29.95
Zeer slechte service en niet nakomen van afspraken.

9 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Ook, ik ben er in getrapt

2 juni besteld en vorige week eindelijke ontvangen. Helaas ook de coffeebooster ontvangen en niet de Glow serum 1+1 die ik besteld heb. Ik leer het ook nooit om eerst even naar de reviews te zoeken anders had ik hier nooit iets besteld. Wederom weggegooid geld want er zijn nogal veel van dit soort bedrijven tegenwoordig helaas. Oplichters praktijken!!! Niet bij diyt bedrijf bestellen want je ontvangt niet wat je besteld hebt!!

2 czerwca 2025

nog minder dan 1ster

nog minder dan 1ster
oplichters zijn het
1plus1 je krijgt 1flesje uit china wat niet overeenkomt
maar betaald wel 29.95
oplichters

je krijgt heel iets anders.
karma komt vanzelf

1 lipca 2025

Ook ik ben er ingetrapt

Ook ik ben er ingetrapt! Ik heb na lang wachten een totaal ander artikel ontvangen dan besteld.
Komt in niks overeen met het bestelde artikel. Glow serum besteld- 1plus 1 gratis, geleverd is een flesje cafeïne oogserum.
Pure oplichterij!!

30 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Zwaar balen, er in getrapt

Zwaar balen, er ook ingetrapt helaas!
Ook na weken wachten, slechts 1 flesje geleverd van een heel ander product. Terwijl set 1+ 1 besteld voor 29,95. Wel gemaild met deze klacht maar ik verwacht er niks van.

28 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

ook ik ben er weer ingetrapt

ook ik ben er weer ingetrapt, je besteld wat en krijg maar de helft geleverd, terugsturen moet je zelf betalen, helemaal naar China. Dat wordt weer weken wachten voordat ik hopelijk mijn geld terug krijg

26 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Heb 5 juni glowreset anti rimpel set…

Heb 5 juni glowreset anti rimpel set besteld 1+1, kreeg vandaag 1 flesje bezorgd. Maar dat is een coffee booster serum van heel ander merk.
Geleverde merk op gezocht, komt uit china en is bij ali te bestellen voor max 6 euro. Heb 29 euro betaald.
Grote oplichting dus!!!! Trap hier niet in!!!!

25 czerwca 2025

Pure oplichting.

Pure oplichting. Gezichtsserum besteld 1+1 en je krijgt coffee booster een goedkoop oogserum, trap er niet in. Ik ben ook zo stom geweest.

19 czerwca 2025

2 potjes prosta besteld

2 potjes prosta besteld. Maar na 2 maanden 1 verkeerd potje ontvangen. ik kon mijn geld terug krijgen als ik het potje naar China zou terug sturen voor 13 euro. Niet gedaan natuurlijk, dan dubbel zoveel geld kwijt. opgelicht dus.

14 kwietnia 2025

Wat een oplichterij

Wat een oplichterij. Duurt al een maand voordat je iets ontvangt. Dan ontvang je maar 1 stuk ipv 1+1 gratis, en het is nog niet eens het product wat je besteld heb.
Ik bestelde een nachtcrème voor het hele gelaat, maar ontving een oogserum. Als antwoord krijg je te lezen: de verpakking en de naam is misschien anders, maar de werking is hetzelfde. Nooit iets bestellen bij de oplichters.

14 czerwca 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej