Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vandaag bij het shop event geweest en daar super mooie kleding gehaald, ook goed geholpen door de lieve meiden en een zonnebril mogen uitzoeken bij mn gekochte items🫶🏼🤍

Oceniono na 5 z 5

Super snelle en goede service en leuke meiden die er werken!! Altijd leuke nieuwe kleren en helpen je super goed

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep z jeansami
  3. Sklep z dodatkami

Napisane przez firmę

Welkom bij Femme Fatale Fashion, waar we wekelijks onze collecties vernieuwen en uitbreiden. Met trots kunnen we zeggen dat we al meer dan 18.000 mensen hebben voorzien van een glimlach met een fantastische outfit. Of je nu online shopt of onze showroom op afspraak bezoekt, we zijn er om je te begeleiden bij het ontdekken van de laatste trends.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 5 z 5

Super mooie winkel en hele lieve…

Super mooie winkel en hele lieve meiden. Goed geholpen, mooie prijsjes. Top winkel!

6 kwietnia 2026

Hi Alen,

Wat lief deze review. Heel erg bedankt voor je aankoop nogmaals en hopelijk tot de volgende keer💕

Oceniono na 5 z 5

Snelle verzending en hele leuke…

Snelle verzending en hele leuke joggingsbroek + topje💕

30 marca 2026

Hi Joelle,

Bedankt voor deze mooie review. Veel
Plezier van je items en hopelijk tot snel.🖤

Oceniono na 5 z 5

Super snelle en goede service en leuke…

12 marca 2026

Hi Georgina,

Super lief deze review. Tot de volgende keer🖤

Hele goede service gehad

Hele goede service gehad! 🫶🏼 En ook echt hele leuke en lieve meiden! Ga zo door!

31 marca 2026

Hi Mila,

Bedankt voor je aankopen en review. Tot de volgende keer💕

Oceniono na 5 z 5

Vandaag bij het shop event geweest en…

3 kwietnia 2026

Hiii,

Bedankt voor de lieve review 💕 tot de volgende keer weer!

Oplichters!!

Slechtste service ooit
Geen pakbon, link naar formulier bestaat niet. Gemaild, geen reactie. Netjes geretourneerd, ik heb bewijs dat ze mijn bestelling ontvangen hebben. Zeker 5 mails, 3 dm’s etc verder. Nooit maar dan ook nooit wat vernomen. Geen geld terug, nummer is niet bereikbaar.
Maar gelukkig ga ik het hier niet bij laten. Onbeschoft bedrijf.

16 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Op 10 maart 2026 kleding besteld die op…

Op 10 maart 2026 kleding besteld die op de site als voorradig stond beschreven.
Op za 14maart contact gehad via de mail waar het bleef.er werd gemaild dat het maandag werd verzonden.
Maandag geen track en trace.dinsdag weer een mail gedaan toen werd er gezegd Je bestelling is aan je verzonden en binnen 1 tot 3 werkdagen ontvang je je bestelling in huis. Omdat wij werken met een fulfilment centrum, kan het zijn dat je niet gelijk een update ziet in de track and trace.
Vandaag is het woe en bij post nl geeft hij nog steeds aan dat het pakket nog niet in handen is van hun.
Waardeloos dit en niet meer van deze tijd om zo lang op je pakket te moeten wachten.eerste keer besteld hier maar nooit meer!
Je schrijft het was een pre order deze info is niet juist!hij stond gewoon online om te bestellen!eerst schreef je nog heb het op de post gedaan dus ik weet niet wat je nu zegt..daarna heb je het nogmaals met de zelfde track en trace verzonden.ik kreeg zelfs een mail van je dat als ik mijn review weg zou halen je 5euro korting zou geven!

10 marca 2026

Hi Joyce,

Jouw bestelling bevatte een pre order. Deze heeft helaas een langere levertijd dan een normaal item. Helaas is het item uiteindelijk wel iets later uitgeleverd dan aangegeven, waarvoor onze excuses.

Gelukkig heb je je order inmiddels al een tijdje geleden ontvangen en hopen we dat je blij bent met je items.

Perfect!

Hele mooie chain jeans met echt de perfecte fit. De lengte is perfect, aangezien ik graag mijn broeken iets langer draag en de bovenkant is iets getailleerder zodat de jeans goed aansluit en geen gapend gat veroorzaakt. Verbaasd hoe snel mijn pakketje ook binnen was, dus zeker voor herhaling vatbaar!

4 marca 2026

Hi Fien,

Heel erg bedankt voor deze mooie review. Hopelijk heel veel plezier van de mooie jeans en tot snel op de webshop💕

Oceniono na 5 z 5

Beter dan ik had verwacht

Beter dan ik had verwacht! helemaal top en snelle verzending

2 marca 2026

Hii,

Super fijn dat onze service je zo is bevallen. Dat doet ons zeker goed. Hopelijk tot snel online of in de showroom💕

retourbeleid Heel erg langzaam

Ik heb bij deze website een winterjas besteld, maar helaas voldeed de kwaliteit niet aan mijn verwachtingen. Ik besloot het item terug te sturen, maar het heeft ontzettend lang geduurd voordat ik mijn geld terugkreeg. Ondanks dat ik regelmatig contact had via e-mail, moest ik steeds geduld hebben vanwege hun lange retourbeleid.

Het was erg frustrerend, want hoewel er altijd wel een reactie op mijn mails kwam, voelde het alsof er nauwelijks actie werd ondernomen. De kleding ziet er leuk uit, maar het terugsturen verloopt erg moeizaam.

Op basis van mijn ervaring zou ik hier helaas niet opnieuw bestellen.

12 grudnia 2025

Hi Roos,

We vinden het jammer om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Wel willen we dit graag inhoudelijk verduidelijken, omdat het geschetste beeld niet helemaal klopt.

Er is meerdere keren duidelijk uitgelegd dat er rondom Kerst en Oud & Nieuw vier werkdagen niet wordt gewerkt. Deze dagen tellen niet mee binnen de retourverwerkingstermijn. Je retour is uiteindelijk op de 9e werkdag verwerkt en daarmee volledig binnen ons retourbeleid.

We hebben gedurende het hele traject tijdig en correct op je e-mails gereageerd en je steeds geïnformeerd over de status. Dat het wachten vervelend kan zijn, begrijpen we, maar er is geen sprake geweest van een te late of onzorgvuldige afhandeling.

Jammer dat je dit alsnog als negatief hebt ervaren. Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan helpen we uiteraard graag.

Vriendelijke groet,
Team Femme Fatale Fashion

Pakket niet ontvangen

Pakket nooit aangekomen en het hele onderzoeksproces duurt mega lang. Ook nog steeds geen geld teruggekregen. Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel

17 grudnia 2025

Hi Sophie,

Wat jammer dat je ervoor kiest om een 1-ster review te plaatsen, terwijl dit beeld helaas niet klopt.

Je bestelling dateert van 17 december. Tijdens dit traject zaten er 4 officiële feestdagen tussen waarin geen verwerking plaatsvindt. Ondanks dat hebben wij het onderzoek netjes opgepakt én is het volledige aankoopbedrag inmiddels al aan je teruggestort.

Het is dus onjuist dat er “nog steeds geen geld is teruggekregen”. Daarnaast vraagt een onderzoek bij de vervoerder nu eenmaal tijd; dit ligt buiten onze directe invloed en is duidelijk naar je gecommuniceerd.

We vinden het jammer dat je deze ervaring zo neerzet, terwijl het probleem al is opgelost en je geen financieel nadeel hebt ondervonden. Mocht je toch nog vragen hebben, dan mag je uiteraard contact opnemen.

Oceniono na 1 z 5

Mijn bestelling is tot nu toe nog…

Mijn bestelling is tot nu toe nog steeds
Niet binnen ik heb vorige week zaterdag besteld hij zou dinsdag binnenkomen het is vandaag donderdag en is nog steeds niet binnengekomen en ik heb geen update

29 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

€70 voor een jas betalen en uiteindelijk geen jas en het geld kwijt.

Begin november heb ik een leren jas besteld, als ik nieuwe kleding binnen krijg stop ik dit meestal in de wasmachine. Bij deze jas was dat ook echt nodig aangezien er een verschrikkelijke onaangename geur aan zat, ik heb dubbel gecheckt op de site hoeveel graden het mocht dat was 40 graden en heb het toen zelfs op 30 graden gewassen voor de zekerheid en heb geen ander item erbij gewassen. Toen de jas er uit kwam zaten er allemaal witte vlekken op alsof het leer dof geworden is of vies. Er is contact geweest op 21 november. Toen heb ik 22 november een mail gehad dat ze contact op zouden nemen met de leverancier en haar leidinggevende wanneer ze meer informatie zou hebben zou ze contact opnemen. 24 november heb ik zelf een mail terug gestuurd aangezien ik nog geen mail had gehad. Hierna is er een mail terug gestuurd dat ze uiterlijk op de donderdag een reactie zou hebben. Je raad het waarschijnlijk al, geen reactie terug gekregen. 1 december heb ik weer een mail terug gestuurd hoe het er mee zat, toen hebben ze gezegd dat ik de jas retour mag sturen en dan wordt het beoordeelt in het magazijn. Maandag 8 december is mijn jas bij hun aangekomen. 11 december is er mij verteld dat dit 10 werkdagen kon duren. Dus 19 december. 16 december zeiden ze dat het nu ineens langer dan 10 dagen kon duren ivm drukte. Nu heb ik 29 december weer contact opgenomen en heb hier nog geen reactie op gehad. Met volle begrip snap ik dat het druk kan zijn rond de feestdagen, maar €70 betalen voor een jas en ondertussen al bijna een maand wachten op een oplossing? Vindt ik belachelijk! Ik hoop dat ik nu eindelijk een oplossing krijg en uberhoud iets van een duidelijke reactie hoe het nu met mijn jas zit! Ik ben nu mijn geld kwijt en ik heb geen jas.

22 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej