Zeer fijne ervaring met Fellos van begin tot eind. De artsen zijn makkelijk te bereiken en denken mee bij medische vragen. Na mijn haartransplantie ben ik onder goed begeleiding gestart, de result... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
There were some issues with responding on time, but they fixed it - it could me technical? Also support wasn't intuitive as I had to login to some different websites with unusual way, seemed kind of s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We wilden eenmalig wat bestellen maar toen we wilden gaan betalen bleken we automatisch akkoord te geven voor een abonnement. NERGENS in het hele proces werd er iets gezegd over een abonnement.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zowel de intake als de verdere afhandeling heb ik als positief ervaren. Ik zit nog in de begin fase van het gebruik maar het geeft mij nu al meer zelfvertrouwen en prestatie.
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Hoewel ík frequent op de hoogte gehouden wordt, heb ik tot op heden niets mogen ontvangen.
Vandaar dat ik de vraag naar mijn mening op zijn minst voorbarig vind.

Odpowiedź od Fellos
Tot nu toe 3 sterren. Behandeling aanvragen en beoordeling voor een arts gaat vrij snel en zorgvuldig. Recept uitschijven ook. Nu de medicatie verzenden nog, dat wordt door een partnerapotheek ApotheekZorg in Bladel gedaan. Op 11 juni was het pakket klaar voor verzending en aangemeld bij PostNL met verwachte bezorgdatum de volgende dag, dat werd weer de volgende dag, en daarna weer de volgende dag. Nu heeft PostNL de voorspelde bezorgdatum maar weggelaten. Het pakket is alleen aangemeld bij PostNL. Ik ben benieuwd wanneer ze het daadwerkelijk aan PostNL overhandigen.
AANVULLING: Uiteindelijk op 16 juni de medicatie ontvangen. Al met al is het proces dus om en nabij een week van aanvraag, goedkeuring tot levering medicatie.

Odpowiedź od Fellos
Fellos beweert een gemiddelde reactietijd van 3 uur te hebben. Helaas heb ik dit zelf niet mogen ervaren.
Veel reacties zijn AI-gegeneerd. Mijn medicijnen worden al meer dan een week niet geleverd en er wordt geen werk van gemaakt, doordat ofwel alleen AI reageert of medewerkers geen actie ondernemen. Fellos geeft uiteindelijk wel de mogelijkheid om met anonieme (ogenschijnlijk gefingeerde namen zonder achternaam) en steeds wisselende medewerkers te mailen.
Uiteindelijk probleem opgelost. De reactie van Fellos hieronder is echter inaccuraat en heeft geen betrekking op het proces naar oplossing.
In mijn ervaring wordt er niet gereageerd bij meldingen van mogelijke bijwerkingen. Er wordt wél publiciteit gemaakt voor niet-gerelateerde medicatie, wat bij mij vragen oproept over de ethiek of het gebrek hieraan.

Odpowiedź od Fellos
Fellos is een computer gestuurd bedrijf. Klachten worden beantwoord met nietszeggende AI gestuurde e-mails. Een simpel probleem met een betaallink wordt niet opgelost. Iemand die je telefonisch verder helpt is al helemaal niet aan de orde. Zelden zoiets meegemaakt.

Odpowiedź od Fellos
Ik heb een lage dosering 20 mg om uit te proberen. Geen hoofdpijn, maar wel meer last van mijn tinitus gekregen. Het middel help wel enigzins. Maar ik kan nog niet juichend enthousiast zijn. Ik denk dat ik het een langere tijd moet proberen.

Odpowiedź od Fellos
Vwb levering was ik niet tevreden. Gezien de prijs heb ik mijn twijfels om nog een keer te bestellen. Ik vond het prijzig.

Odpowiedź od Fellos
Snelle persoonlijke service en goede levering. Ook de nazorg is perfect.

Odpowiedź od Fellos
The experience has been very helpful, as they're quite affordable and quick to respond! I've just been having some trouble adjusting my medication delivery dates, as halving the frequency of deliveries does not seem to get communicated very well within the company. Nevertheless, the experience is very quick!

Odpowiedź od Fellos
Ik heb een hele fijne ervaring omtrent zoeken naar de juiste medicatie, dokters overleg en het alternatief wat ik wou proberen en daar een beter resultaat heb. Het enigste wat beter, sneller kan is de levering.

Odpowiedź od Fellos
Krijg gewoon geen antwoord op mijn vragen traag in antwoord snel incasseren van je geld
En dan denkje ben er weer in getuint

Odpowiedź od Fellos
Medicijnen goedgekeurd sinds 20 mei en klaar voor verzending door appotheker. 14 dagen later nog geen medicatie ontvangen.

Beloven een datum, maar komt niks nog steeds niks 2 dagen later

Amazing fast and simple service! Recommend 👍🏻

Odpowiedź od Fellos
Eindelijk sex beleving voor beide er weer is