Dejlig købsoplevelse. Skønne varer i flot stilfuldt design. Jeg har en del af deres julepynt, så dette køb var en gave til et familiemedlem, der lige var flyttet hjemmefra. Det vagte stor begejst... Zobacz więcej
Meget positiv oplevelse! Jeg opdagede at jeg havde lagt en forkert ting i min kurv efter betaling var gennemført. Jeg kontaktede derfor Felius, som ikke tog telefonen, men ringede tilbage efte... Zobacz więcej
Recently ordered several products from Felius. Excellent service, very quick delivery and love the products. Will buy from this company again. Thank you Nicki for your help and such beautiful p... Zobacz więcej
Super service. Fik den leveret samme dag jeg bestilte dem. Så dejlig overraskelse da jeg skulle bruge dem som gave. Vil bestemt anbefale Felius Design og købe igen.
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Felius Design laver tidsløse og stilrene designs til årets højtider og mærkedage. – Designs der naturligt kan matches med hjemmets øvrige interiør. Se vores kollektioner og køb online - eller find en forhandler nær dig.
Gl. Tved 25D, 6000, Kolding, Dania
- +4522510116
- info@felius.dk
- felius.dk
Super hurtig levering og gode produkter…
Super hurtig levering og gode produkter jeg er rigtig godt tilfreds
Altid fine varer og hurtig ekspedition 👍🏻
Flotte design og hurtig levering
Hurtig leverance og lækkert design
Hurtig og sikker levering
Products are lovely
Received the products today and they are lovely. Ended up in the Christmas tree immediately.
My order experience wasn’t the smoothest, as the first package was lost by GLS. When contacting Felius, my email went to spam folder and I got contacted based on my initial trustpilot review.
Afterwards I received fast response from the company and very pleasant service, thank you Nicki!
I can recommend Felius.
Super venlig hjælp til bestilling via …
Super venlig hjælp til bestilling via telefonbetjening, lynhurtig levering og smukke produkter (adventstal).
Hurtigt levering….god service👍
Fin service og hurtig levering
Super fin hjemmeside
Super fin hjemmeside, god kundeservice og hurtig afsendelse med de fineste ophæng😊
Det var hurtigt levering.
Super fine produkter
Super fine produkter. Flotte æsker. Hurtig levering. Jeg er meget tilfreds